randy1989 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Παιδια δεν ξερω τι γινεται πραγματικα...Ανοιγω το λαπτοπ που μεχρι και λιγες μερες πριν ηταν μια χαρα και οταν του βαλω να κανει κατι, πχ να ανοιξω ενα παιχνιδι ή τον browser κλεινει μονο του μετ απο λιγα δευτερολεπτα. Δεν παρατηρω καμια υπερθερμανση. Δεν μπορω να κανω τιποτα, δεν ξερω τι συμβαινει...Ξερει κανεις τιποτα? Tωρα πηγα να του κανω format μπας και εφταιγε κανα software, πηγε μεχρι την μεση της εγκαταστασης και εκλεισε παλι αλλα τωρα ομως ΔΕΝ ανοιγει καν!!!! Πειτε μου οτι δεν τα τιναξε...
nickvas19 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 φιλε μου δοκιμαζεις απο τα ευκολα...ελεγχεις πρωτα το καλωδιο σε εναν ηλεκτρολογο εαν ειναι κομπλε.μηδεν κοστος. επειτα εαν δεν ειναι αυτο...βλεπεις θερμοκρασιες μεσω bios.εαν ειναι κομπλε.τοτε πιθανον να θες τεχνικο.εαν ειναι θεμα θερμοκρασιας λογικα θα εχεις πολυ σκονη και δεν θα παιρνει ανασα επι ευκαιριας κανεις και εναν ελεγχο στην παστα και εισαι οκ.μπορει να φταιει και η θυρα που πηγαινει το τροφοδοτικο....αλλα τωρα που δεν ανοιγει καθολου λογικα ειναι το καλωδιο ή μητρικη.
coolerman Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 φίλε μου το έχεις με την μπαταρία επάνω και σου κλείνει;; η το δουλεύεις μόνο με το καλωδιό του;; ΑΝ οχι μετράμε το τροφοδοτικό του αν είναι λειτουργικό και δεν έχει προβλήματα. το έχεις καθαρίσει ποτέ?(αν έχει εγγυηση δεν το ανοίγεις για καθάρισμα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα