Προς το περιεχόμενο

Τι θα θέλατε από ένα καλό σουβλατζίδικο - ψητοπωλείο;


Loonydude

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλη πιτα χωρις πολλα λαδια και σωστα ψημενη, τραγανος γυρος και αρκετος σε ποσοτητα , μπολικες πατατουλες και φυσικα καλο τσατσικι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου και εσύ σαβούρα τρώς απλα την πληρώνεις παραπάνω και πέφτεις να κοιμηθείς χωρίς τήψεις. 

 

Εγω σπίτι μου έχω να παραγγείλω απο έξω πάνω απο δύο χρόνια με εξαίρεση 3-4 φορές μαξ γιατι σκέφτομαι τι σκατά βάζω μέσα στο σπίτι μου και μου έρχεται να τα βγάλω. Αν πεθαίνω της πείνας τρώω όταν είμαι έξω και συνήθως όταν είμαι λιάρδα. Ο μόνος τρόπος για να τρώς λιγότερη σαβούρα είναι να τα φτιάχνεις εσύ (και εγω αυτό κάνω πλέον, απο πίτσες, burger μέχρι και πίτες). Τώρα αν εσύ θες να πιστεύεις τα παραμύθια που σου λέει ο κάθε μπατζανάκης σου εκει πάνω, δικό σου πρόβλημα.

 

Μία μέτρια ποιότητα (που για fast food θεωρείται καλή) την βρίσκεις και με 1,80€ και βγάζει και μπόλικο κέρδος ο σουβλατζής γιατι δεν αδειάζει λεπτό (στο μυαλό μου έρχονται τρία σουβλατζίδικα αυτή την στιγμή) και περιμένει ουρά 10 μέτρα. Για πιάσε κολλητιλίκια με κανα σουβλατζή που τον θεωρείς ποιοτικό να δείς τι κρέατα του δίνει ο κρεοπώλης.

δεν είναι παραμυθία.είναι κοινή λογική.για να έχεις χαμηλό κόστος πρέπει να έχεις και φθηνή πρώτη ύλη που δεν συνεπάγεται με την ποιότητα,τον κώλο σου να χτυπάς κάτω.

δεν θα ασχοληθώ άλλο φίλε μου.Καλά κάνεις και πιστεύεις όσα λες αλλά για μένα είναι άκυρα.

 

θα συμφωνήσω όμως μαζί σου στο "καλύτερο είναι να τα φτιάχνεις μόνος σου" :-)

και πάλι όμως πρέπει να είσαι γνώστης ώστε να αγοράσεις ποιοτικά προϊόντα. :-D

 

υ.γ

πάντως με τις παπαριες σας χτύπησα ένα βρώμικο γυρονι από τη λιγούρα τούτου του θέματος.

απ'όλλλα μέσα.Ντομάτα,κρεμμύδι,μουστάρδα,κέτσαπ.ΜΟΥΡΛΙΑ.

 

μια χαρα μπορεις να φας ποιοτικο σουβλακι με 1.80 και φτηνοτερα.σουβλακι σε πιτα το πληρωνω 1.20 και ειναι σουπερ ποιοτικο

γατίσιο και σκυλίσιο.εδώ μιλάμε για χοιρινό ρε Πακιστανέ

σουβλάκι σε πίτα...???τα βλέπουν οι Αθηναίοι και αναρωτιούνται αν βγήκε κανένα καινούριο υβρίδιο :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν είναι παραμυθία.είναι κοινή λογική.για να έχεις χαμηλό κόστος πρέπει να έχεις και φθηνή πρώτη ύλη που δεν συνεπάγεται με την ποιότητα,τον κώλο σου να χτυπάς κάτω.

δεν θα ασχοληθώ άλλο φίλε μου.Καλά κάνεις και πιστεύεις όσα λες αλλά για μένα είναι άκυρα.

 

θα συμφωνήσω όμως μαζί σου στο "καλύτερο είναι να τα φτιάχνεις μόνος σου" :-)

και πάλι όμως πρέπει να είσαι γνώστης ώστε να αγοράσεις ποιοτικά προϊόντα. :-D

 

υ.γ

πάντως με τις παπαριες σας χτύπησα ένα βρώμικο γυρονι από τη λιγούρα τούτου του θέματος.

απ'όλλλα μέσα.Ντομάτα,κρεμμύδι,μουστάρδα,κέτσαπ.ΜΟΥΡΛΙΑ.

Εγω χτύπησα δύο γύρο κοτόπουλο με 26ρα πίτα (τα θηρία)... Τώρα δεν μπορώ να πάρω ανάσα και κλαίω και τα λεφτά μου. Αυτό το thread πρέπει να κλειδώσει ΑΜΕΣΑ!!!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν είναι παραμυθία.είναι κοινή λογική.για να έχεις χαμηλό κόστος πρέπει να έχεις και φθηνή πρώτη ύλη που δεν συνεπάγεται με την ποιότητα,τον κώλο σου να χτυπάς κάτω.

δεν θα ασχοληθώ άλλο φίλε μου.Καλά κάνεις και πιστεύεις όσα λες αλλά για μένα είναι άκυρα.

 

θα συμφωνήσω όμως μαζί σου στο "καλύτερο είναι να τα φτιάχνεις μόνος σου" :-)

και πάλι όμως πρέπει να είσαι γνώστης ώστε να αγοράσεις ποιοτικά προϊόντα. :-D

 

υ.γ

πάντως με τις παπαριες σας χτύπησα ένα βρώμικο γυρονι από τη λιγούρα τούτου του θέματος.

απ'όλλλα μέσα.Ντομάτα,κρεμμύδι,μουστάρδα,κέτσαπ.ΜΟΥΡΛΙΑ.

 

γατίσιο και σκυλίσιο.εδώ μιλάμε για χοιρινό ρε Πακιστανέ

σουβλάκι σε πίτα...???τα βλέπουν οι Αθηναίοι και αναρωτιούνται αν βγήκε κανένα καινούριο υβρίδιο :P

σουπερ ποιοτικο με 1.20.αν φας απο το συγκεκριμενο μαγαζι θα παραμιλας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κακα τα ψεματα οσο βρωμικο ειναι τοσο πιο νοστιμο.καλυτερο λουκανικο απο καντινιερη δεν εφαγα σε ψητοπωλεια με την παταττουλα τη βραστοτηγανισμενη πωωωωω μανοιξε η ορεξη!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

brazzers

 

μαν. οχι και να πάθουμε τίποτα απ τα καμμένα λάδια των glx.

Ελα μεγιστε τρωω τετοιες μαλακιες απο 18 χρονων και πλεον σχεδον 32 ακομα καλα κρατω. Πρεπει ομως να τονισω οτι δεν κανω καταχρησεις αλλου τυπου οποτε ισως να παιζει και αυτο το ρολο του. Glx ξε-glx απο γευση παντως δεν παιζονται τα καντινια. Να λεμε την αληθεια. Επισης δεν ψηνουν ολα τα καντινια σε λαδια απο glx, εχω πετυχει απειρα που να ψηνουν εκει μπροστα σου στα καρβουνα σε στρογγυλη φου-γου (που μπορει να μην εχει πληθει ποτε τα τελευταια 150 χρονια) αλλα μυρωδια και γευση...απαπαπαπαπα αλλο πραμα ρε παιδι μου.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...