suruklemes Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 καταρχήν ελπίζω να γράφω στο σωστό section του site. Σε αντιθετη περίπτωση, ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία. Λοιπόν, κατέβασα μια ταινία σε φουλ υψηλή ανάλυση σχεδόν 30 Gb. Ο εξωτερικός σκληρός μου ηταν σχεδόν γεμάτος, οπότε κάθησα και έσβησα ότι άχρειστο υπήρχε, οπότε τώρα έχω 40Gb άδεια στον εξ. σκληρό. Όταν όμως δοκίμασα να περάσω το αρχείο-ταινία στον σκληρό (για να το δω στην τηλεόρασή μου) μου λέει κατευθείαν ότι το αρχείο αυτό ειναι πολύ μεγάλο και δεν μπορέι να μεταφερθεί. Μου έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν με ακόμα μικρότερα αρχεία. Κάνω κάτι λάθος; Μπορώ να το διορθώσω κάπως? Ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 λογικα ο εξωτερικος σου ειναι σε fat32. χρειαζεσαι καποιο αλλο φορματ δισκου(πχ ntfs)ωστε να περαστει η ταινια. επειδη λες οτι βλεπεις σε τηλεοραση τσεκαρε τι hdd formats υποστηριζει η τηλεοραση.
nickvas19 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 ναι λογικα ειναι fat32...μετεφερε τα αρχεια που εχεις στον σκληρο καπου αλλου.πηγαινε ο υπολογιστης μου και διαλεξε τον σκληρο που αναφερεις πατωντασ δεξι κλικ...επειτα πηγαινε διαμορφωση και αστα ολα ετσι οπως εχουν πλην ομως εαν ειναι fat32 αλλαξε το σε ntfs.πατα να κανει διαμορφωση και μολις τελειωσει ξαναβαλε οτι ειχες μεσα και δοκιμασε. μπορει οπως ειπε ο φιλος πιο πανω να μην στο αναγνωριζει...αλλα δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις.ετσι και αλλιως σε fat32 δεν μπορεις να περασεις μεγαλα αρχεια πραγμα καθολου πρακτικο.εαν και εγω εχω μια samsung και εβαλα ntfs και τον εβλεπε.
TheELF Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 1.άδειασε τον κάδο ανακύκλωσης αφού μπορεί να δεσμεύει χώρο στον εξωτερικό και αυτός ο χώρος δεν ελευθερώνεται μόνο με την διαγραφή του αρχείου. 2.Όταν είναι πολύ γεμάτος ένας δίσκος και ιδίως πολύ κατακερματισμένος χάνεις πάρα πολύ χώρο αφού για κάθε τμήμα ενός αρχείου ο δίσκος γράφει κάποιες πληροφορίες,όσα περισσότερα τμήματα τόσο λιγότερος χώρος,οπότε τρέξε το MyDefrag στο data disk monthly (μην σου πω κάνα δυο φορές επανωτά) και δες μετά αν έφτιαξε. 2
nickvas19 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 TheELF χωρις παρεξηγηση εχεισ την ταση να γραφεις ασχετα
suruklemes Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 ok θανκς γκάιζ, αρχίζω δουλεια, ελπίζω με έναν απο τους τρόπους που μου προτίνατε να τα καταφέρω.
kostas_dr Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο δίσκος είναι fat32, αλλά και αυτά που λέει ο TheELF είναι σωστά και χρήσιμα.
TheELF Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 ναι λογικα ειναι fat32...μετεφερε τα αρχεια που εχεις στον σκληρο καπου αλλου.πηγαινε ο υπολογιστης μου και διαλεξε τον σκληρο που αναφερεις πατωντασ δεξι κλικ...επειτα πηγαινε διαμορφωση και αστα ολα ετσι οπως εχουν πλην ομως εαν ειναι fat32 αλλαξε το σε ntfs.πατα να κανει διαμορφωση και μολις τελειωσει ξαναβαλε οτι ειχες μεσα και δοκιμασε. μπορει οπως ειπε ο φιλος πιο πανω να μην στο αναγνωριζει...αλλα δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις.ετσι και αλλιως σε fat32 δεν μπορεις να περασεις μεγαλα αρχεια πραγμα καθολου πρακτικο.εαν και εγω εχω μια samsung και εβαλα ntfs και τον εβλεπε. TheELF χωρις παρεξηγηση εχεισ την ταση να γραφεις ασχετα Αν και δεν μας λέει πόσα gb είναι ο δίσκος του αλλά... Άσχετο είναι να πιστεύεις ότι κάποιος,που μάλιστα ασχολείται και με ταινίες ,μπορεί να γεμίσει έναν δίσκο πριν του τύχει αρχείο πάνω από 4gb,αυτό κατά κανόνα συμβαίνει στα πρώτα 10'. Άσχετο είναι να λες,κόψε τον κώλο σου και βρες άδειο δίσκο με όσα gb αρχεία έχεις και αντέγραψε τα(δυο φορές) ενώ η μετατροπή που λες, γίνεται χωρίς να χάσεις αρχεία, με μια εντολή μέσου cmd(η αντίστροφη δεν γίνεται). http://support.microsoft.com/kb/307881/el Αυτά που λες, είναι άσχετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα