stimuli Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Από σήμερα το απόγευμα για κάποιο λόγο ότι αρχείο προσπαθώ να αντιγράψω σε οποιοδήποτε στικάκι και σε οποιαδήποτε θύρα είναι υπερβολικά αργό. Βασικά η αντιγραφή τελειώνει και γράφει για παράδειγμα ότι απομένουν περίπου 5 δευτερόλεπτα άσχετα που κάνει κάνα τέταρτο. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2013 από stimuli
stimuli Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Λοιπόν από ότι είδα πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα σε windows 7 ultimate 64bit μόνο που προσωπικά όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάποια λύση. Υπάρχει ένα hotfix (KB976972) της microsoft που υποτίθεται λύνει το πρόβλημα μόνο που σε εμένα βγάζει error πως "αυτή η ενημέρωση δεν ισχυεί για τον υπολογιστή μου". Επομένως πήγα στο device manager να δω μήπως μπορώ να κάνω καμμιά ενημέρωση σε drivers ή τίποτα τέτοιο που πάλι δεν δούλεψε μόνο που είδα πως υπάρχει το εξής (http://oi48.tinypic.com/33ll5ro.jpg) drivers δοκίμασα να περάσω μέσω internet μόνο που δεν βρίσκει κάτι και ούτε χειροκίνητα από το official site της μητρικής. Παρακαλώ όποιος έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο ας μου πει πως έδωσε λύση.. Να σημειώσω πως αφού περιμένω κάνα τέταρτο και παραπάνω όπως προανέφερα και η αντιγραφή τελειώσει, για παράδειγμα ταινίες avi που αναπαράγονται σε dvd player δεν τις βλέπει καθόλου, άσχετα που τις τρέχει κανονικά από το pc.
chris_G20 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Εχω κ εγω ακριβώς το ίδιο προβλημα. Όταν αντιγράφω μια ταινία .avi σε φλασάκι, ή όταν αντιγράφω .mp4 στο κινητό. Βρήκες κάποια λυση?
washcloud Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασες να κανεις απεγκατάσταση του driver του USB controller και restart του μηχανήματος; Αν δηλαδή όλα πήγαιναν καλά μέχρι που μια μέρα ξεκίνησε το ζήτημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα