Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καληπσερα παιδια .. Σημερα πηγα με εναν φιλο μου πλαισιο και πειρε ενα PSU 550 W της Corsair καιτην Shapphire 7770 Overclocked.Αφου εκανα την εγκατασταση στα κομματια και στους οδηγους της καρτας ετρεξε κανονικα για κανα 2ωρο -3ωρο και μετα αρχισε να μας βγαζει τα εξης προβληματα: λεει οτι το προγραμμα οδηγησης οθονης σταματησε να λειτουργει και ανακτυθικε με επιτυχεια . Και αλλες φορες εκει στο ακυρο που καθετε στο pc μαυριζει η οθονη και πρεπει να κανει επανεκινηση το pc για να δουλεψει και μετα παλι τα ιδια απο την αρχη ! Το συστημα του ειναι Intel Core i5 2.6Ghz η καρτα που βλεπετε στον τιτλο 4 Gb ram ddr3 Mobo ενα μοντελο της ECS δεν θυμαμαι ποιο ακριβως ειναι . Ξερετε τι μπορει να φτεει και μας κανει τετοια προβληματα ?! Δοκιμασαμε να κανουμε επανεγκατασταση τους οδηγους αλλα δεν τα καταφερνουμε με τιποτα γιατι οταν ξεκιναει το install μαυριζει η οθονη και φτου κι απ'την αρχη ! Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας ! 

Δημοσ.

ΘΕρμοκρασιες σε πολυ νορμαλ πλαισια (27-30 C Στα windows και 50-65 σε game) δν δοκιμασαμε να την clockaroume γιατι εχει που εχει μαλον ενα προβλημα μην της δημιουργησουμε κιαλλο ... Τους οδηγους της προηγουμενης καρτας τους ειχα κανει uninstall και μετα περασα τους καινουριους .. Καμια αλλη ιδεα εκτως απο το overclock (γιατι δεν ειμαι και τελειως σε αυτα μην του κανω καμια ζημια !!) Σημερα θα του παω την δικια μου 7770  να δουμε αν κανει το ιδιο προβλημα ... 

Δημοσ.

Όχι, δεν είπα να δοκιμάσετε να την κλοκάρετε, απλά μήπως αυτό κάνατε.

Πάντως μου μυρίζει ελαττωματική κάρτα, αν και θα μπορούσε να είναι και τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Στο BIOS μήπως είχατε σκαλίσει παλιότερα τίποτα που έχει να κάνει με τα ρεύματα? Φορτώστε για καλό κ για κακό και μία τα defaults...

Δημοσ.

Πως ακριβως εκανες απεγκατασταση?Το clean που αναφερθηκε πιο πανω σημαινει πως πρεπει να "καθαρισεις"τον υπολογιστη σου απο ΟΛΑ τα καταλοιπα της παλιας εγκαταστασης(κλειδια μητρωου,AppData,ProgramData κλπ).Αν αυτα εγιναν τοτε απλα μη μου δινεις σημασια

Δημοσ.

Όχι, δεν είπα να δοκιμάσετε να την κλοκάρετε, απλά μήπως αυτό κάνατε.

Πάντως μου μυρίζει ελαττωματική κάρτα, αν και θα μπορούσε να είναι και τροφοδοτικό.

Και μενα το ιδιο γιατι οταν πηγαμε σπιτι του η ταινιουλα που υποτηθεται οτι σφραγιζει το κουτι ηταν ανοιγμενη και βρομικη ! Σημερα το απογευμα θα του παω την δικια μου καρτα να δουμε αν μας βγαζει το ιδιο προβλημα ...

Στο BIOS μήπως είχατε σκαλίσει παλιότερα τίποτα που έχει να κάνει με τα ρεύματα? Φορτώστε για καλό κ για κακό και μία τα defaults...

Δεν νομιζω γιατι το παιδι το μονο που κανει στον υπολογιστη ειναι : ανοιγει παιζει κλεινει δεν ξερει και πολλα αλλα οντως καλου κακου θα φορτωσω το default μπας και στρωσει !! 

Καποια αλλη προταση για τι μπορουμε να κανουμε ?! 

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο το προβλημα μπορει να εχει ?! λογικα δεν θα εκλεινε ολο το pc αν οντως ηταν τροφοδοτικο !? 

Πλαίσιο είπες ε;

Ναι διστυχως ! :( Εγω του ειπα να μην παει απο κει και αυτος επεμενε ! δεν μπορουσα να του αλλαξω γνωμη ! :/

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα. Μπορεί αν έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό να αδυνατεί να τροφοδοτήσει την κάρτα γραφικών.

Ας ξεκινήσουμε απ' την κάρτα γραφικών όμως. Κάντε την τράμπα και βλέπουμε.

Δημοσ.

Καληπσερα παιδια .. Σημερα πηγα με εναν φιλο μου πλαισιο και πειρε ενα PSU 550 W της Corsair καιτην Shapphire 7770 Overclocked.Αφου εκανα την εγκατασταση στα κομματια και στους οδηγους της καρτας ετρεξε κανονικα για κανα 2ωρο -3ωρο και μετα αρχισε να μας βγαζει τα εξης προβληματα: λεει οτι το προγραμμα οδηγησης οθονης σταματησε να λειτουργει και ανακτυθικε με επιτυχεια . Και αλλες φορες εκει στο ακυρο που καθετε στο pc μαυριζει η οθονη και πρεπει να κανει επανεκινηση το pc για να δουλεψει και μετα παλι τα ιδια απο την αρχη ! Το συστημα του ειναι Intel Core i5 2.6Ghz η καρτα που βλεπετε στον τιτλο 4 Gb ram ddr3 Mobo ενα μοντελο της ECS δεν θυμαμαι ποιο ακριβως ειναι . Ξερετε τι μπορει να φτεει και μας κανει τετοια προβληματα ?! Δοκιμασαμε να κανουμε επανεγκατασταση τους οδηγους αλλα δεν τα καταφερνουμε με τιποτα γιατι οταν ξεκιναει το install μαυριζει η οθονη και φτου κι απ'την αρχη ! Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας ! 

πηραξατε καθολου τις RAM ?τις συχνοτητες τους?ειχα τα ιδια προβληματα γιαυτο στο λεω,για δοκιμασε να κανεις ενα load default στα βιος και μετα ξαναπες μας......βασικα εμενα μαυριζε η οθονη οπως λες μετα απο επανακινηση μπορει να ανοιγε και να δουλευε και μετα να τον εκλεινες ολα καλα και να τον ξανανοιγες και να μην εδινε εικονα.....επισης προσεξε αν πληκτρολογιο-ποντικι δουλευουν οταν δεν δουλευει η καρτα.....

Δημοσ.

πηραξατε καθολου τις RAM ?τις συχνοτητες τους?ειχα τα ιδια προβληματα γιαυτο στο λεω,για δοκιμασε να κανεις ενα load default στα βιος και μετα ξαναπες μας......

Μεσα απο τα Bios δεν εχει πειραχτει τιποτα αλλα οπως ειπα και ποιο πανω θα τα ακνω ενα default και το απογευμα που θα γυρισω θα σας πω τι εγινε τελικα ! 

Δημοσ.

Καλά, δε σημαίνει ότι αν δε γίνει έτσι όπως λες το uninstall δεν παίζει σε κανέναν.

Σιγουρα δεν λεω κατι τετοιο.Δεν θαπρεπε ομως στο τελος της εγκαταστασης μιας ΑΤΙ να εχεις το χαρακτηριστικο πρασινο,οτι ολα πηγαν οκ.Σιγουρα θα λειτουργησουν οι οδηγοι,υπαρχει ομως η πιθανοτητα σε απαιτητικα παιχνιδια νατους χασεις κι επανακτησεις η ακομα και BSOD.

Παντως κι εγω ειχα παρομοιο προβλημα(η καρτα υπο-λειτουργουσε μονο στο 2ο slot,στο πρωτο εκανε οτι και στον φιλο)και τελικα την πηγα για RMA.Eιχα ομως κι ελλατωματικο τροφοδοτικο(πολυ πιθανο να ηταν αυτο η πηγη του προβληματος σε μενα)

Κατα την γνωμη μου θa πρεπε να εξαντλησεις το θεμα software πρωτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...