Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα προτασεις για gaming headset αν και εχω πορωθει τρελα με τα kraken pro της razer και κλινω τρομερα προς αυτα θα ηθελα να ακουσω και αλλες γνωμες.

budget 70-80 ευρω max.

Δημοσ.

Ποια είναι η μητρική;

Δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα όταν μιλάμε για onboard κάρτα ήχου, αμφίβολης ποιότητας.

Δημοσ.

Foxconn h67m-(Χ) ωστοσο πιστευω οτι αν παρω 2.0 headset δεν θα εχω καποιο προβλημα με την current καρτα ηχου που εχω τα ηχεια που εχω παιζουν gg μπορω να πω απο ποιοτητα ηχου τα παει μια χαρα τωρα μην με αφησει ειναι το θεμα αλλα καλου κακου  θα ψαξω τι παιζει με τους drivers για ειχα ξεχαστει.

Edit:Αzalia hd audio ο controller ηχου τελικα

Δημοσ.

Εχω μεινει χωρις headset γιατι ειχα ενα turbo-x το οποιο χαλασε χωρις καποιο ιδιαιτερο λογω(τελευταια φορα που αγοραζω κατι turbo-x) και μιας και ειμαι "gamer" και ακουω και συνεχεια μουσικη ειπα να παρω ενα καλο headset να το εχω τωρα σε περιπτωση που κατι γινει και πρεπει να πεσω σε budget θα ψαχτω απο μερια creative(fatality) η τιποτα απο logitech/turtlebeach...

Δημοσ.

Όπως έχω ήδη γράψει σε Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/480681-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-gaming-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%89/">Ποια Gaming ακουστικα να παρω; , τους δύο τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο headset. Είναι σίγουρα το καλύτερο (και πιο βολικό) headset έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ιδιαίτερα σε πολύωρο gaming. Ξεχνάς ότι τα φόρας!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...