Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαι γιατί το αναψυκτικό (το κουτάκι) κάνει 1.50 ευρώ και όχι 1;

Έχεις κι εσύ κάτι απορίες ρε παιδάκι μου...

Δημοσ.

μικρος ειχα ακουσει οτι απο τα αναψυκτικα βγαζουν κερδος [ή κατι τετοιο ]κ ετσι το χει πιο ακριβα γι αυτο οταν παιρναμε σουβλακια για να φαμε στην πλατεια , παιρναμε αναψυκτικο απο το περιπτερο ή απο το μινι μαρκετ :P

Δημοσ.

To τζατζίκι που βάζουν είναι από κονσέρβες ε ;

 

Βγαίνει τζατζίκι σε κονσέρβα?

 

Kαι γιατί το αναψυκτικό (το κουτάκι) κάνει 1.50 ευρώ και όχι 1;

 

Το αφεντικό τρελάθηκε, ΧΑΡΙΣΜΑ

 

μικρος ειχα ακουσει οτι απο τα αναψυκτικα βγαζουν κερδος [ή κατι τετοιο ]κ ετσι το χει πιο ακριβα γι αυτο οταν παιρναμε σουβλακια για να φαμε στην πλατεια , παιρναμε αναψυκτικο απο το περιπτερο ή απο το μινι μαρκετ :P

 

Εννοείται ότι βγάζουν κέρδος, αλλιώς δεν θα πωλούσαν

Δημοσ.

Ναι και πάνε κάθε μέρα στο σούπερ με τον κοτσαδόρο και φορτώνουν την μπαγκαζιέρα με 500 κουτιά από το ράφι...

 

 

 

Άσε που δεν συμφέρει με τίποτα. Λογικά καναν κουβά γιαούρτι θα παίρνουν και θα το φτιάχνουν αυτοί

  • Like 2
Δημοσ.

Ναι και πάνε κάθε μέρα στο σούπερ με τον κοτσαδόρο και φορτώνουν την μπαγκαζιέρα με 500 κουτιά από το ράφι...

 

 

 

Άσε που δεν συμφέρει με τίποτα. Λογικά καναν κουβά γιαούρτι θα παίρνουν και θα το φτιάχνουν αυτοί

Υπάρχουν και οι επαγγελματικές συσκευασίες... :-)

Δημοσ.

μικρος ειχα ακουσει οτι απο τα αναψυκτικα βγαζουν κερδος [ή κατι τετοιο ]κ ετσι το χει πιο ακριβα γι αυτο οταν παιρναμε σουβλακια για να φαμε στην πλατεια , παιρναμε αναψυκτικο απο το περιπτερο ή απο το μινι μαρκετ :P

 

Γενικα σε αυτα τα μαγαζια το κερδος βγαινει απο τα εξτρα. Σαλατες, σως, ψωμακια, πιτες, ποτα. Αυτα βγαζουν το πραγματικο κερδος. Το υπολοιπο φαγητο δεν βγαζει τιποτα. Τραγικο αλλα ισχυει. 

  • Like 1
Δημοσ.

Από Θεσσαλονίκη στο "γυρίσματα" στην Αγ. Δημητρίου. Το μοναδικό γυράδικο που μπορώ να φάω πλέον. Τα υπόλοιπα είναι αηδία, τουλάχιστον στο κέντρο της πόλης.

  • Like 1
Δημοσ.

<p>Από Θεσσαλονίκη στο "γυρίσματα" στην Αγ. Δημητρίου. Το μοναδικό γυράδικο που μπορώ να φάω πλέον. Τα υπόλοιπα είναι αηδία, τουλάχιστον στο κέντρο της πόλης.</p>

Γενικά το θέμα "γύρος" σκαμπάζει ποιοτικά στα μέρη μας .Ή τουλάχιστον εγω δεν βρισκω καλο γυράδικο γιατι σπανια τρωω γυρο άπεξω ( ναναι καλα Chris και Espanol ) . Ωστόσο έειδή μένω κοντά , απορώ πώς κάποια ζωάδια πάνε και τρώνε σαν μούσχαροι απο τον Πρασσά . Καλύπτει την σαβούρα του με την μεγαλη ποσότητα και εχεις μια ωραια γευση πλαστικόλας και ωμού ατο τέλος . Και ενα ποτηρι λαδι που αμα θες το κρατας και τηγανιζεις στο σπιτι .

 

 

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Από Θεσσαλονίκη στο "γυρίσματα" στην Αγ. Δημητρίου. Το μοναδικό γυράδικο που μπορώ να φάω πλέον. Τα υπόλοιπα είναι αηδία, τουλάχιστον στο κέντρο της πόλης.

 

Δοκίμασε και το Σούβλες & Σχάρες στην Πτολεμαίων

Δημοσ.

To τζατζίκι που βάζουν είναι από κονσέρβες ε ;

 

Δεν ξέρω αν το χρησιμοποιούν τα σουβλατζίδικα, αλλά υπάρχει ...tzatziki mix(!) σε σκόνη (μάλλον σε «νιφάδες»...υποθέτω ότι πρόκειται για αφυδατωμένα υλικά, όπως οι «έτοιμες» σούπες σε φακελάκια). Ένας φίλος μου Τούρκος που έχει εισαγωγική τροφίμων εδώ, το φέρνει από Τουρκία και το έχω δει. Υπάρχει τόσο σε μικρές συσκευασίες, όσο και σε ...τσουβάλια. Απλώς το αναμιγνύεις με την κατάλληλη ποσότητα γιαουρτιού και ...βουαλά!

 

(Εν τω μεταξύ - ως φανατικός τζατζικολάτρης! - έχω να πω ότι είναι και πολύ «σωστό» γευστικά. Για το τι λέει από ποιότητα βέβαια, δεν έχω ιδέα...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...