getty Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ψάχνω για ένα tablet το οποίο θα χρησιμοποιείται κυρίως για διάβασμα εγγράφων ή και βιβλίων σε pdf. Άρα θέλω να είναι σχετικά ελαφρύ για το μέγεθός που χρειάζεται για ξεκούραστο στο διάβασμα. Επίσης θα ήθελα να έχει ένα καλό calendar (να μπορεί να εμφανίζει στο μήνα τί υπάρχουν όχι με μία τελεία σε κάθε μέρα του μήνα αλλά έστω τις πρώτες λέξεις) Να μπορώ να τσεκάρω και να απαντάω σε emails. Είναι επιθυμητό να μπορώ να βλέπω και καμιά ταινία αλλά αν κάνει τα παραπάνω πολύ καλά μάλλον θα συμβιβαστώ χωρίς τις ταινίες. Τέλος, μου αρέσει να είναι smooth και να ανταποκρίνεται καλά η touchscreen. Σύμφωνα με τα παραπάνω τί θα μου προτείνατε; (αναφορικά με την τιμή, θα ήθελα κάτι σε best value for money αλλά που να έχει αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη, άρα λογικά όχι κινέζικο) Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2013 από getty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα ipad. Το 3άρι μεταχειρισμένο ακόμη. Δε θα θες τίποτα άλλο αμα πιάσεις ipad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα ipad. Το 3άρι μεταχειρισμένο ακόμη. Δε θα θες τίποτα άλλο αμα πιάσεις ipad. Ειναι πολλα τα money dear 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getty Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Όντως το ipad 3 είναι λίγο πανάκριβο και με τα μεταχειρισμένα ... δεν τα πάω καλά. Καλοβλέπω το Vero 9.7" στα €200 και το Kindle Fire HD 8.9" στα €270 περίπου (δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά του) αλλά είναι βαριά τα άτιμα... αν έχετε εναλλακτικές ή να προτείνετε υπερ ή κατά κάποιου είναι όλα πολύ ευπρόσδεκτα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2013 από getty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Για κοίτα και το Nexus 7. http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&ved=0CGkQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.skroutz.gr%2Fs%2F2201499%2FGoogle-Nexus-7-16GB.html&ei=hwtsUantLu_30gWQxIHADQ&usg=AFQjCNHsiVlvh95U6jwFr0VxjYCtIpDelw&sig2=uF0SLxhjA7zphdWu3ugEBw&bvm=bv.45175338,d.d2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 iPad mini από εμένα,αξίζουν τα λίγο παραπάνω λεφτά που θα δώσεις και πίστεψε με θα σε βολέψει απίστευτα. Sent from my Mini iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δε θα τον βόλευε καλύτερα κάποιο 10άρι; Δηλ. κάποιος που να χει χρησιμοποιήσει για καιρό και κάποιο 7-8άρι και 10άρι κι έχει βγάλει τα μάτια του με συνεχείς ώρες διαβάσματος και με τα δύο, τι γνώμη έχει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ipad3/4 και nexus10,απο μένα,λόγο γιατί ο κύριος σκοπός είναι το διάβασμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Για διάβασμα pdf πιστεύω ότι το καλύτερο μέγεθος απ τα υπάρχοντα είναι 9.4" ή 9.7". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δε θα τον βόλευε καλύτερα κάποιο 10άρι; Δηλ. κάποιος που να χει χρησιμοποιήσει για καιρό και κάποιο 7-8άρι και 10άρι κι έχει βγάλει τα μάτια του με συνεχείς ώρες διαβάσματος και με τα δύο, τι γνώμη έχει; Δε βγάζεις τα μάτια σου με 7άρι στο διάβασμα, είναι το μέγεθος που είναι τα περισσότερα βιβλία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Όντως το ipad 3 είναι λίγο πανάκριβο και με τα μεταχειρισμένα ... δεν τα πάω καλά. Καλοβλέπω το Vero 9.7" στα €200 και το Kindle Fire HD 8.9" στα €270 περίπου (δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά του) αλλά είναι βαριά τα άτιμα... αν έχετε εναλλακτικές ή να προτείνετε υπερ ή κατά κάποιου είναι όλα πολύ ευπρόσδεκτα. To vero το πήρα ακριβώς γι' αυτη τη χρήση και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος, δεν έχω και μεγαλη εμπειρια στα ταμπλετ βεβαια αλλα τη δουλεια του την κανει πολύ καλά και δεν με κουρασε καθόλου στο διαβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Δε βγάζεις τα μάτια σου με 7άρι στο διάβασμα, είναι το μέγεθος που είναι τα περισσότερα βιβλία. Ρωτάω κυρίως τι απ τα δύο είναι πιο άνετο, όχι αν είναι άνετο ένα 7-8άρι. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2013 από antonl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δε βγάζεις τα μάτια σου με 7άρι στο διάβασμα, είναι το μέγεθος που είναι τα περισσότερα βιβλία. Ρωτάω κυρίως τι απ τα δύο είναι πιο άνετο, όχι αν είναι άνετο ένα 7-8άρι. Το 9.7 προφανώς πιο ανετο αλλα κουράζει να το κρατάς στο χέρι. Ενω το 7 πολύ πιο ανετο για κρατημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Υπάρχει και το θέμα (πχ μεταξύ nexus 7 και nexus 10) της "μικρής" διαφοράς στην τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα