Προς το περιεχόμενο

Αγορά οικονομικού αλλά αξιόπιστου κινητού

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα κινητό το οποίο να μην υπερβαίνει τα 300e (ή έστω να τα υπερβαίνει λίγο) αλλά να έχει τις περισσότερες σύγχρονες υπηρεσίες που υποστηρίζονται. Δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα κάμερες και άλλα φαμφαροχαρακτηριστικά. Με έρευνα που έκανα για το Τ68i βρήκα ότι έχει σχεδόν όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες καθώς και κάμερα, αλλά δεν είδα καμία εταιρία να το έχει σε κάποια προσφορά της. Επίσης με ένα search για αυτό στο insomnia βρήκα ότι υπάρχει και ένα νεότερο μοντέλο από την Siemens, το S55 το οποίο υπερέχει σε χαρακτηριστικά (σύμφωνα με εσάς πάντα) από το Ericsson.

Επειδή γενικά είμαι άσχετος θα ήθελα, πριν προχωρήσω σε αγορά, την συμβουλή σας για το αν όντως αξίζουν αυτά τα κινητά ακόμα, ή αν έχει βγει πλέον κάτι νεότερο (χωρίς να έχουν τελευταίας τεχνολογίας κάμερες, 16 εκατομμύρια ή και δεν ξέρω πόσα χρώματα και παιχνίδια κλπ) το οποίο να συναγωνίζεται ή και να ξεπερνάει αυτά τα κινητά σε λογική τιμή.

Φυσικά προτάσεις όπως το Τ610 ή το Τ310 απορρίπτονται, γιατί το μεν Τ610 είναι πανάκριβο και το δε Τ310 μπορεί να είναι φθηνότερο από το Τ68i, αλλά έχει λιγότερες υπηρεσίες.

Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας, καθώς το θέμα είναι επείγον!

Επίσης για να μην παρεξηγηθώ θα ήθελα να λάβετε υπ' όψιν σας ότι το κινητό που θα αντικατασταθεί από το καινούριο είναι το Nokia 6150, οπότε ελπίζω να καταλαβαίνετε γιατί οι απαιτήσεις είναι υψηλές σε προδιαγραφές :wink:

Δημοσ.

egw epeidi ta exw doulepsei ligo kai ta 2 (apo filous) tha sou pw anamesa sta t68i kai s55 na pas gia to 2o.... katarxas einai POLY pio kenurgio kai ektos aytou eine pio grigoro kai den xalaei.

Δημοσ.

Το T610 κοστιζει 70 Ευρω παραπανω απο το οριο που εθεσες... δεν ειναι και τοσο πανακριβο λοιπον. Ισως θα επρεπε να το ξανασκεφτεις.

Τα αλλα 2 ειναι καλα κινητα... αλλα δεν μπορουν να αξιοποιησουν σωστα τις νεες υπηρεσιες.

Δημοσ.

Ανάμεσα στα δύο που αναφέρεις, προτείνεται χωρίς δεύτερη κουβέντα το S55. Επειδή όμως, όπως λέει και ο kirimis, το πολύ καλύτερο T610 δεν κοστίζει πολύ πάνω από τα 300€, θα έλεγα να το προτιμίσεις.

Δημοσ.

Παιδιά έχουμε εξελίξεις...!

Το gadget έπεσε κατακόρυφα δυστυχώς, οπότε έχουμε να κάνουμε με τιμή ΤΟ ΠΟΛΥ στα 200e!

Θέλω να μου προτείνετε ένα καλό οικονομικό κινητό το οποίο να αντικαθιστά επάξια το nokia 6150.

Δηλαδή θέλω απλούστατα να παίρνει τηλέφωνα (!!!), να έχει εύκολα και εύχρηστα μηνύματα (κατευθείαν ελληνικά όπως στα nokia, χωρίς να χρειάζεται συνεχή ψαξίματα για να βρεθούν οι "κρυμμένοι" ελληνικοί χαρακτήρες μέσα στο μενού -άραγε γίνεται σε άλλα κινητά αυτό, εκτός από τα nokia?-), να έχει μεγάλη μπαταρία (καλό χρόνο αναμονής), ε, και κάνα καλό extra... δυστυχώς δεν βλέπω πλέον να έχω την οικονομική δυνατότητα για τίποτα περισσότερο, αν και θα ήθελα να είχα και κάνα καλούδι από τα καινούργια παραπάνω...

Όμως αυτά έχει η ζωή... τι να κάνουμε! Πείτε μου κανένα καλό κινητό κατά προτίμηση nokia, για να αλλάξω το 6150, το οποίο αν και καλό τα έχει φτύσει δυστυχώς.

Μάλλον με βλέπω να καταλήγω στο 3510i. Τι λέτε? Είναι καλό? Κάποιο άλλο μήπως???

Δημοσ.

OXI TO 3510i!!!Eleos!Ayto to kinito mou tin spaei yperbolika!Mia pantofla xwris dynatothtes einai!Den ftanei pou exei megalo megethos alla taytoxrona den exei na prosferei APOLYTWS TIPOTA!Mhn eisai toso kollimenos me ta NOKIA!Epeidh den exeis sinithisei alles etaireies den shmainei oti exoun xalia menu h' xalia pliktrologisi mhnymatwn kai tetoia!!!!!!Egw me ta Siemens eimai ypereyxaristimenos!!!!Pantws me ta idia lefta pou tha dwseis gia na pareis ena NOKIA(opoiodhpote montelo) ,mporeis na pareis antistoixa ena kinito me perissoteres dynatothtes syn oti tha exeis kalytero service kai polla alla pou bariemai na anaferw!

AAAAAAAAA......mhn ksexasoume oti den goustarw katholou tis etaireies pou koroideyoun tous pelates tous!Paradeigma: se tosa montela nokia exoun kanei polles mpinies!!!Prwth kai kalyterh einai ta perifima i !!!!Bghke to 7250 kai twra bghke kai to 7250i pou den exei kai kamia diafora hardware kai h perifhmh ayth etaireia den afinei tous palious xrhstes na kanoun anabathmisi kai tous anagkazoun na paroun kainourio kinito an theloun!!!!OXI KYRIOI!!!TELEIWSAN TA KOROIDA(sxedon!!)!!!!

Δημοσ.

OXI TO 3510i!!!Eleos!Ayto to kinito mou tin spaei yperbolika!Mia pantofla xwris dynatothtes einai!Den ftanei pou exei megalo megethos alla taytoxrona den exei na prosferei APOLYTWS TIPOTA!Mhn eisai toso kollimenos me ta NOKIA!Epeidh den exeis sinithisei alles etaireies den shmainei oti exoun xalia menu h' xalia pliktrologisi mhnymatwn kai tetoia!!!!!!Egw me ta Siemens eimai ypereyxaristimenos!!!!Pantws me ta idia lefta pou tha dwseis gia na pareis ena NOKIA(opoiodhpote montelo) ' date='mporeis na pareis antistoixa ena kinito me perissoteres dynatothtes syn oti tha exeis kalytero service kai polla alla pou bariemai na anaferw!

AAAAAAAAA......mhn ksexasoume oti den goustarw katholou tis etaireies pou koroideyoun tous pelates tous!Paradeigma: se tosa montela nokia exoun kanei polles mpinies!!!Prwth kai kalyterh einai ta perifima i !!!!Bghke to 7250 kai twra bghke kai to 7250i pou den exei kai kamia diafora hardware kai h perifhmh ayth etaireia den afinei tous palious xrhstes na kanoun anabathmisi kai tous anagkazoun na paroun kainourio kinito an theloun!!!!OXI KYRIOI!!!TELEIWSAN TA KOROIDA(sxedon!!)!!!! [/quote']

looooooooooooool ωραίος, πιστεύω με έπεισες! Είναι αλήθεια ότι τα καινούρια μοντέλα της nokia είναι πατάτες. Το έχω προσέξει και εγω... απλά το 3510i ήταν μια λύση απελπισίας! Τέλος λοιπόν με τα nokia...

exo to t68i enamish xrono einai korifeo exo milisei 270 ores kai den exei pathi tipota apolito exei oloa ta thetika apo nokia kai ericsoon soy to protino

Πολύ ωραίο το Τ68i, όμως δεν είναι λίγο ακριβούλι??? Γύρω στην 300άρα...

Αν κάνω λάθος τότε μήπως μπορεί να που πει κάποιος την σημερινή του τιμή?

Κάποιο άλλο κινητό ίσων δυνατοτήτων μήπως (πχ S55...)?

Δημοσ.

S55 329e???????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μήπως το μπέρδεψες με το SL55????

EDIT

Ωχ, έχεις δίκιο! Είναι πανάκριβο το άτιμο!

Φτου και μου είχε κάνει καλή εντύπωση... :cry:

Δυστυχώς βλέπω ότι το Τ68i είναι εκτός συναγωνισμού ως προς απόδοση/τιμή... Τι λέτε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...