Προς το περιεχόμενο

[extHDD] WD Elements portable 1TB 69€ @Mediamarkt μονο 12-4-2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά τα είπαν οι προηγούμενοι, μια χαρά τιμή είναι αν θέλεις δίσκο και έχεις και Mediamarkt κοντά σου βολεύει μια χαρά, αλλά μέχρι εκεί...

Δημοσ.

εξωτερικοι 2,5" usb3.0 σε εκπτωσεις στο eshop

http://www.e-shop.gr/search_main.phtml?table=PER&category=%D3%CA%CB%C7%D1%CF%D3+%C4%C9%D3%CA%CF%D3&filter-822=1&filter-2965=1&filter-844=1

χαμηλοτερη τιμη ο εν λογω του θεματος στα 69€

Η συγκεκριμενη σειρα της WD εχει κολλημενο το κυκλωμα usb πανω στον δισκο. Λαβετε και αυτο υποψιν οσοι ενδιαφερεστε.

δεν ισχυει αυτο που λες εκτος κ αν αλλαξαν τους 2,5" elements απο την usb2.0 εποχη

εχω ανοιξει εναν κ τον εχω βαλει σε usb 3.0 θηκη

αλλα κ λογικα να το παρεις σιγα μην εφτιαχναν αλλους δισκους μονο για την σειρα elements

• Moderators
Δημοσ.

Απο plaisio ειχαμε εδω και μηνες τα pricematch με το mediamarkt, σημερα εγιναν απο αλλη οικογενεια, eshop-multi-public!! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι καλά που δεν το ξανά έκανε το πλαίσιο ( έχει καταντήσει αηδία ) .

Άλλωστε, αύριο πάλι σε άλλη τιμή θα είναι σε όλα ( η μαγκιά είναι να τον αφήσουν εκεί τα περίπτερα e-shop -public ).

Πάντως για να μην είμαι εκτός θέματος ή τιμή είναι καλή για κάποιον που θέλει δίσκο αλλά όχι κορυφαία .

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα μετα το περας της ημερας προσφορας, επανηλθε η τιμη στην "κανονικη" και στους αντιγραφοντες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...