Προς το περιεχόμενο

[extHDD] WD Elements portable 1TB 69€ @Mediamarkt μονο 12-4-2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

O (samsung) seagate εννοεις.

Η παρουσα προσφορα εχει αξια για οποιον τον βιαζεται, ειναι κοντα σε ΜΜ και θελει απλα να παει αυριο επι τοπου και να τον παρει σε τιμη αμαζον και λιγο πιο κατω ας πουμε. (71ευρω βγαινει τωρα εκει τελικη, ακριβως οσο και ο παραπανω samsung seagate). Για παραγγελια μεσω νετ και τρεχα γυρευε περιμενε κλπ η τιμη δεν ειναι κατι τρομερο αφου υπαρχουν και οριακα καλυτερες τελικες καπου στα 65 ευρω.

Θα την αφησω μιας και ειναι μονο για μια μερα (αυριο) και καποιος μπορει να ειναι του ρητου "στη βραση κολλαει το σιδερο".

Δημοσ.

μονο προσφορά δεν είναι , απορω γιατί δεν έχει κλειδώσει

• Moderators
Δημοσ.

Αν διαβαζες το αμεσως προηγουμενο ποστ πριν γραψεις δεν θα απορουσες και δεν θα εγραφες.  ;)

• Like 4
Δημοσ.

Ο αναφερομενος ειναι καθαροαιμος Samsung, ειναι μοντελο προ εξαγορας, δεν εχει σχεση με Seagate, λογικα υπαρχει οτι εχει μεινει σε στοκ. Με την ιδια λογικη θα επρεπε να λεμε Hitachi (WD), Lacie (Seagate), Toshiba (Hitachi), κλπ. Και ειναι οτι καλυτερο σε 2,5αρη εξωτερικο δισκο. Εκτος των προσφορων και της τιμης πρεπει να λεμε και την ποιοτητα του προιοντος.

Δημοσ.

Επειδη κατα καιρους ηθελα να παρω κι εγω εναν εξωτερικο(αλλα δεν....ακομα) και με βαση το συγκεκριμενο θεμα τωρα εψαξα λιγο στο forum(παλι) σχετικα με εξωτερικους και διαβασα σ'αυτο το θεμα  http://www.insomnia.gr/topic/479187-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-external-hdd-usb20-%CF%83%CF%84%CE%BF-1tb-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%89/ αυτα που αναφερει το παλικαρι(washcloud) και το ερωτημα μου ειναι λοιπον:

Γιατι να μην παρω τον συγκεκριμενο εξωτερικο http://www.skroutz.gr/s/257361/Western-Digital-Caviar-Black-1TB.html (με 85,00 ευρω λεω εγω οτι θα κοστισει) και μια θηκη στα 15,00 ευρω(αντε 20,00 ή 25,00 μια καλη γιατι δεν ξερω τι παιζει με θηκες) και να μου βγει συνολο στα 100,00 ευρω με 110,00 περιπου και να εχω επιπλεον 3 χρονια εγγυηση συν καποια αλλα που αναφερονται στο θεμα που παρεθεσα παραπανω?

Μιλαμε για μια διαφορα ομως στα 30+ ευρω και δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη λυση προσωπικα ομως αυτο που με βαζει σε σκεψεις ειναι τα 3 χρονια επιπλεον εγγυηση η οποια αναλογικα αν το παρει κανεις ειναι 10+ ευρω αν χρονο.

• Moderators
Δημοσ.

Μιλας για +30-40 ευρω, αλλα το βασικο ειναι οτι μιλας για 3.5αρη! Με 75-80€ παιρνεις για παραδειγμα 2ΤΒ 3.5αρη, θα δωσεις 100-110 για 1ΤΒ;

Το θεμα μιλαει για 2.5αρη. ;)

Δημοσ.

Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά τουλάχιστον ο θεματοθέτης μιλάει για 3,5'' δίσκο (mediamarkt). Στην οποία τιμή βέβαια είναι ελαφρώς κοροιδία αφού όπως λες κι εσύ , με λίγα παραπάνω πας σε 3,5'' 2ΤΒ.

Συντελεστής μορφής (inch): 3,5
Δημοσ.

Ο κωδικός WDBPCK0010BBK-EESN που αναγράφεται στην περιγραφή του MediaMarkt αφορά στον 2,5άρη δίσκο της WD. Προφανώς το 3,5 που αναφέρει παρακάτω πρόκειται για τυπογραφικό...

Δημοσ.

Μιλας για +30-40 ευρω, αλλα το βασικο ειναι οτι μιλας για 3.5αρη! Με 75-80€ παιρνεις για παραδειγμα 2ΤΒ 3.5αρη, θα δωσεις 100-110 για 1ΤΒ;

Γι'αυτο και ανεφερα πιο πανω μερικα πλεονεκτηματα(τα οποια τ'αναφερει αναλυτικοτερα και το θεμα που εχω στο link)με πιο βασικο τα 3 επιπλεον χρονια εγγυηση.Πες σου οτι σου χαλαει για παραδειγμα αυτος με το 1ΤΒ ή τα 2ΤΒ στα 4 χρονια τοτε αναγκαστικα παιρνεις αλλον με αλλα 75-80€ ευρω για παραδειγμα(δηλαδη πας στα 150-160€) ενω με αυτον με τα 5 χρονια εγγυηση παιρνεις καινουριο χωρις μια.

Εχεις δικιο οτι μπορει να ειναι αρκετα τα 100-110€ για 1ΤΒ  αλλα δεν ξερω μπορει να το σκεφτομαι και λαθος συμφωνα με αυτα που ανεφερα.

Ναι το ξερω οτι μιλαει για 2.5αρη αλλα μιλαω γενικως για εξωτερικο σκληρο ασχετως αν ειναι 2.5 ή 3.5(σορρυ που δεν το ανεφερα).

Παιζει σιγουρα το θεμα φορητοτητας και οτι ο 3.5 θελει εξωτερικη τροφοδοσια ενω ο 2.5 μεσω usb.

Ο κωδικός WDBPCK0010BBK-EESN που αναγράφεται στην περιγραφή του MediaMarkt αφορά στον 2,5άρη δίσκο της WD. Προφανώς το 3,5 που αναφέρει παρακάτω πρόκειται για τυπογραφικό...

Κι εγω για 2.5 καταλαβα γιατι την ειδα την προσφορα πρωτα απο media πριν μπει το θεμα εδω αλλα και στο skroutz ακομη λεει στα χαρακτηριστικα οτι ειναι ο 2.5.

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη σειρα της WD εχει κολλημενο το κυκλωμα usb πανω στον δισκο. Λαβετε και αυτο υποψιν οσοι ενδιαφερεστε.

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Touro-Mobile-External-Hard-Drive/dp/B006DZKEAW/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1365715045&sr=8-4&keywords=1tb

64ευρω... υπαρχει και αντιστοιχο θεμα καπου εδω... τα 69 αν δεν ειναι "ακριβη τιμη" ειναι στην καλυτερη "κανονικη" και σιγουρα οχι 'προσφορα'...

Oσο για το συγκεκριμενο μοντελο, ειτε 'αργησατε' ειτε απλα... περιμενετε λιγο ακομα -> http://uk.camelcamelcamel.com/Elements-1TB-Portable-Hard-Drive/product/B005A97APO (τρεχουσα τιμη 71 ευρω, δηλαδη η διαφορα του ΜΜ και για 1 μονο μερα ειναι εκπτωση... 2,9%!)

μεχρι πριν 2 βδομαδες και για σχεδον 2 μηνες ηταν διαρκως σε χαμηλοτερη τιμη απο τα 69 που ειναι και "μονο για 12/4"!

Δημοσ.

Εχεις δίκιο, δεν κοίταξα τον κωδικό αλλά την περιγραφή...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...