Προς το περιεχόμενο

root σε motorola fire xt 530 και απορια για link2sd

girly14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας, ειμαι νεα εδω και γραφω γιατι εχω ενα μικροοοοο προβληματακι και θα χρειαστω τα "φωτα" σας. Εχω εδω και μισο χρονο ενα motorola fire xt το οποιο ειναι τζαματο κινητο δεν το συζητω. αλλα δυστυχως εχει περιορισμενη εσωτερικη μνημη. Διαβασα λοιπον διαφορα αρθρα και βρηκα καποια που εξηγουσαν πως να το κανουμε rooting ετσι ωστε με την χρηση διαφορων εφαρμογων να καταφερω να μεταφερω τις εφαρμογες που δεν μεταφερονται τωρα στην εξωτερικη. Ωραια λεω ας το δοκιμασω, να ομως που διαβαζα οτι του ενα του ελεγε τουτο του αλλου του εβγαζε error και σκεφτηκα για να μην το καταστρεψω το κινητακι μου να ρωτησω ενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ forum ετσι ωστε να καταλαβω τι μου γινετε γιατι με τα αγγλικα forum ομολογω πως μπερδευτικα. Ακομα, αντε πειτε και το κανω εχω σκοπο να κατεβασω το link2sd μια εφαρμογη απαραιτητη για τις αλλαγες που θελω να πραγματοποιησω, διαβασα ομως στην περιγραφη οτι πρεπει να κανουμε ενα "second partition" ??????? ενα τι;;;;  κατι για FAT32 καπου το εχω ξαναδει αυτο... τεσπα δεν ξερω πως γινεται. Σας θερμοπαρακαλωωωωω οποιος γνωριζει κατι να με βοηθησει προσπαθω να τα πηγαινω καλα με την τεχνολογια αλλα οι τεχνικοι οροι δεν μου βγαινουν, οποτε θελω με απλα ελληνικα και βημα-βημα οσο ειναι δυνατον να μου εξηγησετε τις αποριες μου.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...