Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα παραμείνω στο Note 2 μου !! Δεν δίνω στη Samsung τόσα χρήματα !!! Εξίσου γρήγορο s-pen , μεγαλύτερη οθόνη..

Μόνο 125% μικρότερη ανάλυση...

• Like 2
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ ωραίο,αλλά πολλά ρε παιδιά τα 739€.

Ίσως το καλοκαιράκι να πέσει σε ποιο καλές τιμές ώστε να είναι ανταγωνιστικό.

Δημοσ.

Κουλτούρα με κινητό 800 ευρώ νομίζω ότι δεν υπάρχει..με τόσαο χρήματα αγοράζω 3 φορητούς και κάνω LAN p;arty....

Δημοσ.

Μην περιμένετε πως και πως τον Exynos... Και με τον Snapdragon 600 μια χαρά πάει ο οκταπύρινος είναι υπερβολή... Και άλλωστε, δεν ξέρω ίσως και να κάνω λάθος, εγώ μόνο αρνητικά βλέπω στο να πάρετε τον Exynos.
1) Ασυμβατότητα LTE στα περισσότερα δίκτυα

2) Δεν έχει δοκιμαστεί και επεξεργαστεί από τους Developer τόσο όσο ο Snapdragon που σημαίνει ότι θα υπάρχουν ασυμβατότητες και καθυστερημένα update λειτουργικού.

3) Δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχει στην μπαταρία και πως θα κυμανθεί η κατανάλωσή του.

Τον Οκτώβριο - Νοέμβριο που θα χει παίσει στα 500+ θα είναι ότι πρέπει!
Αυτά από μένα :)

Δημοσ.

Απο χαρακτηριστικά ειναι πολύ δυνατό και το Android πλέον ειναι αρκετά smooth στην αφή, προσωπικά εμενα δεν μου αρέσει σαν σχέδιο  εμφανισιακά, προτιμώ τις καμπύλες σαν σχέδιο του iphone και οχι αυτο το στρογγυλό που εχει η samsung.

Οσο για τις ίντσες ειναι τι του αρέσει καθενός εγώ προτιμώ λιγότερες ίντσες.

Για τα χρήματα δεν το σχολιάζω καν, αν του iphone 5 ειναι πολλά εδώ ειναι απλυσίασατα τα €739 οταν απλά μιλάμε ουαστικά για ενα τηλέφωνο.

Δημοσ.

Μόνο 125% μικρότερη ανάλυση...

τι να την κανεις την 125% μεγαλυτερη αναλυση σε οθονη μάλιστα κατά μισή ίντσα μικρότερη?!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαν αυτους που πανε και παιρνουνε κινητα με καμερα πολλων megapixel ενω τις εικονες τις βλεπουνε ετσι και αλλιως στην οθονη του κινητου.

Δημοσ.

Απο χαρακτηριστικά ειναι πολύ δυνατό και το Android πλέον ειναι αρκετά smooth στην αφή, προσωπικά εμενα δεν μου αρέσει σαν σχέδιο  εμφανισιακά, προτιμώ τις καμπύλες σαν σχέδιο του iphone και οχι αυτο το στρογγυλό που εχει η samsung.

Οσο για τις ίντσες ειναι τι του αρέσει καθενός εγώ προτιμώ λιγότερες ίντσες.

Για τα χρήματα δεν το σχολιάζω καν, αν του iphone 5 ειναι πολλά εδώ ειναι απλυσίασατα τα €739 οταν απλά μιλάμε ουαστικά για ενα τηλέφωνο.

αφού η apple έχει κάνει πατέντα το σχήμα του τηλεφώνου και όλοι οι άλλοι έχουν μείνει με τα υπόλοιπα σχήματα. για  πόσο όμως ακόμα δεν ξέρω. χαχαχα

Δημοσ.

Πάντω εντύπωση μου κάνει που οι τιμές οσο πανε και ανεβαίνουν..... αρα σημαίνει οτι όντως αρκετός κόσμος δίνει τα 650 και τα 700 (Δεν μιλάω για την ελλάδα)

Δημοσ.

Πάει και το ραδιόφωνο...
Πάει και Octa λόγω LTE...

Κρίμα, αλλά αξίζει κανείς να περιμένει το επόμενο Google phone (aka Nexus) με Full HD ανάλυση οθόνης.

Τα "innovative features" της Sammy δεν με συγκινούσαν ποτέ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...