Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε καλα δεν νομιζω να κλισει στα επομενα 2 χρονια :) εχω  ξοδεψει πολλα λεφτα απο το συγκεκριμενο καταστημα τα τελευταια 2-3 χρονια και η προσωπικη μου γνωμη ειναι αριστη! Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιο προβλημα ισα ισα πιστευω ειναι απο τα κορυφαια ιντερνετ καταστηματα...Επισης τον τελευταιο καιρο εχουν κανει και αναβαθμιση στο σαιτε τους...

το επιασα φιλε αυτο που λες αλλα εγω θα το παρω στα 170 ευρω ενω απο την νοκια 200 και πανω! εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη 

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε καλα δεν νομιζω να κλισει στα επομενα 2 χρονια :) εχω  ξοδεψει πολλα λεφτα απο το συγκεκριμενο καταστημα τα τελευταια 2-3 χρονια και η προσωπικη μου γνωμη ειναι αριστη! Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιο προβλημα ισα ισα πιστευω ειναι απο τα κορυφαια ιντερνετ καταστηματα...Επισης τον τελευταιο καιρο εχουν κανει και αναβαθμιση στο σαιτε τους...

το επιασα φιλε αυτο που λες αλλα εγω θα το παρω στα 170 ευρω ενω απο την νοκια 200 και πανω!

στο skroutz το βλέπω στα 150+ πάντως

https://www.skroutz.gr/s/426156/Nokia-Lumia-710.html

Δημοσ.

Ως κάτοχος του omnia w μπορω να σου πώ οτι ναι μεν είναι μια πολυ καλή συσκευη ( την συγκρίνω στα ίσια σε ποιοτητα, ταχύτητα και απόκριση με το galaxy s2 που επίσης έχω),  ιδανική για καποιον που παίρνει το πρώτο του smartphone, αλλα νομίζω οτι αξίζει να πάς σε ΝΟΚΙΑ στα WP μόνο και μόνο για τις επιπλέον εφαρμογές που σου προσφέρει.... Πάντως και με το ομνια θα είσαι σουπερ, εγω τουλάχιστον ειμαι υπερευχαριστημένος. Για να καταλάβεις πλεον εχω το ομνια ως κυρια συσκευη..

• Like 1
Δημοσ.

Για μεταχειρισμένο δεν το σκέφτεσαι; Κυκλοφορούν εδώ στις αγγελίες αρκετά xperia sole γύρω στα €150.

Δημοσ.

Για μεταχειρισμένο δεν το σκέφτεσαι; Κυκλοφορούν εδώ στις αγγελίες αρκετά xperia sole γύρω στα €150.

Ε όχι και 150€ για μεταχειρισμένο xperia sole οταν καινούριο αρχίζει από 190 μέχρι 216 και σε μεγάλα μαγαζια
Δημοσ.

Ε όχι και 150€ για μεταχειρισμένο xperia sole οταν καινούριο αρχίζει από 190 μέχρι 216 και σε μεγάλα μαγαζια

Τα €150 είναι μία μέση τιμή που βλέπω στις αγγελίες και περιλαμβάνει και τα-αναπόφευκτα συνήθως- €4-5 των μεταφορικών. Το βρίσκεις αυτή τη στιγμή και με €130-140.

Το θέμα είναι αν ο φίλος δεν έχει πρόβλημα να αγοράσει μεταχειρισμένο, γιατί αν δεν έχει πρόβλημα, οι επιλογές του πολλαπλασιάζονται.

Δημοσ.

Καταρχην παιδια δινω ενα ποσο περιπου 150 ευρω με 160 το πολυ! Το omnia w το εχει προσφορα εδω http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.007118 (και χωρις εξοδα αποστολης γιατι μενω διπλα σε ενα e-shop)και γι αυτο θα κανω μια υπερβαση γιατι αξιζει!

Μεταχειρισμενο δεν με ενδιαφερει!

