Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ελπίζω να γράφω στο σωστό section. Αν όχι, παρακαλώ να μεταφερθεί.

Το κακό έχει παραγίνει. Ολες οι εταιρίες παροχής internet ενοχλούν καθημερινώς και μάλιστα σε ακατάλληλες ώρες, με σκοπό να πουλήσουν πακέτα Internet. Επαναλλειμένως έχουμε εκδηλώσει την άρνηση μας, όμως αυτοί συνεχίζουν.

Κάπου διάβασα (δεν θυμάμαι την πηγή) ότι υπάρχει τρόπος να "απαλαχθείς", νομίζω ότι θα αφαιρέσουν τον αριθμό σου απ τις λίστες των τηλεφώνων τους. Ισχύει κάτι τέτοιο; Υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαχθώ απ αυτή την διαδικασία;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι οι ίδιο αριθμοί, δεν μπορώ να τους συγκρατήσω. Ενώ τους λέμε να σταματήσουν να μας παίρνουν, αυτοί συνεχίζουν. Δεν αναφέρομαι σε εταιρείς για ευνότηους λόγους. Ουτως ή άλλως το θέμα δεν είναι να "προσβάλλω" ή καλύτερα να "δείξω" κάποια συγκεκριμένη εταιρία, αλλά απ'το πως θα απαλλαγώ οριστικά στο να με καλούν συνεχώς.

Δημοσ.

και το κακο ειναι οτι επειδη τα τηλεφωνα τα κανουν τριτες εταιρειες μπορει να σε παρουν 2 φορες απο τον ιδιο παροχο απλα απο αλλο γραφειο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά κι εδώ αν θες. Αν και λίγο παλιό το θέμα, ίσως βγάλεις κάποια άκρη.

Καλημέρα. Αν κατάλαβα και μετά από πολλές ώρες ψάξιμο, έπρεπε να βρω τρόπο ωστε να καταχωρισω τα στοιχεία μου. Αν και παλιο το θέμα ήταν κατοπιστικό, το έκανα από εδώ :

http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,19020&_dad=portal&_schema=PORTAL

Αλλά κατάλαβα ότι είναι για ενόχληση μέσω μέσω ταχυδρομείου ? ή κάνω λάθος?

Edit: Αυτές τις ημέρες έχουν πλακωθεί πάλι στα τηλέφωνα. :X

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

😱 Καλησπέρα, συγνώμη που "σκάβω" το συγκεκριμένο θέμα έπειτα από 6 χρόνια , αλλά όντως το τελευταίο διάστημα είχα επίσης μεγάλο πρόβλημα με τηλεφωνήματα τρίτων.

Αρχικά., όταν υπέγραψα την νέα συμβάση κινητής τηλεφωνίας δεν με ενημέρωσαν κάν αν θα πρέπει να δεχθώ ή όχι κλήσεις από τρίτους ή και ακόμα απ την ίδια την εταιρεία. Το κακό είχε παραγίνει (2 κλήσεις την ημέρα τουλάχιστον). Πήγα στον πάροχο, τους ενημέρωσα πως δεν θέλω να δέχομαι τηλεφωνήματα από τρίτους ενώ να δέχομαι τηλεφωνήματα από την ίδια την εταιρεία για προσφορές. Εντούτοις, τα τηλεφωνήματα συνεχιζόντουσαν από τρίτους αλλά διαπίστωσα πως τα τηλεφωνήματα αυτά αφορούσαν θυγατρική εταιρείας του παρόχου μου της κινητής τηλεφωνίας. Εκανα ένα "σαματά" και τελικά έβγαλα τις επικοινωνίες μεταξύ τρίτων και της ίδια της εταιρείας.

Γενικά, θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είναι υποχρεωμένη να σε ρωτήσει αν θα δέχεσαι τηλεφωνήματα τόσο από την ίδια την εταιρεία, όσο και από τρίτους .

Αν πραγματοποιήσετε νέα σύνδεση και ο πάροχός σας δεν σας το πει, μπορείτε εναλλακτικά να του το πείτε εσείς. Ζητήστε του επίσης να σας τυπώσει και την σχετική δήλωση που υπογράψατε.

Ελπίζω να σας βοήθησα. :)

Δημοσ.
Στις 13/2/2019 στις 2:16 ΜΜ, Dr.MikeD είπε

😱 Καλησπέρα, συγνώμη που "σκάβω" το συγκεκριμένο θέμα έπειτα από 6 χρόνια , αλλά όντως το τελευταίο διάστημα είχα επίσης μεγάλο πρόβλημα με τηλεφωνήματα τρίτων.

Αρχικά., όταν υπέγραψα την νέα συμβάση κινητής τηλεφωνίας δεν με ενημέρωσαν κάν αν θα πρέπει να δεχθώ ή όχι κλήσεις από τρίτους ή και ακόμα απ την ίδια την εταιρεία. Το κακό είχε παραγίνει (2 κλήσεις την ημέρα τουλάχιστον). Πήγα στον πάροχο, τους ενημέρωσα πως δεν θέλω να δέχομαι τηλεφωνήματα από τρίτους ενώ να δέχομαι τηλεφωνήματα από την ίδια την εταιρεία για προσφορές. Εντούτοις, τα τηλεφωνήματα συνεχιζόντουσαν από τρίτους αλλά διαπίστωσα πως τα τηλεφωνήματα αυτά αφορούσαν θυγατρική εταιρείας του παρόχου μου της κινητής τηλεφωνίας. Εκανα ένα "σαματά" και τελικά έβγαλα τις επικοινωνίες μεταξύ τρίτων και της ίδια της εταιρείας.

Γενικά, θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας είναι υποχρεωμένη να σε ρωτήσει αν θα δέχεσαι τηλεφωνήματα τόσο από την ίδια την εταιρεία, όσο και από τρίτους .

Αν πραγματοποιήσετε νέα σύνδεση και ο πάροχός σας δεν σας το πει, μπορείτε εναλλακτικά να του το πείτε εσείς. Ζητήστε του επίσης να σας τυπώσει και την σχετική δήλωση που υπογράψατε.

Ελπίζω να σας βοήθησα. :)

Χρόνια τώρα υπάρχει το μητρώο 11, όπου όταν εισαχθείς έπειτα από αίτημα σου, στον πάροχο τηλεπικοινωνιών σου, δεν μπορούν να σε καλούν για τηλεφωνικές προσφορές.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Παρακάτω σας περιγράφω μία ιστορία και θα ήθελα να μου δώσετε λίγο τα "φώτα" σας.

Ημουν στην Vodafone, και εδώ και 20 ημέρες περίπου άλλαξα νούμερο και πήγα με What'up. Οταν έβγαλα το νέο νούμερο, τους μετέφερα πως θέλω να υπαχθώ στο άρθρο 11. Σήμερα το μεσημέρι, δέχτηκα κλήση από 3η εταιρεία. Τους κάλεσα πίσω, τους εξήγησα πως έχει η κατάσταση και ζητώντας να μάθω που βρήκαν το νούμερο μου, μου ζήτησαν συγνώμη. Μάλιστα μου ζήτησε το νούμερο για να το σημειώσει ωστε μην με καλέσουν ξανά. Υστερα επικοινώνησα με την COSMOTE , εξηγώντας πως έχει η κατάσταση. Ο υπάλληλος μου είπε με την σειρά του, πως όντως έχω υπαχθεί στο άρθρο 11, και δεν γνωρίζει πως με βρήκε η 3η εταιρεία.

Φοβάμαι πως θα ξεκινήσουν να μου τα κάνουν (ξανά) "τσουρέκια" με τις κλήσεις και δεν γνωρίζω που μπορώ να βρώ "σωτηρία". Σε αυτή την περίπτωση τι μπορω να κάνω και που μπορώ να απευθυνθώ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Παιδιά χωρίς truecaller εφαρμογή (άρα πρέπει οπωσδήποτε να έχεις smartphone) δεν πας πουθενά πλέον.

Σε εμένα πρέπει να έχει κόψει ήδη 200+ κλήσεις spam που δεν φτάσανε ποτέ σε εμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...