Προς το περιεχόμενο

[Blu-Ray Player] LG-BP620 - Smart,Wi-Fi,3D - 72ευρώ (Amazon)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Ειπα να το ανοιξω χθες βραδυ αλλα δεν το εκανα!

Ομορφη παρουσιαση, λιτη, αποτελεσματικη, αρκετα πληρης και οχι υπερβολικη. Χρειαζομαστε ενα emoticon (οχι μονο ενα) στη συλλογη μας "thumbs up", το εχω παρατηρησει εδω και μηνες!  ;)

Δημοσ.

Ειπα να το ανοιξω χθες βραδυ αλλα δεν το εκανα!

Ομορφη παρουσιαση, λιτη, αποτελεσματικη, αρκετα πληρης και οχι υπερβολικη. Χρειαζομαστε ενα emoticon (οχι μονο ενα) στη συλλογη μας "thumbs up", το εχω παρατηρησει εδω και μηνες!  ;)

Ευχαριστώ για το σχόλιο :-D Το link με τα τεχνικά χαρακτηριστικά το πρόσθεσα μετά το σχόλιο σου νομίζω. Το θεωρείς υπερβολή;

Όσον αφορά τον player θεωρώ ότι για κάποιον που είναι σε αναζήτηση αυτόν τον καιρό, η τιμή είναι άκρως δελεαστική. Δεν είναι Oppo, αλλά τίμιο player με dlna, κανονικό wi-fi χωρίς dongle, lan κτλ.

Δημοσ.

Ξέρουμε εάν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους στα mkv?

Αυτός ο αναπαραγωγέας υποστηρίζει αρχεία UTF-8 συμπεριλαμβανομένων αυτών που περιέχουν περιεχόμενα υπότιτλων Unicode. Αυτός ο αναπαραγωγέας δεν υποστηρίζει αρχεία υποτίτλων απλής Unicode

:wacko:

Λογικά πάντως πρέπει να υποστηρίζει..

Δημοσ.

To cinavia αποτρεπει την αναπαραγωγη ολων των mkv ή συγκεκριμενων ταινιων οι οποιες ειναι συμβατες με το εν λογω προτυπο ;

Δημοσ.

Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση,σε τι ποσοστο τα συναντουμε(απο την εμπειρια σου) τα κλειδωμενα αρχεια;Παρεμπιπτοντως εχω και το Crystal Audio Media Matchbox που τα παιζει ολα,απλως η συγκεκριμενη συσκευη στα συγκεκριμενα χρηματα ειναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ...

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια εχω το αμεσως μικροτερο μοντελο απο αυτο απο το καλοκαιρι, το 420 (του λειπει το wifi). Παιζει υποτιτλους μια χαρα. Το ενα του θεμα ειναι οτι δεν αναγνωριζει το DDTrueHD audio σε mkv (ολα τα αλλα μια χαρα , DD/AC3, DTS, DTS-HD MA μεχρι και 7.1). Βρηκα λοιπον τη μονη λυση μετα απο ψαξιμο για ωρες, για τις λιγες ταινιες μου που εχουν TrueHD, εφτιαξα και core DD που δεν ειχαν τα συγκεκριμενα αρχεια ωστε να τα μετατρεψω σε m2ts, αλλα δυστυχως εκει ειδα οτι ενω ελυσα το θεμα του ηχου και παιρνω πλεον DD TrueHD, δεν βλεπει τους υποτιτλους σε αρχεια m2ts (ουτε ενσωματωμένους στο container, ουτε εξωτερικους).

Πεφτουν updates στο FW (βγαινει ειδοποιηση οταν υπαρχει), προχθες μαλιστα "χτυπησε" και περασα το τελευταιο, αλλα δεν κοιταξα αν λυθηκε ενα απο τα 2 παραπανω θεματακια. Αν δω καποια αλλαγη σε αυτα τα δυο θα επανελθω.

(Carrion, καθολου υπερβολη το λινκ, χρησιμο ειναι ;) )

Δημοσ.

Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση,σε τι ποσοστο τα συναντουμε(απο την εμπειρια σου) τα κλειδωμενα αρχεια;Παρεμπιπτοντως εχω και το Crystal Audio Media Matchbox που τα παιζει ολα,απλως η συγκεκριμενη συσκευη στα συγκεκριμενα χρηματα ειναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ...

το cinavia αφορά μόνο bluray και λογισμικά αναπαραγωγής δεν εγκαθίστανται σε dvd-tv-media players (προς το παρόν), δες εδώ μια λίστα με τις προστατευμένες ταινίες

• Moderators
Δημοσ.

Πληρωνουμε σε λιρες στο αμαζον παντα, χαριζεις σε Αγγλικη τραπεζα 2 ευρω ετσι οπως το εκανες. Aν δεν εχει παει "dispatching soon" η παραγγελια σου, ριξε αλλη σε λιρες και ακυρωσε την πρωτη .

• Like 1
Δημοσ.

Πω πω και έψαχνα 3d bluray προσφορά, μέχρι και αγγελία έβαλα! Αν το έχει κάποιος ας μου πει πως πάει στα 3d γιατί αποκλειστικά αυτά θα παίζει.

Ευχαριστώ τον τοπικ στάρτερ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...