zizu10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 αυτο με το sar μολις ακουτε για κινεζια ειναι ενοχλητικο... Λες και τα υπερsmartphone των 600 ευρω ειναι υποδειγματικα... Μονο η samsung σεβεται τον αγοραστη σε αυτο το θεμαΈχεις διαβάσει τόσα πολλά ποστς που κουράστηκες;;Για τα μάτια σου μπορεί να είναι ενοχλητικό γιατί, προφανώς, δεν ξέρεις πόσο ενοχλητική μπορεί να είναι η συγκεκριμένη ακτινοβολία για τα ζωτικά όργανα... Και αυτό φίλε μου δεν φαίνεται με τα μάτια, δυστυχώς.
kamui Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 FAQ: Q:How do I pay for my purchase?A: we accept the following payment methods: Western Union, T/T, Credit Card. Αυτά λοιπόν... 5
pournaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 http://dx.com/p/onn-k7-android-4-0-bar-phone-w-4-5-capacitive-screen-wi-fi-gps-and-dual-sim-white-196664 αυτο ρε παιδια τι να λεει?(εκτος τις μικρης ραμ) το σκεφτομαι σε αυτη την τιμη.. H ram θα σε προβληματισει αρκετα, καθως ισως και η μικρη μπαταρια του. Κατα τα αλλα ειναι μια χαρα για τα λεφτα του. Εγω εχω αυτο και ειναι απολυτα ευχαριστημενος.
bobiras13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 συνηθως αυτα τα κινητα εχουν πολυ κακη μπαταρια
kamui Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Και χωρίς IPS αυτά τα φτηνιάρικα LCD panels είναι για να βγάλεις λίγο τα ματάκια σου. Δεν κοιτάς για κανα galaxy s advance. Πάντως παιδάκια, συμπεριλαμβανομένου εμένα, αν βρείτε καμιά καλή τιμή για Xiaomi Mi2 κάντε το κόπο να ενημερώσετε και εδώ.
alexpen Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Αυτό δεν το είδε κανείς?? Wholesale - Pre-Order Xiaomi Mi2/ Xiaomi M2 Quad Core 3G Samrt Phone -4.3 '' 3G Samrt Phone 3G Samrt Phone Samrt Phone Samrt ....αυτοί οι Κινέζοι...
leros2004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 FAQ: Q:How do I pay for my purchase?A: we accept the following payment methods: Western Union, T/T, Credit Card. Αυτά λοιπόν... Και εδώ τελειώνει η ιστορία
Bourdoulas Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 H xiaomi δεν είναι εταιρειούλα παιδιά. 2 gb ram δεν έχουν πολλά "κορυφαία" κινητά. Η συσκευή είναι εξαιρετική. Την έχω. Προσοχή στις απομιμήσεις. Τα πιο γνωστά site που έχουν αυθεντικά είναι το merimobiles και το ibuygou. Εγώ το πήρα από το δεύτερο. Να επιλέξετε ems για παράδοση για να μην περάσει τελωνείο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Seller Information Hery-Seller.LTD 85 Transactions 0 Positive Feedback Αυτο δε νομιζω οτι ειναι καλο........ Χμμμ, ακομα χειροτερο απο οσο φανηκε απο αυτο το ποστ, την μιση αληθεια μας ειπε ο συμφορουμιτης, δεν ειναι οτι ακομα για παραδειγμα δεν εχει καθολου feedback (που θα μπορουσε και να ειναι και καλος), αλλα ειναι μηδεν θετικες τον τελευταιο χρονο ενω εχει αρνητικες : http://www.dhgate.com/seller-feedback/sellerscore1-ff8080812b61cf4f012b81bb4f3f2b53.html#prod-seller-tran 85 πωλησεις στα 2.5 χρονια του πωλητη, ο περιπτερας μου θα ειχε πουλησει περισσοτερα! Ολα αυτα μαζι με το οτι δεν εχει paypal, ε τι αλλο θελετε; ΠΡΟΣΟΧΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις