giannnisgk Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 έχω ένα θέμα με το κινητό τηλέφωνο (έχω ένα xperia U) εδώ και 4-5 μέρες με παίρνει κόσμος στο τηλέφωνο και μου λέει ότι του γίνονται πάρα πολλές κλήσεις απο το δικό μου τηλέφωνο στις εξερχόμενες κλήσεις στη συσκευή μου , πέρα από αυτές που έχω κάνει εγώ σε γνώση μου, δεν υπάρχει καμία κλήση προς τα νούμερα τα οποία με παίρνουν & μου παραπονιούνται. πως να αρχίσω να το ψάχνω;; είναι θέμα στη συσκευή ή θέμα που πρέπει να ασχοληθώ με τη cosmote;; στο κινητό δεν έχω σύνδεση internet
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Αλλαξε συσκευη για 2-3 μερες και βγαλε τα συμπεράσματα σου
giannnisgk Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 ευχαριστώ για την απάντηση επειδή μου είναι λίγο δύσκολο να βρω άλλη συσκεύη και να την έχω κάποιες μέρες , αν υποθέσω ότι έχει θέμα η συσκευή , τι θα μπορούσα να κάνω; κάποιο reset ?? ή κάτι άλλο στις ρυθμίσεις ( μήπως έφαγε κάποιο κόλλημα το κινητό και κάνει κλήσεις από μόνο του)
platinum Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ή σου κάνουν πλάκα οι φίλοι/γνωστοί σου ή η cosmote
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα