Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, πήρα σήμερα τον samsung 840 120gb προκειμένου να αναβαθμησω το λαπτοπ μου.

Άνοιξα το κουτί και στο φυλλάδιο που περιγράφει την διαδικασία εγακτάστασης σε λάπτοπ, και στην αρχή δείχνει πως βάζεις τον ssd με ένα καλώδιο usb  όπου τον συνδέεις με το λαπτοπ και παίρνεις τα αρχεία.

Στο κουτί εγώ δεν βρήκα τέτοιο καλώδιο (sata to usb) οπότε πως μέσω του data migration θα μεταφέρω τον C απο τον εσωτερικό στον ssd ωστε να μη χρειαστεί μετά να κάνω format και να εγκαθιστώ νεα windows;

Μπορώ να βάλω τον ssd σε θήκη που αγόρασα για να βάλω τον εσωτερικό hdd που έχω τώρα και να κάνω το παραπάνω;

Επίσης διάβασα κάπου ότι πρέπει πρώτα μέσω bios να αλλάξω σε ASCI, και αυτό πρέπει να γίνει στην αρχή;

Μπορεί κάποιος να γράψει βήμα βήμα τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσω;

Επεξ/σία από JimxxZe
Δημοσ.

Εβαλα τον ssd σε μια θήκη προκειμένου να τον συνδέσω στο λαπτοπ και να πάρω μέσω του migration software τα αρχεία του εσωτερικού, αλλά σε ένα βίντεο που είδα δείχνει πως πρέπει πρώτα να δημιουργήσω έναν τόμο στον ssd. Τα windows ναι μεν εχουν αναγνωρίσει τον δισκό αλλά δεν μπορώ να δημιουργήσω τόμο ούτε τίποτα!

Στο disk management δειχνει 111.79gb και απο κάτω λέι "δεν εχει εκχωρηθεί"

Δημοσ.

Κάνε βρε συ ενα φορματ να ξεμπερδεύεις και πάρε μία θήκη για τον σκληρο και πέρασε μετά οτι αρχεία έχεις εκει!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτιαξα τόμο στον ssd, πρίν δεν πάταγε καλά ο δισκός στην θήκη.. Κάνω ένα backup με Norton ghost για καλο και για κακό, και μετα θα περάσω μέσω του data migration της samsung τον C στον ssd και μετά θα τον βάλω στο λάπτοπ... Ελπίζω να είναι όλα εντάξει

Tον έβαλα τελικά όλα καλά με τον ssd, τεράστια αλλαγή στο λάπτοπ! Πλέον ανοίγε σε 10δεύτερα!

Το θέμα είναι ότι τα προγράμματα που είχαν στον hdd που τώρα τον έχω ως εξωτερικό δεν παίζουν.. Και δεν καταλαβαίνω γιατί αφού οι φακέλοι στον data D που είχα φτιάξει δεν κλωνοποιήθηκε και έχει ως είχε, και εντάξει οι συντομεύσεις λογικό να μην παίζουν αλλά αατάω την εφαρμογή απο το directory και ούτε απο εκει ανοίγουν

Επεξ/σία από JimxxZe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...