Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σταματήσετε να λέτε για την τιμή γιατι το iPhone φτάνει τα 1000 ευρώ κοντά τα 64giga και όλοι τρέχουν να το πάρουν... Οταν βέβαια δουλεύεις για τα μισά... Α ρε ρε Ελλάδα...!!!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Για μενα για ολα αυτα τα κινητα ισχυει οτι και για το αηφον... Και να μου το χαριζανε θα το πουλαγα, θα αγοραζα ενα κινητο 300-350μαξ και θα εκανα μια χαρα την δουλεια μου και θα μου εμεναν κιολας! Αν μπορουν  να το αγορασουν μαγκια τους, αλλα πιστευω οτι το 90% δεν θα μπορει και η πλειοψηφια καταφευγει σε κατι τρικ επιδοτησεων με 50-60 ευρω παγιο και νομιζει οτι κατι κανει... Ειναι εξωφρενικο το πως δεν εχει ο αλλος να φαει αλλα το αηφον πρωτη μουρη στο τραπεζακι της καφετεριας!!

• Like 2
Δημοσ.

Η τιμή των android smart πέφτει, συν τα καταστήματα εξωτερικού, eBay, Amazon, Κίνα κ.α. Άσε που (οι) πολλοί τα παίρνουν δωρεάν ή μ' ένα μικρό αντίτιμο. Συν το nexus 4, συν το ότι τα προηγούμενης γενιάς smart, π.χ. το GS3 που είναι απολύτως ικανά θα γίνουν ακόμα πιο φθηνά, συν τα κινέζικα που πλέον έχουν να επιδείξουν πολύ καλά δείγματα. Εμεις εδώ τα τεχνολογικά τσακάλια του ινσομνια είμαστε όλο λύσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

διότι δεν έχουμε άλλες επιλογές από το να πάρουμε τις "ναυαρχίδες"...

• Like 1
Δημοσ.

Από όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, τεράστια ανάλυση, αισθητήρα υγρασίας και ματιών, υπερβολικά megapixels στην κάμερα (πιο πολλά και από την DSLR μου -με την ποιότητα φακών που μπορούν να τα υποστηρίξουν) και ταχύτητα δεδομένων που δεν έχουμε, το ραδιοφωνάκι μου φαινόταν πιο χρήσιμο και πρακτικό το καψερό!

Γιατί το βγάλανε;

Δημοσ.

Πολύ ωραίο τηλέφωνο.  Κρατάω ως κορυφαία σημεία της παρουσίασης την εφαρμογή η οποία μας φέρνει σε φόρμα και το εφέ "καρδούλα" της εφαρμογής της κάμερας για πιο ερωτικές καταστάσεις  :P

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα το Nexus 4 16 GB από Αγγλία πριν απο 2 βδομάδες λίγο πάνω από 300 ευρώ. Τα 740 ευρώ είναι κατά τη γνώμη μου υπερβολικά πολλά. Όταν πέσει κοντά στα 500, σε κάνα εξάμηνο, θα αποτελεί πιο λογική αγορά.

Δεν προσπαθώ να υποστηρίξω οτι το Ν4 είναι καλύτερο από το S4, αλλά νομίζω οτι δεν αξίζει τα 400+ ευρώ παραπάνω.

Με αυτά τα λεφτά πήρα και δεύτερο N4 για τη γυναίκα μου που ζήλευε και μου έμειναν και 100+ για να τα φάω στο Λονδίνο!

Δημοσ.

μέχρι το καλοκαίρι θα έχει πέσει 150-200 ευρώ τουλάχιστον.

Θα πρέπει να προωθήσουν και το επόμενο note όπότε κατά το τέλους καλοκαιριού να έχει κανένα 450άρι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...