Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι, χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

Θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει, αν είναι δυνατόν να γίνει αυτόματη διόρθωση της ορθογραφίας ενός ολόκληρου εγγράφου στο Word (έκδοση 2010) χωρίς τη διαρκή παρέμβαση του χρήστη.

Εννοώ, αν υπάρχει κάποιος τρόπος, έστω και ως ξεχωριστό add-on, ώστε να ελέγχεται αυτόματα η ορθογραφία του εγγράφου, χωρίς να ερωτάται διαρκώς ο χρήστης αν εγκρίνει την κάθε αλλαγή, όπως συμβαίνει με την επιλογή που υπάρχει στον Ορθογραφικό & Γραμματικό έλεγχο.

Έχω ένα τεράστιο έγγραφο 400 σελίδων και είναι αδύνατον, στον περιορισμένο χρόνο που έχω, να ερωτώμαι διαρκώς για το αν θέλω τη διόρθωση του κάθε λάθους χωριστά. Είναι εκνευριστικό για τόσο μεγάλο όγκο σελίδων.

Θα ευχαριστούσα ιδιαιτέρως για την οποιαδήποτε υπόδειξη!

Δημοσ.

Αυτόματη δεν γίνεται γιατί το σύστημα δεν γνωρίζει ποια από τις επιλογές που προτείνονται είναι η κατάλληλη για τη λανθασμένη λέξη.

Αυτόματη μπορεί να γίνει για κ'αποιε (λίγες) λέξεις που επιλέγεις και δίνεις εντολή να τις αλλάζει με άλλες συγκεκριμένες.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση, αν και μάλλον απογοήτευση μου προκαλεί το ότι είμαι αναγκασμένος να ελέγξω λέξη προς λέξη αυτό το τεράστιο έγγραφο. Είναι όμως απόλυτα λογικό αυτό που αναφέρεις ότι είναι δύσκολο το πρόγραμμα να μπει στο μυαλό μου και να εννοήσει σε κάθε περίπτωση ...τι θέλει να πει ο ποιητής!

Και πάλι ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...