Απο  κει και περα το sony U το θεωρω κατωτερο απο το omnia w που λεω να παρω, το samsung s advance ειναι πολυ καλο και με android λειτουργικο που θα ηθελα περισσοτερο αλλα ξεφευγει πολυ στο μπατζετ θα μου βγει 200 ευρω μαζι με τα εξοδα αποστολης! 

To lumia 710 το ειπα οτι ειμαι αναμεσα σε αυτο και το οmnia w....

Το θεμα ειναι λεμε τωρα αν παθει κατι το κινητο επειδη δεν ειμαι απο Αθηνα αν παραγειλω πχ το lumia710 και παθει τιποτα μετα κλαυτα χαραλαμπε,αιντε να το στειλεις παλι κατω αθηνα στο καταστημα που το πηρες(επιπλεον μεταφορικα) εμ μεχρι να το παρεις πισω ειναι λιγο θεμα αυτο....

Ενω το omnia w το περνω και το παω οποτε θελω στο e-shop απο οπου θα το παρω σε περιπτωση βλαβης!

Με βολευει πιο πολυ! ενταξει πρωτο μου smartfhone θα ειναι δεν νομιζω οτι επειδη θα εχει λιγοτερες εφαρμογες θα με απογoητευσει σαν κινητο σε σχεση με το lumia....επισης η samsung ειναι κορυφη!

Δημοσ.

Συγγνώμη για το off topic αλλά αυτό το smartfhone βγάζει μάτι! SmartPHone φίλε μου... Κατα τα άλλα , εγώ θα αγόραζα το 710. Φαίνεται αρκετά καλή συσκευή για την τιμή της. Επίσης αφήνει ωραία αίσθηση στο χέρι, με αρκετά καλή οθόνη.

Καλή αγορά ότι και αν αποφασίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη για το off topic αλλά αυτό το smartfhone βγάζει μάτι! SmartPHone φίλε μου... Κατα τα άλλα , εγώ θα αγόραζα το 710. Φαίνεται αρκετά καλή συσκευή για την τιμή της. Επίσης αφήνει ωραία αίσθηση στο χέρι, με αρκετά καλή οθόνη.

Καλή αγορά ότι και αν αποφασίσεις.

καλα που μου το ειπες οτι ειναι με ph και οχι με fh....απλα αν εχεις δει και τον τιτλο και αυτα που εγραφα πιο πανω το ηξερα ειδη! Αν εχεις ακουστα εκανα απλα ενα λαθος διοτι το να αλλαζεις απο αγγλικα σε Ελληνικα τρεις την ωρα σε παραπαμπει σε κατι τετοιο...φανταζομαι θα το καταλαβες και απο την σωστοτατη ορθογραφια μου οτι ξερω πως γραφεται η λεξη smartphone...

ευχαριστω παντως εχω καταληξει στο samsung omnia w

• Like 2
Δημοσ.

Τα €150 είναι μία μέση τιμή που βλέπω στις αγγελίες και περιλαμβάνει και τα-αναπόφευκτα συνήθως- €4-5 των μεταφορικών. Το βρίσκεις αυτή τη στιγμή και με €130-140.

Το θέμα είναι αν ο φίλος δεν έχει πρόβλημα να αγοράσει μεταχειρισμένο, γιατί αν δεν έχει πρόβλημα, οι επιλογές του πολλαπλασιάζονται.

Εγω δε θα προτεινα σε κανεναν αγορα μεταχειρισμενου sole για περισσοτερα απο 100€. Ο καθενας ομως μπορει να ζηταει οσο θελει

Δημοσ.

Εγω δε θα προτεινα σε κανεναν αγορα μεταχειρισμενου sole για περισσοτερα απο 100€. Ο καθενας ομως μπορει να ζηταει οσο θελει

και μη σου πω οτι ζητάει οσα του λείπουν...

Εδω στις αγγελιες αλλος πουλουσε το lumia 800, 20 ευρω πάνω απο τον σκρουτζι....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...