Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tις καλησπερες μου....

Εχω ενα acer 17' μοντελο 7720G ... και αφου εχει ηδη ληξει η εγγυηση το πηγα στο plaisio γιατι υπηρχε θορυβος στο drive  (που σημειωτεον ειναι blueray ) ,κατα την εκκινηση , restart  , η τερματισμο...χωρια που δεν "διαβαζε" τιποτα....

Με ενημερωσαν οτι το κοστος ειναι 195 ευρω για την συσκευη + 40 τα εργατικα ....

Δεν σας φαινεται κομματακι ακριβο?..... :mad: 

Στο μεταξυ αν βαλουν ενα απλο drive ειναι 50 ευρω + 40 τα εργατικα.......

Δημοσ.

ευχαριστω καταρχην....στο μελλον θα το χω στα υποψιν, βεβαια στο videακι δειχνει τον τυπο με ενα τρυπανι.....ενα κατσαβιδακι του θεου που εχω αρα θα κανει δουλεια?

Αν το παρω τωρα θα με χρεωσουν 30 ευρω για ελεγχο .....κοινως την πατησα.... :blink:

Δημοσ.

Αδερφέ κατσαβίδι είναι στο βίντεο.

Ένα σταυροκατσάβιδο χρειάζεσαι και το ανταλλακτικό drive.

Πιο απλό δε γίνεται.

Δημοσ.

Εγώ απορώ, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δίνουν αυτά τα λεφτά στο τεχνικό τμήμα του plaisio?

Είναι δυνατόν, να ζητάνε 235 ευρώ για ένα dvd-drive εστω και blueray και ακόμα δεν έχουν κλείσει?

• Like 2
Δημοσ.

<p>Αδερφέ κατσαβίδι είναι στο βίντεο.</p>

<p>Ένα σταυροκατσάβιδο χρειάζεσαι και το ανταλλακτικό drive.</p>

<p>Πιο απλό δε γίνεται.</p>

Σε ευχαριστω πολυ ,να σαι καλα...

Δημοσ.

<p>Εγώ απορώ, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δίνουν αυτά τα λεφτά στο τεχνικό τμήμα του plaisio?</p>

<p>Είναι δυνατόν, να ζητάνε 235 ευρώ για ένα dvd-drive εστω αακαι blueray και ακόμα δεν έχουν κλείσει?</p>

Ηταν η τελευταια φορα αδελφε...παθων και μαθων...δυστυχως το χουν δει μονοπωλειο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...