iguana Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Παιδιά παρέλαβα , ήρθε από Αγγλία Καλαμαριά σε 1 ημέρα!(ναι καλα διαβάσατε ) και με δωρεαν μεταφορικά!Τι να λέμε οι τύποι απλά δεν παίζονται.. Εντωμεταξύ σήμερα έχει 104 λίρες..Όποιος πρόλαβε!
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Καλοριζικο! Απο τις 12-4-2013 (πρωι) ηταν εξαντλημενο απο το αμαζον, το γραφω στο ακριβως προηγουμενο ποστ πριν γραψεις. ΥΓ, εισαι σιγουρος οτι εκανε μια ημερα, εχω την εντυπωση οτι για επαρχια κανει 2. Μηπως εφυγε Πεμπτη και οχι Παρασκευη;
iguana Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Παρήγγειλα Τετάρτη μεσημέρι , Πέμπτη μου έρχεται μήνυμα ότι έφυγε και Παρασκευή πρωί ήρθε σπίτι. Μια μέρα εννοώ από την στιγμή που έφυγε από αυτούς δηλαδή την Πέμπτη καθότι ήταν δύσκολο να φύγει αυθημερόν τετάρτη.Και μάλιστα πέρασε και από 6 προορισμούς σε μια μέρα απότι βλέπω στο trackin!(μέσω Γερμανίας) Δηλαδή αν είχα επιλέξει την γρήγορη αποστολή τι θα γινόταν; Εδώ σε ελληνικό μαγαζί παίρνεις τηλέφωνο μετά από καναδυο μέρες να δεις τι έγινε και σε λένε περιμένουμε ενημέρωση από την αποθήκη αν καταχωρηθήκε η παραγγελία και αν ειναι διαθέσιμο και μην ανησηχείτε κάποια μέρα θα έρθει..και μπορεί να είστε και στην ίδια πόλη..
Carrion Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Παιδιά παρέλαβα , ήρθε από Αγγλία Καλαμαριά σε 1 ημέρα!(ναι καλα διαβάσατε ) και με δωρεαν μεταφορικά!Τι να λέμε οι τύποι απλά δεν παίζονται.. Εντωμεταξύ σήμερα έχει 104 λίρες..Όποιος πρόλαβε! Για πες μας πρώτες εντυπώσεις από τον player;
iguana Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Σήμερα το βράδυ θα τον δοκιμάσω , τον πήρα κυρίως για 3d σε προβολέα οπότε σαν media player δεν θα το χρησιμοποιήσω καθόλου (εκτός αν streamάρει 3d mkv). Αν θέλεις να δω κάτι συγκεκριμένο όμως πες μου .
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μια χαρα! Φανταζομαι οτι η τελευταια πτηση απο Μοναχο ηταν με προορισμο Θεσσαλονικη, ετσι παρελαβες σε μια ημερα. Ειχα στο μυαλο μου περιοχες αλλες μακρια απο τα Σπατα (πχ 100-200km) που μετα την αφιξη, τρωνε αλλη μια ημερα για την παραδοση.
kostiger Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Χθες το μεσημερακι παρελαβα κι εγω στην Πατρα με Γενικη Ταχυδρομικη...
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 20:16 Επ, παλι σε στοκ!! Only 1 left in stock.Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Add 20:59 Εφυγε. (αρκετα κρατησε το περιμενα πιο γρηγορο)
Gongor Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα και εγώ πριν 2 ημέρες! Τα πάντα οκ! Thank you again topic starter! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2013 από Gongor 1
iguana Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 τι ιστορία είναι αυτή με το mediahome δοκίμασε κανείς; υπάρχει περίπτωση να δει ενα Nas που ειναι στο δίκτυο;
kostiger Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Σαν bluray player ξυριζει.Πολυ καλη εικονα και ηχος και σε 3d.Σε mkv υπαρχει το cinavia...Οποια ταινια προστατευεται,απλα δεν αναπαραγεται.Επισης ειχα προβλημα με την αναπαραγωγη της ηχητικης μπαντας του 3ου Αρχοντα των δαχτυλιδιων σε DTS Master Audio απο mkv παντα ετσι...Καθε 5 δευτερα εναλασσονταν ο ηχος απο απλο DTS σε DTS Master Audio.Προβλημα στο μπαφερ,ποιος ξερει;Το ιδιο αρχειο σε POP CORN HOUR επαιζε απροσκοπτα... Οποιος το θελει σαν 3d bluray player εν κατακλειδει, αγοραζει αφοβα και η συγκεκριμενη τιμη αποτελει κλοπη,ενω υποψηφιος αγοραστης που θα θελησει να κανει μια πιο all-around χρηση,ενδεχομενως να αντιμετωπισει καποιες δυσκολιες...
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 ...Επισης ειχα προβλημα με την αναπαραγωγη της ηχητικης μπαντας του 3ου Αρχοντα των δαχτυλιδιων σε DTS Master Audio απο mkv παντα ετσι...Καθε 5 δευτερα εναλασσονταν ο ηχος απο απλο DTS σε DTS Master Audio..... Δεν αποκλειεται το προβλημα να ειναι στο αρχειο ασχετως που παιζει στο popcorn. Το λεω αυτο γιατι εχω παιξει πανω απο 30 mkv των 15-40GB με DTS HD-MA στο 420. Εκτος αν εχουν διαφορα που απο οτι ξερω η μονη ειναι το wifi. Εχεις τσεκαρει για FW update?
soulkeeper4 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Οχι παντα...εξαρταται απο την πιστωτικη καρτα που χρησιμοποιουμε...η eurobank ας πουμε χρεωνει 2% για μετατροπη συναλλαγματος...Υπηρχε καπου θεμα με το ποιες τραπεζες χρεωνουν .... Μην ξαναμπουμε στην διερευνηση ποιος χρεωνει και ποιος οχι δεν μας αφορα στα θεματα μας (οφτοπικ δηλαδη, με αυτη την εννοια δεν μας αφορα, μιας και τα εχουμε πει πολλες φορες), ο καθενας οταν εχει μια καρτα πρεπει να ψαξει και να ξερει ΑΝ τον χρεωνει η τραπεζα του η οχι για αγορες απο συγκεκριμενο μαγαζι. H καρτα που λες πραγματι χρεωνει προμηθεια, αλλα γιατι δεν παιρνεις μια αλλη απο τις πολλες που ΔΕΝ χρεωνουν; Δεν μπαινουμε σε καμια διερευνηση...ειπες εσυ και o @newtech ,προς το παιδι που αγορασε χρησιμοποιωντας το currency converter του amazon,να πληρωνει ΠΑΝΤΑ σε λιρες....και συμπληρωσα το πιο πανω ,για να δειξω οτι το ΠΑΝΤΑ δεν ειναι απολυτως σωστο... Με την ιδια λογικη που αναφερεις οτι ο εκαστοτε κατοχος πιστωτικης πρεπει να γνωριζει ΑΝ και ΤΙ τον χρεωνει η τραπεζα του για συναλλαγες σε αλλο νομισμα περαν του ευρω (και οχι του συγκεκριμενου κατστηματος οπως αναφερεις) ,θα επρεπε να γνωριζει επισης οτι το amazon "κλεβει" στην μετατροπη.....ειδες ομως οτι δεν το γνωριζε...ειμαστε εδω για να βοηθαμε και να ενημερωνουμε,μεταξυ αλλων, ο ενας τον αλλον.. Ειδες καπου να αναφερω οτι εχω "προβλημα" με την καρτα που χρησιμοποιω?δεν θελω αλλη καρτα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα