Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παρα πολυ καιρο να ασχοληθω με το αντικειμενο(παλια θα το εφτιαχνα μονος μου αλλα τωρα εδω και χρονια δεν εχω κοιταξει τιποτα οσον αφορα το hardware των Η/Υ) και ετσι θελω την βοηθεια σας .

Το PC που εχω τωρα εχει

cpu i7 950 

asus rampage ii

6gb ram

gpu asus radeon 6550 νομιζω

τροφ. corsair gs600 (αυτο ειναι ψιλοκαινουργιο γιατι ενα παλιο που ειχα τα επαιξε)

ψυχτρα corsair h50

Μονο για ιντερνετ τον χρησιμποιω και κανα δυο παιχνιδια αλλα τον γεμιζω με καρτελες και παει σαν την κοτα....

Εγω θελω κατι που να μπορω να κατεβαζω οτι θελω, να εχω ανοιχτες οσες καρτελες και παραθυρα θελω στον chrome και να παιζω τα παιχνιδια μου, να βλεπω και τις ταινιες μου και να μην αργει/κολλαει καθολου. Επισης θελω και μια καλη οθονη(κατι εχω ακουσει για κατι dell καλες). Μαζι με την οθονη δεν θελω να περναει τα 1200max. Ειναι εφικτο? Αν θελετε πειτε και προτασεις και χωρις οθονη αλλα μεχρι 1000 ευρω εκει. Ευχαριστω.

Δημοσ.

To μόνο που χρειάζεται να αλλάξεις είναι κάρτα γραφικών και πιθανώς να προσθέσεις μνήμη. Όλα τα άλλα είναι περισσότερο από καλά και δεν θέλουν καμία αλλαγή. Επίσης βάλε ένα ssd για να στήσεις εκεί win και προγράμματα. Θα σε βοηθήσει πολύ στην καθημερινή χρήση.

Αν δεν έχεις απαιτήσεις από τα παιχνίδια μπορείς να πέσεις αρκετά σε κάρτα. Ποιόν σκλήρό έχεις?

Κάρτα: http://www.skroutz.gr/s/431787/Gigabyte-Radeon-HD7950-3GB.html

SSD: http://www.skroutz.gr/s/2506637/Samsung-840-Series-120GB-2-5-inch-SSD.html

Οθόνη: http://www.skroutz.gr/s/381216/Dell-UltraSharp-U2312HM.html

Δημοσ.

Για τα παιχνίδια άλλαξε κάρτα γραφικών. Ποια ειναι η ανάλυση της οθόνης σου;

Για τα κολλήματα κάνε format και για καλύτερα, πάρε ένα ssd και είσαι παραπάνω από ικανοποιητικά ok.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια. Ε εχω εναν 500gb σκληρο 5400rpm νομιζω πολυ παλιο, σιγουρα θελω καινουργιο + ssd.  Στον ssd να κανω install τα windows και τα games μονο ετσι? Μνημη λογικα θελω παραπανω γιατι λεει οτι ειναι συνεχεια γεματη.

Δημοσ.

Βαλε μια καλη καρτα γραφικων,παρε μια καλη οθονη και βαλε και εναν καλο ssd.Δεν χρειαζεται να εξαντλησεις ολο το ποσο που αναφερες.Μια χαρα υπολοιγστη εχεις και παρα πολυ δυνατο

Δημοσ.

Κανε και κανενα φορματ.. δεν ειναι δυνατόν να εξαφανίζοντια έτσι 6gb μνημης με την χρήση που κανεις, κατι δεν παέι καλά με το λογισμικό σου. Το συστημα σου είναι πολύ δυνταο και το μονο που λείπει όπως είπαν τα παιδια είναι ένας ssd και μια καρτα γραφικών ΕΑΝ παιζεις παιχνιδια!

Απο εκει και πέρα το σουρσιμο μαλλον λόγο του σκληρού σου είναι 

• Like 1
Δημοσ.

Προς θεού φίλε δεν χρειάζεσαι καινούργιο υπολογιστή για κανέναν λόγο, πάρε μια καλή οθόνη όπως αυτή που πρότειναν πιο πάνω και οπωσδήποτε έναν ssd, ο 840 ο απλός θα σου δώσει σίγουρα μεγάλη διαφορά από τον υπάρχον δίσκο αλλά αν θες μπορείς να πας και στον 840 pro για κορυφαίες επιδόσεις. Αν τον θες για gaming όπως γράφει μένει να πάρεις και μια καλή κάρτα γραφικών, εγώ έχω παραγγείλει την saphire 7950 από το Γαλλικό amazon στα 266€. Τσέκαρε και για ιούς μπορεί και για αυτό να σου κολλάει δύσκολα γεμίζει 6 gb ραμ.

Δημοσ.

Ωραια οποτε καταληγουμε σε μια καρτα γραφικων, εναν ssd, εναν hdd, 6gb ram(εδω βαζουμε οτι να ναι οι πρεπει να ειναι οι ιδιες με τις ηδη υπαρχουσες?) και η οθονη.

Και κατι ακομα αν δεν κανω λαθος( αν κανω διορθωστε με) η μητρικη μου δεν υποστιριζει sata 3  οποτε ο ssd και ο καινουργιος hdd δεν θα χανουν ταχυτητα? 

Δημοσ.

Ο hdd οχι ο sdd ναι αλλά χωρίς κανένα αντίκτυπο στις καθημερινές σου δουλειές. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω όμως γτ επιμένεις σε μνήμες. 6gb είναι υπέρ αρκετά για τις δουλειές που κανείς. Ασε που εκεί που πήγαν οι τιμές τους δεν συμφέρει.

Δημοσ.

Φαντασου τωρα εχω δυο παραθυρα ανοιχτα με καμποσες καρτελες και το mpc player και μονο απο αυτα ειναι στο 80% η ram....Δεν ξερω...format εχω κανει προσφατα.

Δημοσ.

Κάτι δεν παει καλα ... Οπως βλέπεις έχω παρόμοιο σύστημα με εσένα και η μνήμη μου με Πολυ πιο έντονη χρήση από την δική σου δεν ανεβαίνει πάνω από 50%.

Μόνο με εξειδικευμένα επιστημονικά προγράμμα έχω δει μεγαλύτερη χρήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...