mouti Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Παιδιά καμία ιδέα/γνώμη τι γίνεται με το tablet...θα το πάρω σ λίγες μέρες και ήθελα να ακούσω κάποια κριτική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HLIASNIKOLETA Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 καλησπέρα, φίλε μου αν θες την γνώμη μου μην μπλέξεις με T-X είναι πολύ μούφα! Καλύτερα να πάρεις κίνα από άλλου παρά T-X!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Λες ε;γιατί έτσι εγώ την είχα για καλή εταιρία...και ενθουσιάστηκα με τα χαρακτηριστικά του...η αλήθεια είναι ότι δεν το αγοράζω ανταλλαγή το κάνω γι αυτό μάλλον θα το πάρω οπότε θα γράψω και την αξιολόγηση μου και στο topic...για το συγκεκριμένο έχει κανείς ιδέα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HLIASNIKOLETA Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω κάτι αλλά το δεκαρακι που έχει στο site είναι πολύ χάλια και άσε που δεν έχει play store και γιατί το απαίτησε το πλαίσιο για να μπαίνουν στο πλαίσιο store!!! Πολύ μεγάλη ιδέα για την εταιρεία τους έχουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Και το φτηνό τους το breeze το 2 τα ίδια χάλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Το Hive III που κοιτούσα προχθές φαινόταν συμπαθητικό, αν και σαφώς υπερτιμολογημένο (ουσιαστικά ήταν σαν το Ainol Hero I άλλα με 60-70 ευρώ διάφορα). Όταν όμως είδα ότι δεν παίρνει Play Store είπα κάτσε, και 220+ και λειψό; Δεν νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Απλά όσα αναφέρω μου τα πρότειναν για ανταλλαγή με ένα ποδήλατο που έχω γι αυτό λέω για τα συγκεκριμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Τι να σου πω, εξαρτάται από το ποδήλατο. Αν είναι τελείως σαπίλα, και για ένα ποντίκι θα το έδινα Επίσης, αν το έχεις και κάθεται και δεν πρόκειται ποτέ να αξιοποιηθεί, πάλι κερδισμένος βγαίνεις. Τις ταμπλέτες αυτές δεν τις ξέρω, άλλα όσες έχω δει Turbo X στο πλαίσιο δεν με ενθουσίασαν καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morrison100 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Εχω το ταμπλετ turbo-x breexze I, δεν μπαινει φιλε μου το play...απο την αλλη, κολληματα μπολικα, αλλα οτι πληρωσεις παιρνεις...κι εγω μεταχειρισμενο το πηρα, την δουλεια που θελω την κανει - surfing -οποτε αποφασιζεις και πραττεις...σαν αξια, θα ελεγα 60€ καινουριο, 40-45€ μετ/νο... Επεξ/σία 17 Απριλίου 2013 από morrison100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouti Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Το ποδήλατο το πήρα 220 και το έχω σε καλή κατάσταση δηλαδή αξίζει ένα 100αρι αλλά πραγματικά κάθεται...ε και γω η χρήση που το θέλω είναι surfing άντε καμία ταινία...και ήδη ζήτησα διάφορα αλλά δεν είπαμε για πόσο...ένα 30αρι καλά δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos-kpdn Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 μαγκες ξεκολατε λιγο με το google play μπορεις να το κατεβασεις σε καθε tablet ακομα και αν δε το εχει απο τη μανα του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Άντε αγοράσε κανένα μεταχειρισμένο Galaxy Tab 2-3 και άσε τη Tuvlo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WorldOfGlass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Τα turbo x εκτος απ το γεγονος οτι δεν εχουν playstore, χαλανε ευκολα. Ειδικα αν το παρεις και μεταχειρισμενο τον βγαζεις δεν τον βγαζεις τον μηνα Γνωμη μου πουλα το ποδηλατο και μετα παρε κατι αλλο. Ενα turbo x rubik που ειχα μου κολαγε απο την στιγμη που το ανοιξα, μετα απο 1,5 -2 μηνες αρχησε η οθονη να παγωνει, να κανω reset καθε 2 μερες μεχρι που νευριασα και το πεταξα στον τοιχο Απλα μακρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα