evoracing Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Καλημέρα... Θέλω να μου πείτε αν οι θερμοκρασίες είναι καλά. Βλέπω επίσης και κάτι το οποίο ψήνετε στους 249οC στην mobo... Παρασκευή θα παστώσω τον CPU. Στην GPU μπαίνει πάστα? αν ναι όπως και στον CPU?
TheELF Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Αν ψάξεις για auxtin στο google θα δεις ότι βγαίνει σε πολλούς αυτό,και δεν είναι ανησυχητικό βγαίνει αν δεν υπάρχει ο σένσορας.
evoracing Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Α.... Για τα αλλά? Η GPU? λίγο ψηλά την κόβω. Sent from my iPod touch using Insomnia
TheELF Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Φυσάει και στα 10% ,λογικά είναι στο αυτόματο οπότε ας το όπως είναι.
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Το κουτί ποιο είναι; Τι επικρατεί εκεί μέσα; Θερμοαγώγιμη ναι, μπορείς ν' αλλάξεις και στην κάρτα γραφικών, αν και δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.
evoracing Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Το κουτί είναι ένα τις Turbo-X Εσωτερικά είναι καλά (έχω να το καθαρίσω περίπου 5-6 μήνες αλλά το κουτί είναι πάνω σε γραφείο και δεν έχει μαζέψει σκόνη, εξάλλου το παρακολουθώ) Πάστα στην GPU δεν έχω αλλάξει ποτέ εδώ και 6-5 χρόνια που την έχω.
phanispal Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Τόσα χρόνια θα έχει αποκτήσει εντελώς στέρεα μορφή, αν την αλλάξεις όλο και κάποια διαφορά θα δεις, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να μπεις σε αυτή τη διαδικασία όμως.
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Παρεπιπτόντως το κουτί αυτό είναι ανέλπιστα καλό. Πριν λίγο καιρό καθάρισα ένα ίδιο που είχε να καθαριστεί 3 χρόνια και η κατάσταση ήταν παραπάνω από καλή. Βέβαια παίζει ρόλο και το περιβάλλον απλά ως παρατήρηση το γράφω. Στους 249 βαθμούς μη δίνεις σημασία. Κάνε ένα καλό φύσημα και άλλαξε πάστα μόνο στον επεξεργαστή. Μη μπλέκεις με τη gpu.
karmen1983 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ότι είπαν οι προλαλήσαντες. Αν ήταν όντως 119-200+ βαθμούς η θερμοκρασία να είσαι απολύτως σίγουρος, ότι δε θα μπορούσες να τραβήξεις screenshot και να μας το δείξεις 2
evoracing Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Παρεπιπτόντως το κουτί αυτό είναι ανέλπιστα καλό. Πριν λίγο καιρό καθάρισα ένα ίδιο που είχε να καθαριστεί 3 χρόνια και η κατάσταση ήταν παραπάνω από καλή. Βέβαια παίζει ρόλο και το περιβάλλον απλά ως παρατήρηση το γράφω. Στους 249 βαθμούς μη δίνεις σημασία. Κάνε ένα καλό φύσημα και άλλαξε πάστα μόνο στον επεξεργαστή. Μη μπλέκεις με τη gpu. Αλήθεια είναι... Μετά από 6 χρόνια (αφού έμαθα ότι το κουτί ανοίγει... ) δεν ήταν και σε άθλια κατάσταση. Μια στροσούλα την είχε πιάσει. *** ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΜΕ... ΑΝ ΜΕ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΜΑΡΙΚΑ *** Γιατί Μαρίκα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα