Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω μαζεψει λεφτα για να παρω ενα πολυ καλο κινητο...εχω καταληξει σε αυτα τα 3 αλλα επειδη δεν ειμαι και ειδικος σε αυτα....θελω να με βοηθησετε να διαλεξω ενα απο αυτα....

Δημοσ.

Πόση ποια ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ επείγουσα και κορυφαία παραπάνω απο τα προηγουμενα μοντέλα , τεχνολογία έχει αντίστοιχα το άΪ-φόουν 5 , το γκάλαξυ κλπ απο το αμέσως προηγούμενο μοντέλο τους ;

Εννοώ

και εγω είμαι σε αναζήτηση κινητού , αλλά περιμένω να βγεί επισήμως το ες-4 για να πάρω το ες-3 για να πέσει κανα 100ρι ευρώ .

Δημοσ.

εγώ είμαι ανάμεσα στα στο iphone 5 και στο galaxy s4 το one το βγάζω εντελώς απέξω. πιθανο να καταλήξω στο 5άρι. Δεν ξέρω σίγουρα αλλά ακόμα ψαχνομαι.

Δημοσ.

Γεια σας εχω μαζεψει λεφτα για να παρω ενα πολυ καλο κινητο...εχω καταληξει σε αυτα τα 3 αλλα επειδη δεν ειμαι και ειδικος σε αυτα....θελω να με βοηθησετε να διαλεξω ενα απο αυτα....

σκέψου και το nexus4 από android και πιο οικονομικό θα σου βγει

Δημοσ.

Αν σου αρεσει το iphone 5 σχεδιαστικα και σε αισθηση στο χερι, αλλα θελεις κατι παραπανω σε μεγεθος οθονης και χαρακτηριστικα μονο το one θα σε καλυψει απο android.

Εγω προσωπικα αυτη την στιγμη θα περιμενα να δω το ios 7 πρωτα και το ανανεωμενο iphone 5s.

Δημοσ.

Παρε ενα μεταχ 4s και δε θα το μετανιωσεις καθολου.και φραγγα θα γλυτωσεις και κινητο με το last λογισμικο για αλλα τρια χρονια θα εχεις και λεφτα δε θα χασεις οποτε παρεις αποφαση ποτε να το πουλησεις.best value αυτη τη στιγμη σε μια τιμη γυρω στα 360-380

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Σκέψου και το Salaxy S3.

Θα σε υπερκαλύψει σε αυτά που ζητάς, μιας και όπως λες "δεν είσαι ειδικός" και θα σου στοιχίσει σχεδόν τα μισά λεφτά από τα παραπάνω iPhone 5 και Galaxy S4.

Συμφωνώ με την άποψη του Adon1s και γι αυτό κι εγώ ακολούθησα το δρόμο του "Τhe Previous Best Thing" και αγόρασα τώρα το Galaxy S3. Σαν hardware έχει αρκετές διαφορές με το Galaxy S4, αλλά στο software πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά του S4 ακούγεται ότι θα τα πάρει και το S3, όπου αυτό είναι εφικτό.

Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι είναι πααααρα πολλά τα 700άρια που ζητάνε οι εταιρίες για κινητά τηλέφωνα.

Πραγματικά όμως... δεν αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...