zynif Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 To τζατζίκι που βάζουν είναι από κονσέρβες ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loonydude Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Από σκόρδο δάκρυα και ιδρώτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zynif Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Kαι γιατί το αναψυκτικό (το κουτάκι) κάνει 1.50 ευρώ και όχι 1; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Kαι γιατί το αναψυκτικό (το κουτάκι) κάνει 1.50 ευρώ και όχι 1; Έχεις κι εσύ κάτι απορίες ρε παιδάκι μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 μικρος ειχα ακουσει οτι απο τα αναψυκτικα βγαζουν κερδος [ή κατι τετοιο ]κ ετσι το χει πιο ακριβα γι αυτο οταν παιρναμε σουβλακια για να φαμε στην πλατεια , παιρναμε αναψυκτικο απο το περιπτερο ή απο το μινι μαρκετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 To τζατζίκι που βάζουν είναι από κονσέρβες ε ; Βγαίνει τζατζίκι σε κονσέρβα? Kαι γιατί το αναψυκτικό (το κουτάκι) κάνει 1.50 ευρώ και όχι 1; Το αφεντικό τρελάθηκε, ΧΑΡΙΣΜΑ μικρος ειχα ακουσει οτι απο τα αναψυκτικα βγαζουν κερδος [ή κατι τετοιο ]κ ετσι το χει πιο ακριβα γι αυτο οταν παιρναμε σουβλακια για να φαμε στην πλατεια , παιρναμε αναψυκτικο απο το περιπτερο ή απο το μινι μαρκετ Εννοείται ότι βγάζουν κέρδος, αλλιώς δεν θα πωλούσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zynif Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Βγαίνει τζατζίκι σε κονσέρβα? Eννοώ αυτά τα κεσεδάκια που πουλάνε τα supermarket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ναι και πάνε κάθε μέρα στο σούπερ με τον κοτσαδόρο και φορτώνουν την μπαγκαζιέρα με 500 κουτιά από το ράφι... Άσε που δεν συμφέρει με τίποτα. Λογικά καναν κουβά γιαούρτι θα παίρνουν και θα το φτιάχνουν αυτοί 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ναι και πάνε κάθε μέρα στο σούπερ με τον κοτσαδόρο και φορτώνουν την μπαγκαζιέρα με 500 κουτιά από το ράφι... Άσε που δεν συμφέρει με τίποτα. Λογικά καναν κουβά γιαούρτι θα παίρνουν και θα το φτιάχνουν αυτοί Υπάρχουν και οι επαγγελματικές συσκευασίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 μικρος ειχα ακουσει οτι απο τα αναψυκτικα βγαζουν κερδος [ή κατι τετοιο ]κ ετσι το χει πιο ακριβα γι αυτο οταν παιρναμε σουβλακια για να φαμε στην πλατεια , παιρναμε αναψυκτικο απο το περιπτερο ή απο το μινι μαρκετ Γενικα σε αυτα τα μαγαζια το κερδος βγαινει απο τα εξτρα. Σαλατες, σως, ψωμακια, πιτες, ποτα. Αυτα βγαζουν το πραγματικο κερδος. Το υπολοιπο φαγητο δεν βγαζει τιποτα. Τραγικο αλλα ισχυει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Από Θεσσαλονίκη στο "γυρίσματα" στην Αγ. Δημητρίου. Το μοναδικό γυράδικο που μπορώ να φάω πλέον. Τα υπόλοιπα είναι αηδία, τουλάχιστον στο κέντρο της πόλης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 <p>Από Θεσσαλονίκη στο "γυρίσματα" στην Αγ. Δημητρίου. Το μοναδικό γυράδικο που μπορώ να φάω πλέον. Τα υπόλοιπα είναι αηδία, τουλάχιστον στο κέντρο της πόλης.</p> Γενικά το θέμα "γύρος" σκαμπάζει ποιοτικά στα μέρη μας .Ή τουλάχιστον εγω δεν βρισκω καλο γυράδικο γιατι σπανια τρωω γυρο άπεξω ( ναναι καλα Chris και Espanol ) . Ωστόσο έειδή μένω κοντά , απορώ πώς κάποια ζωάδια πάνε και τρώνε σαν μούσχαροι απο τον Πρασσά . Καλύπτει την σαβούρα του με την μεγαλη ποσότητα και εχεις μια ωραια γευση πλαστικόλας και ωμού ατο τέλος . Και ενα ποτηρι λαδι που αμα θες το κρατας και τηγανιζεις στο σπιτι . Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Από Θεσσαλονίκη στο "γυρίσματα" στην Αγ. Δημητρίου. Το μοναδικό γυράδικο που μπορώ να φάω πλέον. Τα υπόλοιπα είναι αηδία, τουλάχιστον στο κέντρο της πόλης. Δοκίμασε και το Σούβλες & Σχάρες στην Πτολεμαίων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 To τζατζίκι που βάζουν είναι από κονσέρβες ε ; Δεν ξέρω αν το χρησιμοποιούν τα σουβλατζίδικα, αλλά υπάρχει ...tzatziki mix(!) σε σκόνη (μάλλον σε «νιφάδες»...υποθέτω ότι πρόκειται για αφυδατωμένα υλικά, όπως οι «έτοιμες» σούπες σε φακελάκια). Ένας φίλος μου Τούρκος που έχει εισαγωγική τροφίμων εδώ, το φέρνει από Τουρκία και το έχω δει. Υπάρχει τόσο σε μικρές συσκευασίες, όσο και σε ...τσουβάλια. Απλώς το αναμιγνύεις με την κατάλληλη ποσότητα γιαουρτιού και ...βουαλά! (Εν τω μεταξύ - ως φανατικός τζατζικολάτρης! - έχω να πω ότι είναι και πολύ «σωστό» γευστικά. Για το τι λέει από ποιότητα βέβαια, δεν έχω ιδέα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 για καλο ψιλοκομμενο γυρο πας ανω τουμπα στο γυραδικο.ο φουστης τον κοβει τερμα ψιλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα