phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Θα παραμείνω στο Note 2 μου !! Δεν δίνω στη Samsung τόσα χρήματα !!! Εξίσου γρήγορο s-pen , μεγαλύτερη οθόνη.. Μόνο 125% μικρότερη ανάλυση... 2
val007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Samsung GALAXY S6 http://www.talkingmobi.com/samsung-galaxy-s6-hypothesis/ 1
LongTom Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Πολύ ωραίο,αλλά πολλά ρε παιδιά τα 739€. Ίσως το καλοκαιράκι να πέσει σε ποιο καλές τιμές ώστε να είναι ανταγωνιστικό.
phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μια χαρά θα μοσχοπουλήσει, ακόμα και στην Ελλάδα.
21century Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Κουλτούρα με κινητό 800 ευρώ νομίζω ότι δεν υπάρχει..με τόσαο χρήματα αγοράζω 3 φορητούς και κάνω LAN p;arty....
thanos75x Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Θα κάνει κι αυτό 3 sec ν' ανοίξει τις επαφές όπως έκανε το S3 ή το διόρθωσαν ? 2
thodoris20s Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μην περιμένετε πως και πως τον Exynos... Και με τον Snapdragon 600 μια χαρά πάει ο οκταπύρινος είναι υπερβολή... Και άλλωστε, δεν ξέρω ίσως και να κάνω λάθος, εγώ μόνο αρνητικά βλέπω στο να πάρετε τον Exynos.1) Ασυμβατότητα LTE στα περισσότερα δίκτυα 2) Δεν έχει δοκιμαστεί και επεξεργαστεί από τους Developer τόσο όσο ο Snapdragon που σημαίνει ότι θα υπάρχουν ασυμβατότητες και καθυστερημένα update λειτουργικού. 3) Δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχει στην μπαταρία και πως θα κυμανθεί η κατανάλωσή του. Τον Οκτώβριο - Νοέμβριο που θα χει παίσει στα 500+ θα είναι ότι πρέπει!Αυτά από μένα
SPANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Απο χαρακτηριστικά ειναι πολύ δυνατό και το Android πλέον ειναι αρκετά smooth στην αφή, προσωπικά εμενα δεν μου αρέσει σαν σχέδιο εμφανισιακά, προτιμώ τις καμπύλες σαν σχέδιο του iphone και οχι αυτο το στρογγυλό που εχει η samsung. Οσο για τις ίντσες ειναι τι του αρέσει καθενός εγώ προτιμώ λιγότερες ίντσες. Για τα χρήματα δεν το σχολιάζω καν, αν του iphone 5 ειναι πολλά εδώ ειναι απλυσίασατα τα €739 οταν απλά μιλάμε ουαστικά για ενα τηλέφωνο.
phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Ενώ το iPhone σε κουβαλάει στην πλάτη του άμα κουραστείς ας πούμε... 3
xaerialtwistx Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μόνο 125% μικρότερη ανάλυση... τι να την κανεις την 125% μεγαλυτερη αναλυση σε οθονη μάλιστα κατά μισή ίντσα μικρότερη?!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαν αυτους που πανε και παιρνουνε κινητα με καμερα πολλων megapixel ενω τις εικονες τις βλεπουνε ετσι και αλλιως στην οθονη του κινητου.
phanispal Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δε θα διαφωνήσω, το ανέφερα απλά σα γεγονός. Μη μου πεις όμως ότι είναι λίγοι εκείνοι που κοιτάνε και την ανάλυση.
gdriver Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Απο χαρακτηριστικά ειναι πολύ δυνατό και το Android πλέον ειναι αρκετά smooth στην αφή, προσωπικά εμενα δεν μου αρέσει σαν σχέδιο εμφανισιακά, προτιμώ τις καμπύλες σαν σχέδιο του iphone και οχι αυτο το στρογγυλό που εχει η samsung. Οσο για τις ίντσες ειναι τι του αρέσει καθενός εγώ προτιμώ λιγότερες ίντσες. Για τα χρήματα δεν το σχολιάζω καν, αν του iphone 5 ειναι πολλά εδώ ειναι απλυσίασατα τα €739 οταν απλά μιλάμε ουαστικά για ενα τηλέφωνο. αφού η apple έχει κάνει πατέντα το σχήμα του τηλεφώνου και όλοι οι άλλοι έχουν μείνει με τα υπόλοιπα σχήματα. για πόσο όμως ακόμα δεν ξέρω. χαχαχα
SPANK Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Πάντω εντύπωση μου κάνει που οι τιμές οσο πανε και ανεβαίνουν..... αρα σημαίνει οτι όντως αρκετός κόσμος δίνει τα 650 και τα 700 € (Δεν μιλάω για την ελλάδα)
nikoskon Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Πάει και το ραδιόφωνο...Πάει και Octa λόγω LTE...Κρίμα, αλλά αξίζει κανείς να περιμένει το επόμενο Google phone (aka Nexus) με Full HD ανάλυση οθόνης.Τα "innovative features" της Sammy δεν με συγκινούσαν ποτέ.Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα