TRILOBYTER Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Γεια σας παιδια, προσπαθω να βαλω windows 7 στο λαπτοπ του φιλου μου. Το εχει αγορασει και δεν εχει λογισμικο μεσα, ητανε να βαλω xp αλλα δεν με αφησε, ετρωγα blue screen οποτε εβαλα τα 7 και εκει που παει να κανει το installation μου βγαζει το εξης "select the drivers to be installed" Browse- Rescan Και εχει να διαλεξω απο hard drive or CD/DVD Rom or "Boot" αλλα οτι και να διαλεξω λεει οτι δεν μπορει να βρει drivers. Help pls.. Thanks!
TheELF Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Πρέπει να βρεις τον δriver που θα βρει τον δίσκο και έτσι θα σου επιτρέπει να διαλέξεις τον δίσκο. Πες αν θες το μοντέλο. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Compaq CQ58 ειναι. Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις τι να κανω ακριβως? Και ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση
TheELF Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/ProductList.jsp?locale=en_us&taskId=135&prodSeriesId=5296096&prodTypeId=321957 Πας εδώ και ψάχνεις το ολόκληρο μοντέλο σου,θα σου βγάλει μια σελίδα με οδηγούς για τον δίσκο κατά κανόνα θα χρειαστείς ή το storage driver ή τον chipset driver,αν περάσεις τα 7 απλά αποσυμπιέζεις τον driver στον usb και όταν σου βγάζει την πάνω εικόνα απλά του λες τον φάκελο.
micos000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Εγώ πάντως έχω βάλει 7 σε laptop με freedos και σε laptop με opensuse και δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα. Το λειτουργικό στήθηκε κανονικά και οι drivers χρειάστηκαν μετά για κάποιες συσκευές. Εσένα σε ποιο σημείο σου ζητάει drivers; Πριν επιλέξεις δίσκο για εγκατάσταση ή μετά; Μήπως γύρισες το Mode για τον controller από achi σε ide μέσα από το bios;
TRILOBYTER Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Τελικα εβαλα αλλο λειτουργικο, παλι 7 και δουλεψε χωρις προοβληματα, εγκατεστησα τα driver μετα απο το φορματ. Ευχαριστω για την βοηθεια, ισως εφτεγε το version του λειτουργηκου που προσπαθουσα να εγκαταστησω.
micos000 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μήπως ήταν κάποια πειραγμένη έκδοση π.χ. lite, all-in-one, black ή ότι άλλο εκτός από την official untouched έκδοση; Γενικά αν ήταν κάτι τέτοιο να το ξέρεις στο μέλλον και να μην εμπιστεύεσαι πειραγμένες εκδόσεις λειτουργικών.
TRILOBYTER Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δεν νομιζω, το ειχα κατεβασει απο την σελιδα το ΑΠΘ με κωδικο και ολα.
micos000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Από το ΑΠΘ; Δίνει το Αριστοτέλειο windows για κατέβασμα και μάλιστα με κωδικό και απ' όλα; Δώσε ένα λινκ γιατί από την κεντρική σελίδα δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Μήπως το έχουν στον ftp server;
arxaggelos Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Από το ΑΠΘ; Δίνει το Αριστοτέλειο windows για κατέβασμα και μάλιστα με κωδικό και απ' όλα; Δώσε ένα λινκ γιατί από την κεντρική σελίδα δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Μήπως το έχουν στον ftp server; λογικά εννοεί μέσω Dreamspark (πρώην MSDNAA)
Crystallization Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 λογικά εννοεί μέσω Dreamspark (πρώην MSDNAA) Ναι και εγώ αυτό ποντάρω πως θα εννοεί.
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ναι αυτο πρεπει να ειναι, εχει κατι μηνες που το κατεβασα και δεν ειμουν πολυ σιγουρος για την σελιδα.
vagos12343 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Για ποιο λογο οι κατασκευαστες φτιαχνουν λαπτοπ χωρις λογισμικο
Alex-V Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Για ποιο λογο οι κατασκευαστες φτιαχνουν λαπτοπ χωρις λογισμικο για να βγαινει πιο οικονομικο το laptop/desktop με καλυτερο hardware σε συγκριση με ενα με λογισμικο..υποτιθεται. 1
micos000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Για ποιο λογο οι κατασκευαστες φτιαχνουν λαπτοπ χωρις λογισμικο Γιατί το λογισμικό δεν είναι τζάμπα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα