Προς το περιεχόμενο

My computer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους ... Επειδει θέλω σιγά σιγά να φτιάξω έναν δικό μου υπολογιστή , θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να πάρω πρώτα και πως θ καταλάβω αν ειναι συμβατα μεταξυ τουσ κα ν μπορει να λειτουργηση ο υπολογιστής αν πάρω motherboard ,CPU , VGA , SSD, HHD κτλ...αν ειναι εύκολο και αν με καταλαβαίνετε , βοηθήσται με :) ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Είδα την σελίδα ... Δεν θα κατάλαβες μάλλον ..εγω θέλω βοήθεια να μου πείτε πως να συναρμολογισω δικό μου Η/Υ ( όχι βήμα βήμα ) .. Παράδειγμα : μια μιτρικη am2 θα μπορούσε να πάρει επεξεργάστη fm2 ... Οχι βέβαια :P .. Τέτοιου είδους

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το νήμα το παρέθεσα για να μας πεις για τι χρήση το χρειάζεσαι, πόσα διαθέτεις, αν έχεις ήδη κάτι ή αν θα το φτιάξεις εξ' ολοκλήρου απ' την αρχή, κ.λπ..

Μετά θα λάβεις προτάσεις.

Δημοσ.

Γεια και σε εσένα Dinorafa... Ότι είπε και ο phanispal. Απάντησε σε αυτές τις ερωτίσεις για να σου πούμε τι να αγοράσεις.

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...