Dinorafa Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Γεια σε όλους ... Επειδει θέλω σιγά σιγά να φτιάξω έναν δικό μου υπολογιστή , θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να πάρω πρώτα και πως θ καταλάβω αν ειναι συμβατα μεταξυ τουσ κα ν μπορει να λειτουργηση ο υπολογιστής αν πάρω motherboard ,CPU , VGA , SSD, HHD κτλ...αν ειναι εύκολο και αν με καταλαβαίνετε , βοηθήσται με ευχαριστω Sent from my iPhone using Insomnia
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/391825-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ Οι απαντήσεις εδώ, όχι σ' εκείνο το νήμα.
Dinorafa Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Είδα την σελίδα ... Δεν θα κατάλαβες μάλλον ..εγω θέλω βοήθεια να μου πείτε πως να συναρμολογισω δικό μου Η/Υ ( όχι βήμα βήμα ) .. Παράδειγμα : μια μιτρικη am2 θα μπορούσε να πάρει επεξεργάστη fm2 ... Οχι βέβαια .. Τέτοιου είδους Sent from my iPhone using Insomnia
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Το νήμα το παρέθεσα για να μας πεις για τι χρήση το χρειάζεσαι, πόσα διαθέτεις, αν έχεις ήδη κάτι ή αν θα το φτιάξεις εξ' ολοκλήρου απ' την αρχή, κ.λπ.. Μετά θα λάβεις προτάσεις.
evoracing Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Γεια και σε εσένα Dinorafa... Ότι είπε και ο phanispal. Απάντησε σε αυτές τις ερωτίσεις για να σου πούμε τι να αγοράσεις. Ποσό που διαθέτουμε :Χρήση υπολογιστή :Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα