Προς το περιεχόμενο

Iphone απο 6.1 σε 5.1.1 πως γινετε;

Mossy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα εχω ενα iphone4 και θελω να του βαλω την 5.1.1 ενω εχω μια μεγαλυτερη εκδοση την 6.1. Αν ξερει καποιος να μου εξηγησει πως γινετε... Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα εχω ενα iphone4 και θελω να του βαλω την 5.1.1 ενω εχω μια μεγαλυτερη εκδοση την 6.1. Αν ξερει καποιος να μου εξηγησει πως γινετε... Ευχαριστω

Καλημέρα. Για να γίνει αυτό που λες πρέπει να έχεις σωσμενα τα SHSH του κινητού (είχες jailbreak πριν την 6.1? Αν ναι, μπορείς να κατεβάσεις το TinyUmbrella στον υπολογιστή, να συνδέσεις το κινητό και να πατήσεις save SHSH να δεις τί θα σου βγάλει)

Αν τα έχεις τα SHSH για την 5.1.1, τότε κατεβάζεις το redsn0w 0.9.15b3, κατεβάσεις την 5.1.1 ipsw για 4άρι, πας στο 

redsn0w - extras - SHSH blobs και επιλέγεις την 5.1.1 που κατέβασες και επίσης τα SHSH που έχεις σωσμένα στον υπολογιστή και τα ενσωματώνει πάνω στην 5.1.1 και μετά μέσω itunes πατάς SHIFT - RESTORE και επιλέγεις την 5.1.1 που έχεις φτιάξει με redsn0w και την περνάει.

Τα SHSH σε περίπτωση που δεν ξέρεις, είναι οι υπογραφές της Apple για το κάθε λογισμικό, το οποίο σταματάει να το υπογράφει άπαξ και βγει το καινούριο, γι'αυτό και δεν μπορούμε να πάμε πίσω αν δεν έχουμε κρατημένα τα SHSH είτε μέσω tinyumbrella όσο υπογράφεται η παλιά έκδοση είτε μέσω cydia server αν είμαστε jailbroken 

ευχαριστω για την απαντηση αλλα τελικα το εκανα χθες βραδυ χωρις ομως να χρησημοποιησω πουθενα τα SHSH... εχει γινει κατι λαθος?

Τί εννοείς το έκανες? Πώς δηλαδή το έκανες? πέρασες 5.1.1 με ποιά διαδικασία?

Ειδες που κάνεις κάτι και δεν προσέχεις τί κανεις; Δες τί λεει η πρωτη φραση του αρθρου που μου δωσες, και επισης δες τι λεω εγω.

Απλά τα shsh δε χρειάστηκε να τα τραβήξεις γιατί γινανε μέσω cydia server remotely.

Εγώ σε ρώτησα αν έχεις shsh αρχικά γιατι δε μας έδωσες πληροφορίες.

Απο κει και πέρα η διαδικασία ειναι η ίδια και προφανώς ειχες shsh γιατι αλλιώς δε θα γινόταν :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...