Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα στις touchscreens είναι οτι δεν βολεύουν για arcade παιχνίδια. Οπότε καλή κίνηση απο τη sony. Υπάρχουν και άλλα βέβαια (ακόμα και με βεντούζα ! ) αλλά το dual shock είναι γνωστό και βολικό.

Δημοσ.

Σε tablet κ***λέει πάντως

καραλέει. Πες το, μην ντρέπεσαι.

Καλή κίνηση, αν και το χειριστήριο είναι πιο μεγάλο από την οθόνη. Trololololol.

Δημοσ.

Αν και κράζω ειδικά τετοια σκηνικά που συνδέουν το gaming με τα κινητά κτλπ παρολαυτα μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα, και σε Tablet θα ειναι φοβερό

Δημοσ.

και εμένα μου φαίνεται καλή ιδέα
αρκεί να βγει κάποιο αξιόλογο παιχνίδι για κινητά
έχω παίξει τα πάντα και δεν θυμάμαι κάποιο που να αξίζει ολη αυτή τν βαβούρα
για να περάσεις την ώρα σου στο λεωφορείο και γενικά όπου βαριέσαι καλα είναι αλλα όχι και να βγάλεις χειριστήριο ..
anyway , καλοδεχούμενο .

Δημοσ.

Αλλη μια απόδειξη ότι το psvita πάτωσε :D

Μπράβο sony δίνεις τουλάχιστον τη δυνατότητα στους φαν του mobile gaming να παίζουν έστω και με τα κινητά τους!

Δημοσ.

GalaxyS3MainCompressed_1024x1024.jpg?383

CaseMountNote2MainCompressed_1024x1024.j

Καλό είναι να μη χρειάζεται να rootareis κ να υπάρχει native δε λέω,οι ψαγμένοι το κάνουν ήδη όμως (με καλώδιο η χωρίς).

Επίσης δεν είναι μόνο τα παιχνίδια του android,υπάρχουν και emulators σχεδόν για όλες τις παλιές κονσόλες οπότε είναι μπόμπα.Πριν κάτι μέρες ξεκίνησα Residen 3,ff vII και crash team racing στο note II από emu του ps one και δάκρυσα σχεδόν,από τη συγκίνηση..

Δημοσ.

πολύ ωραίο, ειδικά σε κανα xperiaZ στις 5 ιντσες με τον τετραπυρηνο και τα 2 gb ram θα είναι όνειρο. Για ρευμα και αυτονομία, η αλήθεια είναι πως δεν είναι για hardcore gaming στο λεωφορείο, αν έχεις σκοπό να παίζεις όλη μέρα, απλώς θα έχεις και φορτιστή.

Δημοσ.

πολύ ωραίο, ειδικά σε κανα xperiaZ στις 5 ιντσες με τον τετραπυρηνο και τα 2 gb ram θα είναι όνειρο. Για ρευμα και αυτονομία, η αλήθεια είναι πως δεν είναι για hardcore gaming στο λεωφορείο, αν έχεις σκοπό να παίζεις όλη μέρα, απλώς θα έχεις και φορτιστή.

σα διαφημιση είσαι! "ειδικά σε κανα xperiaZ στις 5 ιντσες με τον τετραπυρηνο και τα 2 gb ram θα είναι όνειρο"... πάλι καλά που δεν έβαλες κι όλα τα spec..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καιρος ηταν να γινει κατι τετοιο μιας κ η οθονη αφης δεν κανει για κανενος τυπου gaming περα απο puzzles. για αυτο εξαλλου ολα γινονται αυτοματα (πχ στα racing το γκαζι κ πολλες φορες κ το φρενο γινονται μονα τους).

τωρα βεβαια οντως θα ειναι λιγο παραξενο να κουβαλας κινητο και χειριστηριο, αλλα αν το συνδεσεις με μια τηλεοραση και το συνδιασεις με εναν emulator ειναι μια πολυ πρακτικη λυση για παιχνιδι.

δοκιμασμενη εδω κ μερικα χρονια σε αλλα κινητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...