mic2mic Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Προσπαθώ να το ξεκινήσω σε κάποιο ελληνικό φόρουμ αλλά δε μου βγαίνει... για να δοκιμάσω κι εδώ. Το παιχνίδι είναι πολύ απλό και έχει πολύ πλάκα. Χρειάζονται 12 ή και περισσότεροι παίκτες και ένας moderator (που θα τον κάνω εγώ). Υπάρχουν 12 γύροι. Σε κάθε γύρο, όλοι οι παίκτες διαλέγουν από ένα τραγούδι στο Youtube και μου το στέλνουν με pm. Έπειτα εγώ ποστάρω τα τραγούδια με τυχαία σειρά στο thread του παιχνιδιού. Ο κάθε παίκτης βαθμολογεί όλα τα τραγούδια εκτός του δικού του, και μου στέλνει τη βαθμολογία. Η βαθμολογία είναι σε στυλ Eurovision: 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0. Όταν μαζέψω όλες τις βαθμολογίες από όλους τους παίκτες, βγάζω τα αθροίσματα και βλέπουμε πώς πήγε το κάθε τραγούδι. Ο νικητής είναι αυτός που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς μετά από 12 γύρους. Έχει ιδιαίτερο γέλιο όταν μαζί με τις βαθμολογίες οι παίκτες υποβάλλουν και σχόλια για το κάθε τραγούδι, γιατί τους άρεσε ή γιατί είναι τελείως άθλιο Σε κάποιο φόρουμ του εξωτερικού το παίζουμε για χρόνια, μόλις τελειώνει το ένα παιχνίδι αρχιζουμε επόμενο. Αν σας φαίνεται ενδιαφέρον δηλώστε συμμετοχή εδώ!
mic2mic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Τελικά σ'αυτό το φόρουμ δεν καταφέραμε να βρούμε αρκετούς παίκτες, όμως σ'ένα άλλο ελληνικό φόρουμ το παιχνίδι εξελίσσεται με μεγάλη επιτυχία Αν πάντως κάποιος ενδιαφέρεται να παίξει σ΄ένα φόρουμ του εξωτερικού (με παίκτες διαφόρων εθνικοτήτων), πρόκειται μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες να ξεκινήσει ένα καινούριο παιχνίδι. Στείλτε pm για λεπτομέρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα