Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο 2ο PC κάποια φιλαράκια είχαν την φοβερή ιδέα να τρέξουν το  tomb raider :shock:  Το συστηματάκι έχει (είχε μια 8800GTS) η οποία ήταν με τον αναπνευστήρα από τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά για γενική χρήση άντεχε. Με την αποψινή κίνηση την ξ.... Θα δοκιμάσω αύριο να την βάλω (ξανά) στο χειρουργικό τραπέζι. Όπως καταλαβαίνετε πάμε σχεδόν άμεσα για νέα αγορά. Επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα (περίμενα πώς με τις πρώτες ζεστες δεν θα αντέξει άλλο η 8800)  έχω καταλήξει σε κάποιες

Club 3D Radeon HD 7870XTV

http://www.amazon.co.uk/Club-3D-HD7870-Graphics-Processors/dp/B00AAAFE7E/ref=sr_1_fkmr0_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1365621539&sr=1-2-fkmr0&keywords=Club+3D+Radeon+HD+7870XTV

Sapphire Radeon HD 7870 XT

http://www.amazon.co.uk/Sapphire-11199-20-20G-CrossFireX-Multi-GPU-Technology/dp/B00AX2ONI0/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1365621586&sr=1-1&keywords=saphire+7870+xt

Sapphire Radeon HD7950

http://www.amazon.fr/Sapphire-11196-09-40G-graphique-Vapor-X-PCI-Express/dp/B0091MFBZC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1365620219&sr=8-3&keywords=Sapphire

Με οc δεν πρόκειται να ασχοληθώ, οπότε μήπως να πάω σε μια απλή Sapphire Radeon HD 7870 ? Κάτι νέες κυκλοφορίες αναμένονται σύντομα για να πέσουν οι τιμές ή μπά ? Mέχρι 200 σκόπευα αλλά επειδή θα πάει αργότερα σε νέο σύστημα με Haswell ταβάνι τα λεφτά της 7950.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

H νέα κάρτα θα μπεί στο σύστημα της υπογραφής με 24αρα οθόνη 1080p. Αλλά ίσως κατά τον Σεπτέμβριο πάω σε νέο σύστημα. Κάποια στιγμή θα αλλαχτεί και η οθόνη ίσως με 27'.

Δημοσ.

Όταν λες 27άρα εννοείς 2560*1440;

Αν ναι, πας τουλάχιστον σε 7950 με τα 3GB VRAM.

Δεν ξέρω ίσως με το να τα βάζω όλα στο ίδιο καλάθι χανόμαστε. Για οθόνη για εκεί το σκέφτομαι αλλά επειδή οι καιροί είναι..., αν πάω σε αναβάθμιση του υπόλοιπου συστήματος η οθόνη θα αλλαχτεί... next year.

Δημοσ.

Όπως και να 'χει, απ' τη στιγμή που έχεις τέτοιες βλέψεις για monitor, αν σε παίρνει πας τουλάχιστον σε 7950.

Σε 2560*1440 τα 3GB VRAM θα σπρώξουν λίγο παραπάνω απ' τα 2GB.

Δημοσ.

Για tomb raider δε θες και πολύ ακριβή κάρτα ώστε να το ευχαριστηθείς

Και με μια οικονομική μεταχειρισμένη κάνεις τη δουλειά σου και θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχεις τώρα

Δημοσ.

Εμένα με την 6870 μου βγάζει το Fraps 20-25 fps σε ultimate 1080p γραφικά στο tomb raider αλλά όταν δοκιμάσει να παίξει κανείς είναι λες και παίζει με 60fps. Δεν έχει σχεδόν καθόλου σπασίματα, είναι πολύ καλά optimised.

Όσο αφορά το θέμα του τοπικ, προτείνω κι εγώ 7950 εφόσον θα πας σε 27άρα.

Δημοσ.

δεν ειναι για να παιχτει σε ultimate με 6870 , για ultra ομως (χωρις το tress fx) ειναι μια χαρα , εγω ετσι το ειχα παιξει με 6950 ειχα πανω απο 40 avg fps και ηταν παραπανω απο καλα 

το μαλλι ομως που σου εκοβε 15 fps δεν αξιζει για αυτες τις καρτες , ομως ειναι το μονο ουσιαστικα  εφφε που κοβεις , οποτε δεν τρεχει και κατι 

Δημοσ.

δεν ειναι για να παιχτει σε ultimate με 6870 , για ultra ομως (χωρις το tress fx) ειναι μια χαρα , εγω ετσι το ειχα παιξει με 6950 ειχα πανω απο 40 avg fps και ηταν παραπανω απο καλα 

Κι όμως αν δεις πόσο smooth ήταν δεν θα το πιστέψεις. Δεν υπήρχε καν λόγος να κατεβάσω τα γραφικά αφού έπαιζε τέλεια. Άλλωστε μόνο το tress fx έχει διαφορά από τα ultra ουσιαστικά.

Δημοσ.

γουστα ειναι αυτα, οπως ειπα το δοκιμασα με δυνατοτερη καρτα και τα σπασιματα των 20κατι fps εμενα προσωπικα με ενοχλουσαν 

αν ηταν αλλου ειδους παιχνιδι (strategy πχ)  δε θα ειχα προβλημα , αν ηταν fps και τα 40κατι avg θα μου ηταν λιγα 

τελοσπαντων το ζουμι ειναι οτι αν θελει κανεις να ευχαριστηθει το παιχνιδι μπορει να το κανει και με πολυ χειροτερη καρτα απο αυτες που συζηταμε

θελει πολυ δυνατες καρτες για να το μαξαρεις, ομως μπορεις να το ευχαριστηθεις και με αρκετα φθηνες

η 8800 του ts ειναι αρχαιολογια πια , οποτε λογικο ειναι να θελει να αναβαθμισει 

αλλα αν δεν σκοπευει γενικα να παιζει βαρια παιχνιδια δε χρειαζεται να το παρακανει αγοραζοντας καποια πολυ ακριβη 

με μια μεταχειρα σαν την 6870 σου τη βγαζει με λιγοτερο απο 100αρικο 

Δημοσ.

1) H 8800 είναι σε σύστημα C2D E6600. Στο δικό μου έχω GTX 275 αλλά θα γίνει τράμπα με την καινούργια.

2)Η κάρτα δεν αγοράζετε μόνο για Tomb raider. Έχω μια τάση να παίρνω μια ψιλοκαλή κάρτα και να την κρατάω 3+ χρόνια. Η GTX 275 κλείνει 3,5 χρόνια και δεν μου κολλάει πουθενά (συμπεριλαμβανομένου του tomb).

3) Καταλήγω σε αυτές

Sapphire AMD Radeon HD 7950 στα 266

http://www.amazon.fr/Sapphire-11196-09-40G-graphique-Vapor-X-PCI-Express/dp/B0091MFBZC/ref=pd_cp_computers_1

Sapphire Radeon HD 7870 XT  στα 228

http://www.amazon.fr/Sapphire-11199-20-20G-graphique-6000MHz-Express/dp/B00AX2ONI0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1364392371&sr=8-1

Διαφορά 38 ευρώ ενώ θέλω να κινηθώ όσο γίνεται πιό κοντά στα 200. Τα αξίζει λέτε ? Μου έχει ξεφύγει κάποια άλλη ?  Από θέμα κατανάλωσης-θερμοκρασίας η 7870 έχει καλύτερες τιμές ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...