AnnaLew Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κάνω μεταφορά των τροπαίων από το παλιό μου account στο καινουριο?? Οποίος γνωρίζει ας βοηθησει...
naruto14 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κάνω μεταφορά των τροπαίων από το παλιό μου account στο καινουριο?? Οποίος γνωρίζει ας βοηθησει... Κάνοντας sync στο PSN. Ο μόνος τρόπος αν δεν έχεις κάνει jailbreak στην κονσόλα σου.
AnnaLew Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Κάνοντας sync στο PSN. Ο μόνος τρόπος αν δεν έχεις κάνει jailbreak στην κονσόλα σου. Τα βήματα που θα ακολουθήσω ποια είναι?? Σορρυ είμαι λίγο άσχετη
naruto14 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Τα βήματα που θα ακολουθήσω ποια είναι?? Σορρυ είμαι λίγο άσχετη Συνδέεσαι στο Playstation network και πατάς πάνω στο profile σου. Για να φορτώσει θα κάνει αυτόματα sync τα trophies. μετά σε όποιο άλλο ps3 και να συνδεθείς με το λογαριασμό σου τα trophies θα φαίνονται στο profile σου.
AnnaLew Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Συνδέεσαι στο Playstation network και πατάς πάνω στο profile σου. Για να φορτώσει θα κάνει αυτόματα sync τα trophies. μετά σε όποιο άλλο ps3 και να συνδεθείς με το λογαριασμό σου τα trophies θα φαίνονται στο profile σου. όχι δεν με κατάλαβες θέλω να κάνω μεταφορά όχι σε άλλο playstasion αλλά από το παλιό μου λογαριασμό στον καινούριο αν γίνετε φυσικα.. στο ίδιο playstation πάντα
mtzs Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 oχι δεν γινεται. Μονο αν ειναι jailbroken η κονσολα σου.
JohnVani18 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Κάνε sign-in με τον παλιό σου PSN λογαριασμό στο ίδιο profile του PS3 και θα συγχρονιστούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα