Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

πριν 2 βδομάδες περίπου πήρε η αδερφή μου ένα φλασάκι 2gb απο το πλαίσιο (turbo-x, αλίμονο) για να βάλει κάτι εργασίες μέσα και να τις πάει για εκτύπωση.

Με το που μου το φέρνει, το συνδέω στο λάπτοπ για να της βάλω μέσα ότι ήθελε να περάσει κλπ. κλπ.

Την μέρα που πήγε στο μαγαζί για να τις φωτοτυπήσει, της λένε ότι ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει καν το φλασάκι. Όχι ότι δεν βρίσκει τίποτα μέσα αλλά ότι το φλασάκι δεν υπάρχει, είναι σαν "νεκρό" με λίγα λόγια.

Ε εντάξει δεν έδωσε σημασία, της είπα και εγώ ότι ήταν κινεζιά turbo-x του πλαίσιο κλπ. αλλά και μένα μου έκανε εντύπωση να χαλάσει τόσο γρήγορα, ειδικά όταν πρόκειται για μέσο αποθήκευσης.

Σήμερα λοιόν πως έτυχε να περάσω κάτι φωτογραφίες στο λαπτοπ απο το κινητό, παρατήρησα το εξής. 

Με το που ανοίγω το παράθυρο "Υπολογιστής" βλέπω μέσα το φλασάκι χωρίς να είναι το φλασάκι σε σύνδεση εννοείται

Πως έγινε αυτό και γιατί έγινε??

Είχε κανείς παρόμοιο θέμα? 

Δημοσ.

στις συσκευές με αφαιρούμενα μέσα αποθήκευσης

στην ουσία έγινε κάτι σαν να άφησε το φλασάκι τα εσώψυχα του μέσα στο λάπτοπ και τώρα το φλασάκι δεν έχει στην κυριολεξία τίποτα μέσα :P

Δημοσ.

LOL! ε δεν το πιστεύω..

πήγα για φωτό και τώρα εξαφανίστηκε εντελώς. Δεν το βρίσκω πουθενά μέσα στο laptop, σαν να μην υπήρξε ποτέ!  :lol:

τι στον Π..?

Το φλασάκι εντομεταξύ είναι εντελώς νεκρό, δεν κάνει τίποτα.. ούτε ειδοποίηση θύρας, ούτε αναγνώριση.. Σκέτο φάντασμα ένα πράγμα.

Υ.Γ. έγραψα μια στο google "turbo x φλασάκι, turbo x usb flash Κλπ." και υπάρχουν πολλά τέτοια παρόμοια προβλήματα.. οπότε είναι γενικό το πρόβλημα.

Ψηνόμουν να το πάω μια στο μαγαζί έτσι μόνο για να ακούσω τι σόι δικαιολογία θα μου ρίξουν αλλά είναι μακρυά και βαριέμαι.

γυφτιά κιόλας τώρα για 4 ευρά :P

Δημοσ.

δεν ειναι γυφτία εννοείται...Να τους το πας πίσω, εφόσον είναι χαλασμένο...εμένα σε αντίστοιχη περίπτωση μου το άλλαξαν αμέσως. Ασ μην τους χαριζόμαστε δεν αξίζει ;)

Δημοσ.

καλά εννοείται πως και τα 4 και 5 ευρώ δεν τα βρίσκεις και στον δρόμο, αλλά στην τελική η αδερφή μου το αγόρασε και δεν έχει κρατήσει ούτε την συσκευασία, ούτε καν απόδειξη.. που να ξερε και αυτή.

Δημοσ.

Μάλλον θα ειναι 4gb γιατί 2gb το Πλαίσιο δεν φέρνει! Επίσης εφόσον έχει πρόβλημα το πας για αντικατάσταση. Δεν χρειάζεται συσκευασία. Μόνο την απόδειξη.

Δημοσ.

το εχουμε πει μην αγοραζετε απο παλισιο.μπορει να ηταν μεταχειρισμενο και το πασαραν.εγω που εχω ενα 16 giga ακομα ειναι καλα.δοκιμασε να μπεις σε ασφαλη λειτουργεια και αν καταφερεις κανε διαμορφωση του χωρου μπας και διορθωθει τπτ

Δημοσ.

Εγω καταλαθος επλεινα ενα φλασακι turbo x μαζι με ενα παντελονι αφου το ειχα στη τσεπη. Πηγα στο καταστημα αφου το ειχα συδερωσει. Τους εδωσα συγχαρητηρια αφου το φλασακι δουλευε ακομα και του εδωσαν επαινο μιας και ηταν το μοναδικο που ειχε αντεξει. Ενα χρονο μετα, ακομα δουλευει. Ισως το πουλησω στους Κορεατες καποια μερα. :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...