Loonydude Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Είστε ευχαριστημένοι με τα μέχρι τώρα καταστήματα, έχετε βρει το "ιδανικό", τι σας λείπει, τι θα θέλατε; Μπορούν να γίνουν βελτιώσεις ; Έχοντας περιοριστεί η έξοδος του Έλληνα σε καταστήματα φαγητού χαμηλού κόστους θα ήθελα να συζητήσουμε αν έστω και αυτά τα λίγα χρήματα που δίνουμε τα απολαμβάνουμε ή τα κλαίμε σε πολλές περιπτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εύκολο. Αλάδωτη πίτα by default, πιο ψιλό και ξεροψημένο γύρο (καλής ποιότητας), φρέσκο κρεμμύδι και ντομάτα και το δροσερό , όχι υπερβολικό τζατζίκι. ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΧΙ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΗ. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Αυτο με την πατατα ειδικα ειναι βασικο. Ειτε δεν βαζεις καθολου (καπως κουλο οταν βαζουν ΟΛΟΙ αν και μπορεις να κοψεις απο την τιμη) ειτε να φροντησεις να κανεις την διαφορα με πατατα κομμενη στο χερι και φυσικα το πρωτευον καλης ποιοτητας κρεας και ψησιμο στο μαγκαλι για ολα τα κρεατα εκτος γυρου. Για εμενα ενα μαγαζι ΧΩΡΙΣ γυρο παιρνει top score points. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εμένα δε με πειράζει ο γύρος, αρκεί να είναι λεπτός και καλοψημένος σαν τραγανό μπέηκον. Δύσκολο και θέλει λίγο χέρι αλλά όχι και ακατόρθωτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εμένα στο σουβλάκι ειδικά με ενδιαφέρει να είναι όσο πιο φθηνό γίνεται και να τρώγεται. Το κρέας δλδ να μην είναι σάπιο, ας μην είναι το καλύτερο απλα να μην βρωμάει. Μία ιδιοτροπία μου είναι το αλάτι. Δεν μπορώ να φάω σουβλάκι που το κρέας είναι τίγκα στο αλάτι. (βλέπε γνωστό ψητοπωλείο στα Εξάρχεια που το όνομα του παραπέμπει σε αλάτι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εγώ πειράζει που θα είμαι η άκυρη στο θέμα και θα πω ότι θέλω καλύτερη διακόσμηση στα σουβλατζίδικα;;; (μιλάει η διακοσμήτρια τώρα χαχα! ) Αλλά ρε παιδί μου, έχω βαρεθεί να πηγαίνω σε ψητοπωλείο και ο κατάλογος, το τραπεζομάντιλο, οι χαρτοπετσέτες, ακόμα και οι τέντες να είναι τα ίδια με του άλλου. Και ειδικά όταν αυτά τα "ίδια" είναι και διαφημιστικά... Δεν λέω, προφανώς όταν θέλω να φάω σουβλάκι ξέρω ότι είναι μία "φτηνή" επιλογή (τώρα ~3 ευρώ πόσο φτηνή επιλογή το λες, όταν πρέπει να δουλεύεις μιάμιση ώρα για ένα σουβλάκι στις μέρες μας, δεν ξέρω!), αλλά θέλω και να ευχαριστηθώ το περιβάλλον. Να ξέρω ότι ο ψήστης είναι καθαρός, ότι ο σερβιτόρος θα χαμογελάσει κτλ. Άμα είναι να βλέπω τις νάιλον χαρτοπετσέτες και το νάιλον τραπεζομάντιλο που τρυπούσαμε μικρά με τις οδοντογλυφίδες, καλύτερα να κάτσω σπίτι. Από άποψη φαγητού... θέλω ΜΙΑ φορά να μου φτιάξουν το σουβλάκι όπως το θέλω εγώ και όχι να ξινίζουν όταν δεν τους λέω κι εγώ "μία απ'όλα"! ε μα! Και να είναι αλάδωτη η πίτα. Και ο γύρος να είναι κομμένος όπως πρέπει να είναι ο γύρος! Όχι λες και τρώω χοιρινή μπριζόλα και βγαίνει και βγαίνει και βγαίνει και τελειωμό δεν έχει! Και κάτι ακόμα: ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΛΑΤΙ! νισάφι πια με το αλάτι! σε κάθε μπουκιά, πίνω και νερό. έχω χρόνια να ευχαριστηθώ σουβλάκι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Το μαγαζί στην Κυψέλη για φτηνό νοίκι, απλά τραπέζια , απλές καρέκλες, μικρά έξοδα συντήρησης. Να είναι το φαγητό καλό και δουλεύει και με ντελίβερι και στο χέρι. Άμα χτιστεί η φήμη και σε υπόγειο να είναι δε νοιάζεται κανείς. Το αλάτι δεν είναι θέμα, ο καθένας έχει το όριό του. Αν είναι καλό το κρέας, ας βάλουν κέτσαπ να γλυκάνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εγω πάντως τα έχω κόψει τα σουβλάκια και γενικά το φαΐ απέξω. Πρέπει να πεινάω παρα πολυ και να είμαι μακρια απο το σπίτι μου για να φάω σουβλάκι ή να έχω γίνει κουνουπίδι, οπότε τρώω για να συνέλθω. Και μια και μιλάμε για σουβλατζίδικα, θα πώ μια ιστορία που έχει πλάκα: Πριν κανα χρόνο είχα παραγγείλει για πρώτη φορά απο ένα σουβλατζίδικο στην περιοχή μου και όταν του είπα τι θέλω να έχει μέσα μου λέει οτι δεν ξέρω να τρώω και οτι καλύτερα να παώ στα everest να φτιάξω κανα σάντουιτσ. Τελικά την πέρνει την παραγγελία ΑΛΛΑ όταν τα ξετυκλιγω βλέπω οτι μου τα έφερε όπως ήθελε αυτός. Εννοείται οτι τον πήρα και τον έβρησα!!! Έχει κάνει το σουβλάκι φιλοσοφία ο κ@ραγκιόζης... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_90 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εγώ που έχω βρει τα ιδανικά για μένα έχω καταλήξει σε αυτά με τα εξής κριτήρια: 1)Ποιότητα 2)Τιμή 3)Κατανάλωση Και θα σταθώ στο 3,γιατί εφόσον πληρεί τα παραπάνω κριτήρια τι να το κάνεις άμα δεν ανανεώνονται τα υλικά.Μην νομίζετε πως ο γύρος ο χθεσινός αν έχει μείνει πως θα πεταχθεί αλλά θα κοπεί για να σερβιριστεί την επόμενη μέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loonydude Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εγω πάντως τα έχω κόψει τα σουβλάκια και γενικά το φαΐ απέξω. Πρέπει να πεινάω παρα πολυ και να είμαι μακρια απο το σπίτι μου για να φάω σουβλάκι ή να έχω γίνει κουνουπίδι, οπότε τρώω για να συνέλθω. Και μια και μιλάμε για σουβλατζίδικα, θα πώ μια ιστορία που έχει πλάκα: Πριν κανα χρόνο είχα παραγγείλει για πρώτη φορά απο ένα σουβλατζίδικο στην περιοχή μου και όταν του είπα τι θέλω να έχει μέσα μου λέει οτι δεν ξέρω να τρώω και οτι καλύτερα να παώ στα everest να φτιάξω κανα σάντουιτσ. Τελικά την πέρνει την παραγγελία ΑΛΛΑ όταν τα ξετυκλιγω βλέπω οτι μου τα έφερε όπως ήθελε αυτός. Εννοείται οτι τον πήρα και τον έβρησα!!! Έχει κάνει το σουβλάκι φιλοσοφία ο κ@ραγκιόζης... χαχαχαχα έλεος απίστευτος ο τύπος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εγω πάντως τα έχω κόψει τα σουβλάκια και γενικά το φαΐ απέξω. Πρέπει να πεινάω παρα πολυ και να είμαι μακρια απο το σπίτι μου για να φάω σουβλάκι ή να έχω γίνει κουνουπίδι, οπότε τρώω για να συνέλθω. Και μια και μιλάμε για σουβλατζίδικα, θα πώ μια ιστορία που έχει πλάκα: Πριν κανα χρόνο είχα παραγγείλει για πρώτη φορά απο ένα σουβλατζίδικο στην περιοχή μου και όταν του είπα τι θέλω να έχει μέσα μου λέει οτι δεν ξέρω να τρώω και οτι καλύτερα να παώ στα everest να φτιάξω κανα σάντουιτσ. Τελικά την πέρνει την παραγγελία ΑΛΛΑ όταν τα ξετυκλιγω βλέπω οτι μου τα έφερε όπως ήθελε αυτός. Εννοείται οτι τον πήρα και τον έβρησα!!! Έχει κάνει το σουβλάκι φιλοσοφία ο κ@ραγκιόζης... Προφανώς δεν είσαι για σουβλάκι. ΤΙ ήθελες να έχει μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Προφανώς δεν είσαι για σουβλάκι. ΤΙ ήθελες να έχει μεσα? Το κλασσικό απ'όλα με τζατζίκι + κέτσαπ- μουστάρδα όπως το κάνουν στα χωριά. Συνήθως βέβαια το πέρνω απ'όλα με τζατζίκι, extra κρεμμύδι και μαρούλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loonydude Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Εγώ που έχω βρει τα ιδανικά για μένα έχω καταλήξει σε αυτά με τα εξής κριτήρια: 1)Ποιότητα 2)Τιμή 3)Κατανάλωση Και θα σταθώ στο 3,γιατί εφόσον πληρεί τα παραπάνω κριτήρια τι να το κάνεις άμα δεν ανανεώνονται τα υλικά.Μην νομίζετε πως ο γύρος ο χθεσινός αν έχει μείνει πως θα πεταχθεί αλλά θα κοπεί για να σερβιριστεί την επόμενη μέρα. Φίλε μου το 3 το σημαντικότερο .... μαγαζί που δεν έχει κατανάλωση είναι να το φοβάσαι, κάποιοι δεν ντρέπονται να δώσουν στον κόσμο και περσινό αν τους έχει περισσέψει. Για να κερδίσουν 1 ευρώ χάνουν τον πελάτη για πάντα ... τόσο μυαλό έχουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μερακλίδικο το βλέπω, εκτιμώ τους ανθρώπους που εκτιμούν το κρεμμύδι. Γιαυτό στην αρχή δεν κάνεις βλακείες και βάζεις φρέσκα , θα μπεις λίγο μέσα αλλά θα κερδίσεις πελατεία. Πρέπει να χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης. Στο αγαπημένο σουβλατζίδικο συγχωρούνται 1-2 παραγγελίες αλλά η 3η είναι η φαρμακερή. Ειδικά οι συνεχόμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 οχι άλλο λίπος, δεν είναι μαστίχα το κρέας για να το μασάς κατα τα αλλα να υπαρχει μια ποικιλια και να αλλαζει, δηλαδη να υπαρχουν επιλογες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα