Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μετά τα Windows 7 πιστευω το καλυτερο λειτουργικο συστημα , χαλαρα !!!

αν δεν λάβουμε υπόψην καμιά ντουζίνα παραμέτρους :P
  • Like 1
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαι για μενα τα xp αποτελουν εξαιρετικο λειτουργικο , η αδυναμια μου αν θελετε, παρολο που εδω και 2 χρονια δουλευω τα 7..αλλα οπως και να το κανουμε σε ενα σημερινο μηχανημα με 2-4 gb ραμ και διπυρηνο επεξεργαστη δεν αξιζει να μπουν τα xp. Ας πουμε στο αλλο μου pc με pentium 4@3,4gh, 512 MB ram, radeon 9950 που τον εχω 10 χρονια περιπου δεν προκειται να μπει τιποτα αλλο μεχρι να ξεψυχισει. Σε εταιριες οπου δεν υπαρχουν μεγαλες απαιτησεις μια χαρα αρκουν τα xp αν και εκει μετα απο 2-3 χρονια το μεριδιο xp πιστευω θα αρχισει να μειωνεται.

Οσο αφορα τα 8 μια χαρα ειναι..καθαρα προτιμηση του καθενος για το metro UI, τιποτα αλλο..απο θεμα σταθεροτητας,ασφαλειας ειναι εξισου καλα αν οχι καλυτερα απο τα 7.

Δημοσ.

ναι λες και τώρα ήσουν στόχος επιθέσεων κι αυτό που τις σταματούσε ήταν τα updates που έκανες :P

Ουαου φοβερή απάντηση! Σε ευχαριστώ πολύ για την βοηθειά σου. Να ξέρω απο εδώ και στο εξής ποιόν να ρωτάω για συμβουλές!

Φίλε μια απλή ερώτηση έκανα και περίμενα μια απάντηση που θα μου έδινε μία συμβουλή όχι το αν είμαι στόχος τρομοκρατικών

ενεργειών. Πχ ενα καλό firewall? Και αν ναι ποιό θα πρότεινες; / άλλη λύση;

Μιας και τα συστηματά μας δεν θα είναι supported απο MS σε λιγοτερο απο 1 χρόνο απο σήμερα, αντί να πετάξουμε

στα σκουπίδια, το hardware, το software, τον χρόνο και τις εφαρμογές μας οι....είδικοί επι του θέματος έχουν να προτείνουν κάτι;

Μιας και το budget είναι less than limited δεν είμαστε τώρα (και ούτε στο μέλλον) για αλλαγές.... και τα XP κάνουν (ακόμα)

περισσότερο απο καλά την δουλειά τους, και επειδή δεν έχουμε λεφτά (αλλά ούτε και χρόνο) για 7/8/Mac/Linux υπάρχει ΑΛΛΗ λύση με το τρέχον λειτουργικό;

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ έχεις σύστημα πιο παλιό από Core 2 Duo για να το έχεις αφήσει με XP?

λεφτά για linux δεν χρειάζονται, ουσιαστικά ούτε για 7...

Δημοσ.

Ναι έχω 2 παλαιά P4 (που 7 δεν θα σήκωναν με τίποτα) που μου κάνουν κάποιες εργασίες και δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να "μάθω" linux που ξέρω οτι είναι δωρεάν. Άρα μάλλον κάποιο firewall;

• Super Moderators
Δημοσ.

firewall & antivirus, στο section του software υπάρχουν polls για το ποια θεωρούμε καλύτερα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...