Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

...υπερβολικά megapixels στην κάμερα (πιο πολλά και από την DSLR μου -

Με τη διαφορά πως ακόμη και μια παλιά dslr με ...3-4mpixels βγάζει απείρως καλύτερες φωτό από τα 13 των κινητών! Μην το συγκρίνεις με τις dslr το κινητό, όποιο και να είναι αυτό!

• Like 4
Δημοσ.

Αυτές οι ναυαρχίδες είναι για όσους τους περισσεύουν τα χρήματα. Επιπλέον δεν έχει νόημα να έχεις το τελευταίο, αφου κάνεις την δουλειά σου με τα προηγούμενα και με το παραπάνω. Όλοι οι κατασκευαστές τα καινούρια θα τα πουλάνε πανάκριβα όσο θα υπάρχει κόσμος που θα τα αγοράζει. Προσωπικά έχω ενα Acer liquid E απο το 2010 και πρόσφατα πήρα ενα κινέζικο τετραπύρηνο γιατί είχα ζηλέψει τα παιχνίδια χεχε(από το οποίο παραδόξως έχω εντυπωσιαστεί). Σίγουρα έχει φοβερά specs αλλά και αυτή η Samsung το παράκανε με τις τιμές. Με φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους

Δημοσ.

Αν υποθέσουμε ότι θα είχαν την ίδια εξέλιξη, γι' αρχή η τιμή τους.

Οι εταιρείες το μόνο που θέλουν είναι να βγάλουν λ7. Όσο περισσότερα γίνεται.

Εσύ τι λες; Θα έβγαζαν λιγότερα και θα άφηναν τα πράγματα έτσι;

Δημοσ.

<p>Αν υποθέσουμε ότι θα είχαν την ίδια εξέλιξη, γι' αρχή η τιμή τους.</p>

<p> </p>

<p>Οι εταιρείες το μόνο που θέλουν είναι να βγάλουν λ7. Όσο περισσότερα γίνεται.</p>

<p> </p>

<p>Εσύ τι λες; Θα έβγαζαν λιγότερα και θα άφηναν τα πράγματα έτσι;</p>

Καλά σίγουρα, αυτό που ήθελα να πω εξαρχής είναι οτι κάπως μας εξυπηρετεί αυτή η κατάσταση γιατί μπορεί να μην περνουμε το καλύτερο αλλά πολύ καλο. Δεν ξέρω αν το εκφράζω σωστά χεχε
Δημοσ.

Μην αγχώνεστε, έτσι όπως όλοι τους είναι αχόρταγοι για το ποιός θα βγάλει το ταχύτερο/καλύτερο/δυνατότερο κινητό, γρήγορα θα φτάσουν στο σημείο που βρίσκονται τα PCs μας τώρα, το hardware που θα προσφέρουν δεν θα έχει λόγω ύπαρξης εξαιτίας της μη ύπαρξης αντίστοιχου software. Αν κάποιος θα θέλει να παίζει παιχνίδια τύπου crysis 3 στο κινητό θα πρέπει να τα σκάσει χοντρά και καλά θα του κάνουν, αλλά ο μέσος χρήστης θα είναι υπερ-καλυμμένος με μία μέση συσκευή για πολλά χρόνια. Αν και αυτό ήδη συμβαίνει, δεν φαντάζομαι να υπάρχει κάτοχος galaxy S2 που να έχει πραγματικά προβλήματα με το κινητό του.

Εγώ προσωπικά θα ξαναλλάξω κινητό όταν κάποια εταιρία θα βγάλει android όπου όλη του η εμπρός πλευρά θα είναι οθόνη, αλλιώς δεν με νοιάζει η μία ίντσα μεγαλύτερη οθόνη σε μία ίντσα μικρότερο σασί.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά θα ξαναλλάξω κινητό όταν κάποια εταιρία θα βγάλει android όπου όλη του η εμπρός πλευρά θα είναι οθόνη, αλλιώς δεν με νοιάζει η μία ίντσα μεγαλύτερη οθόνη σε μία ίντσα μικρότερο σασί.

Ακουστικό να μην έχει στη μπροστινή πλευρά δηλαδή;

Οι κάμερες και οι σένσορες πού θα μπουν;

Δημοσ.

Αν σου τα απαντήσω αυτά εδώ, τότε υπάρχει κίνδυνος να χάσω τα δικαιώματα της πατέντας που θα καταθέσω σύντομα!..

Άντε, ας αφήσουμε 5-7 χιλιοστά στην πάνω πλευρά για όλα τα συμπράγκαλα. Μικρόφωνο ομιλίας εκεί που είναι και τώρα.

Δημοσ.

Εύκολο, θα μιλάς με την πίσω πλευρά του κινητού ή με bluetoothe, τα πλήκτρα home back και ιδιότητες θα μπουν στο πλάι, όχι software γιατί θα τρώνε από την ενεργή οθόνη. Τώρα για το θέμα της μπροστά κάμερας δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλό, μια λύση θα ήταν να υπάρχει καθρέφτης που θα προσαρμόζεται στην πίσω κάμερα για να βλέπει μπροστά :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...