haralake Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης προσφοράς της Forthnet ,γνωστή και σαν Nova Christmas με κόστος 30 ευρώ για πάντα. Η υπηρεσία παρέχει ως γνωστό απεριόριστο σταθερό, 24αρι internet και Nova δορυφορική τηλεόραση. Θα περιγράψω πολύ σύντομα το πρόβλημα στο οποίο μπορεί να βρεθεί όποιος αποκτήσει το εν λόγο πακέτο. Καταρχήν οι 2 εταιρείες που συνεργάζονται συμπεριφέρονται σαν 2 ανεξάρτητες εταιρείες με δικιές τους πολιτικές. Η προσφορά λοιπόν είναι προσφορά της NOVA, σύμφωνα με τον όμιλο Forhtnetgroup δηλαδή το απεριόριστο σταθερό και το 24αρι internet παρέχονται δωρεάν απο την Nova. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι άν για κάποιο λόγο αντιμετωπίσετε κάθε είδους πρόβλημα με το σταθερό σας ή με το internet για παράδειγμα εξαιτίας προβλήματος της γραμμής δεν έχετε ούτε σταθερό ,ούτε internet για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (1 μήνα και παραπάνω) η Nova θα συνεχίζει να σας στέλνει τον λογαριασμό γιατί σύμφωνα με αυτήν το σταθερό και το internet είναι ούτως ή άλλως δώρο και έτσι δεν έχει να κάνει με την Nova. Την ίδια ακριβώς στάση κρατάει και η forthnet λέγοντας πως οι παροχές αυτές είναι δώρο και έτσι δεν μπορεί να κάνει κάτι. Και οι 2 εταιρείες δεν εκδίδουν πιστωτικό , ούτε προβληματίζονται για το γεγονός οτι δεν έχετε τις υπηρεσίες που αγοράσατε γιατί είναι σύμφωνα με αυτές ΔΩΡΟ!!! Ενα δώρο που μπορεί να το στερηθείτε ή να είναι προβληματικό χωρίς να υπάρχει θέμα έκδοσης πιστωτικού για τις στερημένες απο εσας υπηρεσίες. Δεν γράφω σε καμία περίπτωση για να δυσφημίσω το συγκεκριμένο πακέτο προσφοράς, το οποίο είναι πραγματικά αξιόλογο και ίσως ένα απο τα καλύτερα. Γράφω απλά για να ενημερώσω για κάποιες λεπτομέρειες που ίσως για κάποιους να είναι σημαντικές και να μην τις γνώριζαν. Το παρόν κείμενο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ευχαριστώ.
makfil Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Στο διάστημα που έχεις το πακέτο είχες πρόβλημα με το τηλέφωνο ή/και το ίντερνετ ή απλά υποθέτεις ότι θα μπορούσε να συμβεί;
haralake Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δεν υποθέτω. Στο διαστημα που είχα το πακέτο και ενώ είχα απροβλημάτιστα όλες τις υπηρεσίες μου, ξαφνικά παρουσιάστηκε πρόβλημα με την γραμμή μου. Ενα πρόβλημα που σύμφωνα με την forthnet έπρεπε να διορθωθεί απο τον OTE. το αποτέλεσμα ήταν να είμαι για πάνω απο μήνα χωρίς internet και σταθερό τηλέφωνο. Σε παρόμοια προβλήματα έιχα βρεθεί και με άλλες γραμμές αλλα πάντα η Forthnet αναλάμβανε τις υποχρεώσεις της και έβγαζε πιστωτικό. Αυτή την φορά η αίτηση μου για έκδοση πιστωτικού απορρίφθηκε με την αιτιολογία οτι είναι δωρεάν υπηρεσίες. Έχω και σχετικά email προς τον όμιλο και απαντήσεις τους που όμως δεν θέλω να δημοσιοποιήσω.
dimopou Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Αυτή η προσφορά έχει λήξει τώρα φαντάζομαι; Το 3play το πουλάει η forthnet τώρα όπως δείχνει το site της και άρα πλέον είμαι καλυμμένος από την αξιοπιστία της forthnet την οποία περιγράφεις στο post σου? πείτε μου, αν ξέρετε, γιατί μου έχει γυαλίσει πάρα πολύ αυτή η προσφορά. μακράν η οικονομικότερη γιαυτα που προσφέρει 1
makfil Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Η Χριστουγεννιάτικη προσφορά έχει λήξει. Το νέο πακέτο θέλει μεγάλη προσοχή και διάβασμα γιατί μοιάζει, εκ πρώτης όψεως, με την προηγούμενη προσφορά αλλά έχει σημαντικές διαφορές και συμπληρώσεις και δεν είναι δώρο η τηλεφωνία και το ιντερνετ όπως στην προηγούμενη.
sarantosantonak Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί το έχουν φίλοι αυτό το πακέτο και δεν έχω ακούσει διαμαρτυρίες... βέβαια η αλήθεια είναι ότι γενικότερα τις προσφορές και τα ψιλά γράμματα πρέπει να τα προσέχεις πολύ και να κάνεις και διαδικτυακή αναζήτηση - ανταλλαγή απόψεων και έρευνα στο περιβάλλον σου πριν καταλήξεις κάπου.
haralake Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Η Χριστουγεννιάτικη προσφορά έχει λήξει. Το νέο πακέτο θέλει μεγάλη προσοχή και διάβασμα γιατί μοιάζει, εκ πρώτης όψεως, με την προηγούμενη προσφορά αλλά έχει σημαντικές διαφορές και συμπληρώσεις και δεν είναι δώρο η τηλεφωνία και το ιντερνετ όπως στην προηγούμενη. Αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζω και αν ισχύει, φαντάζομαι οτι θα μετακομίσω εκεί μετά τον χρόνο.
dimopou Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 ok, θα πάω να το βάλω, θενκς και σορυ για το οφ τοπικ
sta8ista Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 ok, θα πάω να το βάλω, θενκς και σορυ για το οφ τοπικ τι από αυτά που σου είπαν σε έπεισε έτσι έυκολα? Το γεγονός ότι δε μοιάζει με τη χριστουγεννιάτικη προσφορά και θέλει προσοχή γιατί κρύβει ψηλά πράγματα??? :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
haralake Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 τι από αυτά που σου είπαν σε έπεισε έτσι έυκολα? Το γεγονός ότι δε μοιάζει με τη χριστουγεννιάτικη προσφορά και θέλει προσοχή γιατί κρύβει ψηλά πράγματα??? :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Αυτή είναι μια καλή ερώτηση....... Τελικά έμαθε κανένας αν το πακέτο triple play δεν τα παρουσιάζει σαν δώρο ή αν είναι μια απο τα ίδια? Αν δεν άλλαξε κάτι θα αναγκαστώ να το παρατήσω το πακέτο. Με κούρασε όλη η διαδικασία να ψάχνω να βρώ το δίκιο μου, με κούρασε η τάση ορισμένων εταιρειών να σε κοροιδεύουν με το γάντι...... "σου δίνω δώρα ,αλλα αν δεν σου τα δώσω δεν έγινε και τίποτα...δώρα είναι" Ακόμα θυμάμαι την ατάκα της προισταμένης της Forthnet.... "Εντάξει...και γιατί κάνετε έτσι;... Αφου ούτως η άλλως δώρο είναι..." Σύμφωνα δηλαδη με την Forthnet το να έχεις υποβαθμισμένα ή και ανύπαρκτα δώρα δεν είναι και μεγάλο θέμα..... δώρα είναι.....
peace85 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ακόμα θυμάμαι την ατάκα της προισταμένης της Forthnet.... "Εντάξει...και γιατί κάνετε έτσι;... Αφου ούτως η άλλως δώρο είναι..." χαχα, ειναι καινουρια διαδικασια πωλησης της forthnet. το έχουν χάσει λιγο εκει πέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα