kefist Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Γεια σας παιδιά , καλήμερα! Θέλω να ανταλλάσσω αρχεία από τον υπολογιστή στο κινητό μου αλλά δεν μπορώ να δημιουργήσω ή να συνδεθώ στον κοινόχρηστο φάκελο από το κινητό. Οπότε 1) Πως σε ένα οικιακό δύκτιο βάζω τους φακέλους μέσα στο δίκτυο ? Όταν έκανα φορματ έκανα ένα οικιακό δικτυο αλλά μέχρι εκεί. Δεν ξέρω τίποτα άλλο. 2) Το κινητό είναι samsung , ποιο πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσω ? Λειτουργικό : win7 ultimate x64 Είμαι καινούργιος στο φορουμ οποτε συγχωρέστε με για τυχόν λάθη !
micos000 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Η κοινή χρήση στα win γίνεται με δεξί κλικ στον φάκελο και μετά Κοινή χρήση, όπου ορίζεις ότι ο φάκελος θα είναι κοινόχρηστος και ποιοι θα έχουν δικαίωμα ανάγνωσης/εγγραφής/τροποποίησης των περιεχόμενων. Αν βάλεις everyone θα έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε. Δεν ξέρω όμως πως θα μπορείς να έχεις πρόσβαση από κινητό γιατί η σύνδεση δεν είναι σύνδεση δικτύου αλλά usb πράγμα που δεν είναι το ίδιο. Το μόνο που βλέπω εφικτό να γίνει είναι να μπορείς να αντιγράφεις αρχεία από το pc στο κινητό όταν αυτό συνδέεται και τίποτε άλλο. Δοκίμασε όμως και με κάποιον file manager όπως ο astro μήπως και έχει κάποια τέτοια δυνατότητα. Άλλη λύση είναι να βάλεις dropbox σε pc και κινητό και συνδέσουν με τον ίδιο λογαρισμό και στα δύο. Ότι βάζεις μέσα στο φάκελο του db θα το βλέπεις από παντού. Δεν είναι ακριβώς κοινοχρησία αλλά cloud storage και ότι βάζεις στον φάκελο του db ανεβαίνει σε ιντερνετικό δίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα