chek2fire Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζουν αυτό το game αλλά είναι μια απίστευτη καλή ιδέα για indie game και μιλάω για το Towns http://www.townsgame.com/ H ιδέα είναι να φτιαξεις μια πόλη με όλες τις ανέσεις για τους κατοίκους αλλά και για heroes που θα έρθουν στην πόλη για να εξερευνήσουν τα dungeon που βρίσκονται στην περιοχή για να κάνου τα κατορθώματα τους. Μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα από τι θα παράγουν μέχρι το τί θα εξορύξουν να κάνεις trade να φτιάξεις τα όπλα τους και μιλάμε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς μπορείς να το διαχειριστείς. Το game είναι σε συνεχή ανάπτυξη και προσθέτουν συνέχεια νεά πράγματα και βελτιώσεις. Σήμερα ήδη είχαμε ένα update που βελτιώσαν και πρόσθεσαν αρκετά 1
nikoladim Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Check2fire το παιχνίδι φέρνει σε dungeon keeper?
chek2fire Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Σε ποιο indie μορφη. Θα το χαρακτήριζα σαν ένα μίγμα sim city, sims και με στοιχεία dungeon keeper. 1
Greygore Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Εμένα μου θύμισε αρκετά απο Settlers ή Anno (όσο αφορά την σωρεία resources που μαζεύεις). Όσο για το Dungeon Keeper κομμάτι, αν και πρέπει να "χτίζεις" dungeons για να προσελκύεις ήρωες, ακόμα δεν κατάφερα να βρω όλες τις λειτουργίες για να είναι πετυχημένο .
chek2fire Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Στα dungeon το μυστικό είναι να ανοίξεις δρόμο μέχρι τα επίπεδα -3 και κάτω. Μετά απλά μπαίνουν οι ήρωες και τα καθαρίζουν προσθέτοντας διάφορα καλούδια στην συλλογή σου όπως epic gear για τους κατοίκους σου και αλλά. Πολύ καλά αντικείμενα φέρνουν και κατα διαστήματα και οι trader.
Bigi444444 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Είχα δοκιμάσει παλιότερα ένα demo του γιατί γουστάρο τέτοιο στυλ παιχνιδιού, αλλά δεν καταλάβαινα γρι και το άφησα.
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Εμένα μου θυμίζει Master of Olympus, χτίζεις πόλη, προσπαθείς να ικανοποιείς τους κατοίκους για να αναπτυχθεί, δέχεσαι επίθεση από μυθικά τέρατα κατά καιρούς οπότε προσπαθείς να ικανοιποιήσεις τους ήρωες για να έρθουν να σφάξουν το τέρας κλπ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα