Προς το περιεχόμενο

[Blu-Ray Player] LG-BP620 - Smart,Wi-Fi,3D - 72ευρώ (Amazon)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω το αμεσως μικροτερο μοντελο απο αυτο απο το καλοκαιρι, το 420 (του λειπει το wifi). Παιζει υποτιτλους μια χαρα. Το ενα του θεμα ειναι οτι δεν αναγνωριζει το DDTrueHD audio σε mkv (ολα τα αλλα μια χαρα , DD/AC3, DTS, DTS-HD MA μεχρι και 7.1). Βρηκα λοιπον τη μονη λυση μετα απο ψαξιμο για ωρες, για τις λιγες ταινιες μου που εχουν TrueHD, εφτιαξα και core DD που δεν ειχαν τα συγκεκριμενα αρχεια ωστε να τα μετατρεψω σε m2ts, αλλα δυστυχως εκει ειδα οτι ενω ελυσα το θεμα του ηχου και παιρνω πλεον DD TrueHD, δεν βλεπει τους υποτιτλους σε αρχεια m2ts (ουτε ενσωματωμένους στο container, ουτε εξωτερικους).

Πεφτουν updates στο FW (βγαινει ειδοποιηση οταν υπαρχει), προχθες μαλιστα "χτυπησε" και περασα το τελευταιο, αλλα δεν κοιταξα αν λυθηκε ενα απο τα 2 παραπανω θεματακια. Αν δω καποια αλλαγη σε αυτα τα δυο θα επανελθω.

(Carrion, καθολου υπερβολη το λινκ, χρησιμο ειναι ;) )

Φιλε εχω και εγω το 420 και εχω καποιο θεματακι με τους υποτιτλους σε 3Δ ταινιες -mkv. Το εχω απο το καλοκαιρι χωρις αναβαθμησεις.

1. Ο media player δεν αναπαραγει 3Δ υποτιτλους (.sub/.idx) σε 3Δ ταινιες

2. Ο media player δεν αναπαραγει στη σωστη θεση (με αποτελεσμα να ειναι αδυνατο να διαβαστουν) .σρτ υποτιτλους σε 3Δ ταινιες.

Αναφερω μονο οτι η τηλεοραση ειναι 3Δ active.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω 3D tv/προβολι, το δουλευω 2D.

Μολις δοκιμασα και με το προχθεσινο FW, παραμενουν τα δυο παραπανω θεματακια. (και μεσω DLNA-streaming και μεσω hdd στο usb)

[Achillevs72 γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις καμια ενημερωση λογισμικου; Εχουν βγει 5-6 απο το καλοκαιρι.

Πετα το πανω στο ρουτερ και θα το βρει μονο του.]

Δεν ειναι οτι καλυτερο (420/620) για SD/DVD αλλα σε HD τα παει καλα.

(παντως στο hotukd εχει φουντωσει επιασε 600αρι, δεν ξερω τι αποθεμα εχει το αμαζον)

Reviews εικονες και επιπλεον πληροφοριες 

http://www.hometheater.com/content/lg-bp620-blu-ray-3d-player

http://www.digitalversus.com/blu-ray-player/lg-bp620-p12823/test.html

http://www.digitaltrends.com/blu-ray-and-dvd-player-reviews/lg-bp620-review/

http://reviews.cnet.com/blu-ray-players/lg-bp620/4505-9991_7-35118059.html

Δημοσ.

Δεν ειναι οτι καλυτερο (420/620) για SD/DVD αλλα σε HD τα παει καλα.

Δηλ. και για αναπαραγωγή DVD δεν αξίζει ? Έχει χάλια εικόνα σε upscale ?

Δημοσ.

Πληρωνουμε σε λιρες στο αμαζον παντα, χαριζεις σε Αγγλικη τραπεζα 2 ευρω ετσι οπως το εκανες. Aν δεν εχει παει "dispatching soon" η παραγγελια σου, ριξε αλλη σε λιρες και ακυρωσε την πρωτη .

Το εχουμε πει ρε παιδια.. ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΛΙΡΕΣ! ΠΑΝΤΑ!

• Moderators
Δημοσ.

1. Τι και;

2. Δεν ειναι και χαλια, ακριβως ο,τι εγραψα πριν.

Στα reviews θα βρεις και λεπτομεριες γι αυτο με screenshots.

Δημοσ.

Πληρωνουμε σε λιρες στο αμαζον παντα, χαριζεις σε Αγγλικη τραπεζα 2 ευρω ετσι οπως το εκανες. Aν δεν εχει παει "dispatching soon" η παραγγελια σου, ριξε αλλη σε λιρες και ακυρωσε την πρωτη .

Το εχουμε πει ρε παιδια.. ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΛΙΡΕΣ! ΠΑΝΤΑ!

Οχι παντα...εξαρταται απο την πιστωτικη καρτα που χρησιμοποιουμε...η eurobank ας πουμε χρεωνει 2% για μετατροπη συναλλαγματος...Υπηρχε καπου θεμα με το ποιες τραπεζες χρεωνουν ....
  • Moderators
Δημοσ.

Μην ξαναμπουμε στην διερευνηση ποιος χρεωνει και ποιος οχι δεν μας αφορα στα θεματα μας (οφτοπικ δηλαδη, με αυτη την εννοια δεν μας αφορα, μιας και τα εχουμε πει πολλες φορες), ο καθενας οταν εχει μια καρτα πρεπει να ψαξει και να ξερει ΑΝ τον χρεωνει η τραπεζα του η οχι για αγορες απο συγκεκριμενο μαγαζι. 

H καρτα που λες πραγματι χρεωνει προμηθεια, αλλα γιατι δεν παιρνεις μια αλλη απο τις πολλες που ΔΕΝ χρεωνουν;

Δημοσ.

1. Τι και;

2. Δεν ειναι και χαλια, ακριβως ο,τι εγραψα πριν.

Στα reviews θα βρεις και λεπτομεριες γι αυτο με screenshots.

To και πήγαινε στο πέρα από την αναπαραγωγή blu-ray :-D

• Moderators
Δημοσ.

Μα στο blu-ray παει καταπληκτικα λεμε: (φυσικα και αξιζει)

Δεν ειναι ο,τι καλυτερο (420/620) για SD/DVD αλλα σε HD τα παει καλα.

Τι εχασα;  :wacko:

Δημοσ.

Δεν ειναι ο,τι καλυτερο (420/620) για SD/DVD αλλα σε HD τα παει καλα  

Από αυτό που έγραψες κατάλαβα ότι για αναπαραγωγή DVD δεν αποδίδει καλά. Στο HD υλικό το μυαλό μου πάει μόνο σε blu-ray - mkv.

• Moderators
Δημοσ.

Ε, ναι. Τελος παντων. Για το "και" "χαθηκαμε". Δεν υπαρχει και, στα DVD δεν ειναι πολυ καλο, στα  HD (BD, αρχεια mkv κλπ) ειναι πολυ καλο.

• Moderators
Δημοσ.

This item is no longer available from the seller you selected.

(παντως στο hotukd εχει φουντωσει επιασε 600αρι, δεν ξερω τι αποθεμα εχει το αμαζον)

Αυτο ηταν, ξεστοκαρισμα τελος, οποιος προλαβε. (σπανια επανεμφανιζεται ενα προιον παντως για λιγο -ωρες,1-2μερες - μεσα σε ενα διαστημα ας πουμε μεχρι μαξιμουμ ενα μηνα μετα το περασμα σε αυτη [This item is no longer available from the seller you selected] τη φαση ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...