Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ'αρχας αυτο που λενε για αυξηση τιμων στις μνημες ΡΑΜ εχει ηδη αρχισει να εφαρμοζεται? Θελω να προσθεσω μια 4αρα στο νετμποοκ, αλλα δεν το θεωρουσα προτεραιοτητα, αλλα αμα ειναι τα δεδομενα να αλλαξουν να βιαστω αμα ειναι πριν ανεβουν πολυ οι τιμες.

Τωρα Εχει ηδη μεσα μια 4αρα, αν του βαλω αλλη μια ιδια θα αποδιδει σαν να ηταν ΚΙΤ, ή πρεπει να αγορασω το ΚΙΤ εξαρχης (2x4)?

Επισης υποτιθεται οτι υποστηριζει το μεγιστο εως 8GB. Αν βαλω 16 δεν θα διαβαζει την παραπανω μνημη, ή απλα δεν εγγυαται την σωστη λειτουργια της?

Δημοσ.

Δεν νομίζω να δουλεύει καν με παραπάνω μνήμες από της στανταρ..

δεν έχεις θέμα αρκεί να είναι ίδιος τύπος η μάρκα δεν πειράζει αλλά αν υποστηρίζει dual chanel τότε καλύτερα να αλλάξεις και της 2 με dual chanel σετακι..

Για περισσότερες πληροφορίες με το τι παίρνεις, ποιες παίρνεις, πόσο και τι έχεις πάνω, κατέβασε και κάνε ένα scan με αυτό...-->

http://www.crucial.com/systemscanner/       

τίκαρε το κουτάκι πριν.....   B)

Δημοσ.

Οχι ρε παιδια, γιατι σε ολους φαινεται τοσο απιστευτο, και αλλοι μου το χουν ξαναπει :P Τα νετμποοκ πλεον δεν ειναι αδυναμα οπως ηταν καποτε! Ενα Aspire One εχω 11.6".

Εν παση περιπτωση το σκαννερ αυτο το χα ξανατρεξει και στο παρελθον. 2 slot εχω, οπου το πρωτο ειναι 4αρι και το αλλο ειναι κενο. Οποτε αφου δεν βλεπει πανω απο 8, δεν εχει νοημα να παρω 8+8, απλα να παρω ενα ακομα 4αρι σωστα?

Υπαρχει περιπτωση να εχω 2 slot αλλα να μην λειτουργει σαν dual channel? Φανταζομαι πως οχι, αλλα καλο ειναι να το ρωτησω και αυτο.

Αυτην εδω φοραει παντως τωρα.

Kingston ACR512X64D3S16C11G4GB

Να κοιταξω να βρω μια ιδια, να παρω μια αλλη οποια να ναι, ή να παρω κιτ κατυεθειαν και να αχρηστευσω αυτη που εχει?

Δημοσ.

To crucial και το AIDA64 αναφερουν μεγιστο σε 8GB. Απλως τι σημαινει μεγιστο? Δηλαδη στην ουσια ρωταω τι γινεται στην πραξη? Παλιοτερα που το χα κοιταξει σε κατι ξενα φορουμς, λεγανε πως μερικοι δοκιμαζαν να βαζουν περισσοτερο απο τα μεγιστα, απλως οι εντυπωσεις ποικιλαν. Στην ουσια ειναι σαν να σου λεει πως χωρις προβληματα μπορεις να δεις μεχρι 8 απο κει και περα οι συμπεριφορες ειναι ανεξελεκτες. Οπως και στο overclocking, σου λεει η εταιρια πως σου εγγυαμε αυτην την ταχυτητα στον επεξεργαστη, τωρα αν εισαι λαβεις τα μετρας σου και κανεις τις απαραιτητε ενεργειες μπορεις να την πας και παραπανω αλλα εγω δεν σου εγγυαμε τπτ!

Δημοσ.

Αν τίθεται περιορισμός του chipset και δε διαβάζει dimms των 8GB όπως είπα (πολύ πιθανό imho), δε μπορείς να βάλεις 2*8GB.

Άλλο η συχνότητα και άλλο αν διαβάζει dimms από μια χωρητικότητα και πάνω.

Δημοσ.

Οκ, απο θεμα μεγεθους παιρνει κανονικες, η παιζει να εχει καποιο περιορισμο μεγεθους? Αυτο πως το μαθαινω?

EDIT: Τα λαπτοπ παιρνουν μονο 204Pin Μνημες? Αυτη που εβλεπα που ειναι 240 δεν θα την παιρνει ε?

http://www.ebw.gr/el/Product/74546/8GB-DDR3-RAM-1600Mhz-ADATA-XPG-Gaming-Series-V1-0-%5B2x4GB%5D-CL11-rt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...