Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω ενα smartphone το οποιο θα ειναι και το πρωτο μου!

Το μπατζετ μου ειναι 150 ευρω μεχρι 160 το πολυ πολυ! ειμαι αναμεσα σε 2 επιλογες θελω μου πει καποιος ποια ειναι καλυτερη:

http://www.e-shop.gr...t?id=TEL.007903

και

http://www.e-shop.gr...t?id=TEL.007066

αν τωρα υπαρχει και αλλη λυση σε αυτα τα λεφτα ακουω πρατασεις!

αν γινετε απο μαγαζια οπως το e-shop, πλαισιο και you.gr

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω δεν θα επερνα κινητο με αναλυση 320x480

δες αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.000756

σιγουρα εκτος απο καλυτερη αναλυση εχει και καλυτερο επεξεργαστη αλλα στα 190 ευρω δεν ξερω θα ειναι μεγαλη υπερβαση

Δημοσ.

ξεκινησα με διλημα αναμεσα στο samsung galaxy ace και το hts desire c αλλα τωρα βλεπω ενα εκ των  Νokia Lumia 710 και samsung omnia w

Δημοσ.

ξεκινησα με διλημα αναμεσα στο samsung galaxy ace και το hts desire c αλλα τωρα βλεπω ενα εκ των  Νokia Lumia 710 και samsung omnia w

Για Windows phone μόνο ΝΟΚΙΑ λόγω υποστήριξης και όχι απο eshop. Υπάρχουν πολύ καλύτερες τιμές σε άλλα μαγαζιά.

Δημοσ.

Για Windows phone μόνο ΝΟΚΙΑ λόγω υποστήριξης και όχι απο eshop. Υπάρχουν πολύ καλύτερες τιμές σε άλλα μαγαζιά.

αν η εγγυηση ειναι αντιπροσωπειας δε νομιζω να υπαρχει φοβος αγορας απο το e-shop. 

Δημοσ.

αν η εγγυηση ειναι αντιπροσωπειας δε νομιζω να υπαρχει φοβος αγορας απο το e-shop. 

κι αν δεν ειναι αντιπροσωπειας δλδ τι θα γινει αν παθει κατι το τηλεφωνο το παω στα e-shop 2 χρονια λεει εγγυηση

Δημοσ.

κι αν δεν ειναι αντιπροσωπειας δλδ τι θα γινει αν παθει κατι το τηλεφωνο το παω στα e-shop 2 χρονια λεει εγγυηση

το e-shop εχει πολλα προβληματα αρα σε ενδεχομενο κλεισιμο θα μεινεις με το τηλεφωνο στο χερι αν δεν υπαρχει ευρωπαικη εγγυηση

Δημοσ.

Δεν εννοώ για την εγγύηση αλλά την υποστήριξη της ΝΟΚΙΑ με Updates και εφαρμογές. Συν φυσικά offline maps κτλ.

Δημοσ.

το e-shop εχει πολλα προβληματα αρα σε ενδεχομενο κλεισιμο θα μεινεις με το τηλεφωνο στο χερι αν δεν υπαρχει ευρωπαικη εγγυηση

ε καλα δεν νομιζω να κλισει στα επομενα 2 χρονια :) εχω  ξοδεψει πολλα λεφτα απο το συγκεκριμενο καταστημα τα τελευταια 2-3 χρονια και η προσωπικη μου γνωμη ειναι αριστη! Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιο προβλημα ισα ισα πιστευω ειναι απο τα κορυφαια ιντερνετ καταστηματα...Επισης τον τελευταιο καιρο εχουν κανει και αναβαθμιση στο σαιτε τους...

Δεν εννοώ για την εγγύηση αλλά την υποστήριξη της ΝΟΚΙΑ με Updates και εφαρμογές. Συν φυσικά offline maps κτλ.

το επιασα φιλε αυτο που λες αλλα εγω θα το παρω στα 170 ευρω ενω απο την νοκια 200 και πανω!

Δημοσ.

υπο αυτο το πρίσμα ναι nokia για WP ειναι καλύτερα. Το παιδι εχει ανοιξει και αλλο θεμα και του το εχω ηδη αναφερει εκει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...