skfn Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Εντάξει αν έχεις ήδη αφήσει feedback δεν τελειώνει εκεί το πράγμα, απλά είναι ένα όπλο για να μη χρειαστεί να απευθυνθείς στο resolution center του ebay για dispute. +1 http://pages.ebay.com/help/buy/item-not-received.html
stelios_2809 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Αρχικά για τη μνήμη αφού δεν βγαζαμε άκρη , το έγραψα στο res centre. Από εκεί και μετά , τα άλλαξε όλα. Τελικά μου έκανε full refund - το πόσο πολύ μικρό - και μου είπε να κρατησω τις μνήμες και αν είναι να ψάξει για τις σωστές. Επίσης με παρακάλεσε για feedback , και απλά έγραψα " excellent service ". Παρόλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω , ενώ του εξηγούσα ότι παραγγειλα το Α και μου στειλε το Β και να το διορθώσουμε ... Σαν να κόλλησε το μυαλό του. Στο σοβαρό θέμα μου με το ps3 (σε 1 ώρα έβγαλε ylod) , επικοινώνησα με τον πωλητή , το πακεταρα και Δευτέρα το στέλνω , refund και αυτό. Ο τύπος προφανώς παίρνει faulty ps3 και τα δίνει 80-100 λίρες, βάζει aftresale controller , 2-3 games στυλ 80's και πουλάει χωριά κονσόλα - official controller . Το είδα γιατί μόλις πούλησε το δικό μου , αμέσως έβαλε πάλι με ολοιδια περιγραφή. Το επιπόλαιο πάθημα να γίνει μάθημα λοιπόν ... Sent from my iPhone using Insomnia
VasKag Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 καλημερα. μηπως επειδη ειναι φτηνη, σου εστειλε high density (που ΔΕΝ ειναι συμβατες με ολα τα συστηματα) αντι για low density? (που ειναι συμβατη με τα περισσοτερα συστηματα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα