makfil Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Παιδιά επειδή μου έχετε κινήσει την περιέργεια και δε το έχω και πολύ το θέμα. Δηλαδή (μιλάμε πάντα για TV χωρίς έξτρα ηχεία 5,1 κλπ) μία ταινία που θα την παίζει ο ενσωματωμένος media player της TV θα την παίξει καλύτερα το htpc μου ή θα δω διαφορά αν βάλω κάποιο home cinema κλπ και μόνο τότε? Μιλάω για ποιότητα εικόνας και ρωτάω καθώς δεν έχω παρατηρήσει καμία απολύτως διαφορά. Στην ταινία που παίζει με τον mp της TV δεν θα δεις διαφορά στην εικόνα, σε σχέση με HTPC. Οι διαφορές παρουσιάζονται, ενδεχομένως, στα υπόλοιπα στοιχεία που χρειάζονται για το παίξιμο μιας ταινίας, όπως υπότιτλοι, ήχος κλπ. 1
karmen1983 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 οκ άρα στην περίπτωση που έχει υποστήριξη στα αρχεία ήχου/υποτίτλων είμαι οκ. Απλά ρώτησα καθώς άρχισα να πιστεύω ότι γερνάω επικίνδυνα και δεν αντιλαμβάνομαι διαφορές λολ. thanks
makfil Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Καλό φαίνεται αυτό που μου γραφείς αλλά βλέπω πολλά τοπικ και συζητήσεις για ρυθμίσεις.δεν θα παίζει απλα αν κουμπωνω στικακι πανω; θέλει ρυθμίσεις και αναβαθμίσεις συνέχεια; Εάν αναφέρεσαι στο δικό μου post, οι συζητήσεις και οι ρυθμίσεις αφορούν αυτούς που είναι γκουρού στο άθλημα και ασχολούνται με τη λεπτομέρεια που ο συνηθισμένος θεατής δεν τη βλέπει. Για παράδειγμα, δεν έχω αναβαθμίσει, ακόμη, το μηχανάκι με τα τελευταία fw γιατί, απλούστατα, παίζει μια χαρά όλα όσα του φορτώνω. Σημασία έχει ότι η εταιρεία το υποστηρίζει προσφέροντας συνεχώς βελτιώσεις και δεν το ξεχνάει από τη στιγμή που το βγάζει στην αγορά, όπως γίνεται με πολλές άλλες. Έχει δύο θύρες usb και μπορείς να το τροφοδοτήσεις είτε με stick είτε με εξωτερικό αλλά και με το pc, μέσω του router. Παίζει όλα όσα του έχω δώσει και, φυσικά, τις ταινίες με BD δομή που πολλά δεν τα καταφέρνουν. Δεν θέλει καμία ιδιαίτερη ρύθμιση και έχει ένα πολύ κατανοητό και πλήρες manual και για εκείνον που ασχολείται για πρώτη φορά με mp. Μοιάζει να του κάνω διαφήμιση αλλά επειδή έψαχνα για καιρό ένα μηχανάκι που να καλύπτει τις βασικές μου απαιτήσεις, το βρήκα, και νιώθω ικανοποιημένος από την επιλογή μου.
karmen1983 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μοιάζει να του κάνω διαφήμιση αλλά επειδή έψαχνα για καιρό ένα μηχανάκι που να καλύπτει τις βασικές μου απαιτήσεις, το βρήκα, και νιώθω ικανοποιημένος από την επιλογή μου. όχι όχι δεν πόσταρα σε καμία περίπτωση για να σε κατηγορήσω για προώθηση. Μη το παίρνεις έτσι Απλά όπως το διάβασα αρχικά νόμιζα ότι κάτι μου διαφεύγει στο θέμα ποιότητας εικόνας. Καμία άλλη σκέψη δε πέρασε απο το μυαλό. Sorry αν το πήρες έτσι.
makfil Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 όχι όχι δεν πόσταρα σε καμία περίπτωση για να σε κατηγορήσω για προώθηση. Μη το παίρνεις έτσι Απλά όπως το διάβασα αρχικά νόμιζα ότι κάτι μου διαφεύγει στο θέμα ποιότητας εικόνας. Καμία άλλη σκέψη δε πέρασε απο το μυαλό. Sorry αν το πήρες έτσι. Η τελευταία παρ. δεν απευθυνόταν σε κανένα/καμία, ιδιαίτερα, αλλά ήθελα να δικαιολογήσω τον τρόπο που εκφράστηκα για τον mp, και, ειδικότερα, την ικανοποίησή μου από αυτόν. 1
giabritsos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Η τελευταία παρ. δεν απευθυνόταν σε κανένα/καμία, ιδιαίτερα, αλλά ήθελα να δικαιολογήσω τον τρόπο που εκφράστηκα για τον mp, και, ειδικότερα, την ικανοποίησή μου από αυτόν. που μπορω να το βρω φτηνοτερα?ελλαδα και εξωτερικο.... επισης να σε ρωτησω σετ ηχειων τι μπορω ναβαλω αργοτερα πανω?τι παιζει με τις συνδεσεις?εσυ τι εχεις?
makfil Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Ο συγκεκριμένος έχει σταθερή και ίδια σχεδόν τιμή σε Ευρώπη και Ελλάδα, με την εξαίρεση που περιέγραψα παραπάνω. Ηχεία 5.1 μπορείς να αγοράσεις οποτεδήποτε είτε ακριβά είτε φτηνά, ανάλογα με την τσέπη σου, και να τα συνδέσεις οποτεδήποτε. Εγώ τα είχα από χρόνια, συνδεδεμένα με το pc, και τώρα τα σύνδεσα και με οπτική με το med, οπότε όταν βάζω ταινία επιλέγω να ακούω μέσω της οπτικής.
giabritsos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 τι ειναι αυτο με την οπτικη ινα ? συνδεση οπτικης εχει η τηλεοραση η το media player? aaa και επισης αν βλεπω κατι απο τον browser της τηλεορασης...youtube ας πουμε θα παιξει απο τα ηχεια που θα ειναι συνδεδεμενα με το med? περισσεψε κανενα απο την αμαδικη παραγγελια?απο ποιον τα πηρατε?
makfil Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 1. Σύνδεση του med με τη μονάδα των ηχείων, μέσω οπτικής. 2. Εάν το pc σου έχει σύνδεση της μονάδας των ηχείων με οπτική,ΝΑΙ μπορείς 3. Δεν έμεινε κανένα, εκτός από εκείνο ενός που για δικούς του λόγους δεν το ήθελε και μόλις το είπε έγινε ανάρπαστο. Ο αντιπρόσωπος λέγεται Απόστολος Τολιόπουλος (Twin Digital), Κολοκοτρώνη 60, 2103250267
giabritsos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 to pc που κολλαει?εκει που θα μπει αυτο δεν θα υπαρχει pc.... ta ηχεια δεν μπορουν να συνδεθουν με το media player απευθειας?
makfil Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 to pc που κολλαει?εκει που θα μπει αυτο δεν θα υπαρχει pc.... Μίλησα με τα δικά μου δεδομένα και συγκεριμένα ότι έχω το pc στον ίδιο χώρο και το σύσττημα ηχείων 5.1 ήταν συνδεδεμένο με το pc αναλογικά (με το καρφί). Τώρα το σύνδεσα με οπτική με το med και, επομένως, έχω τη δυνατότητα να γυρίζω στην αναλογική σύνδεση όποτε θέλω να ακούσω μέσω του pc και στην ψηφιακή όποτε θέλω να δω ταινία μέσω του med. ta ηχεια δεν μπορουν να συνδεθουν με το media player απευθειας? Αυτό ακριβώς έχω κάνει όπως έχω γράψει σε προηγούμεν post αλλά και σ' αυτό.
giabritsos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 τελεια...θα επικοινωνησω με τον εμπορο απο δευτερα,ελπιζω να εχει..... απο περιεργεια...τι συστημα ηχειων εχει?ποσο σηκωνει?μπορω να βαλω οτι θελω>? και κατι ακομα...ο εμπορος εχει το συστημα με το wifi e?
makfil Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Τι εννοείς με τι "τι σύστημα ηχείων έχει"; Υπάρχει και η έκδοση με wifi αλλά στοιχίζει ...
giabritsos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 τι συστημα ηχειων εχεις εσυ ηθελα να πω... 160 δεν εχει με wifi?
makfil Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Έχω ένα παλιό σύστημα της Creative που έχει αποδειχθεί αρκετά καλό αλλά, φυσικά, δεν παράγεται πλέον. Το απλό έχει 160, το άλλο έχει 190 νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα