Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ενδιαφερομαι για αγορα καινουριου λαπτοπ και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω σε καποιο καταστημα να μπορεσω να φτιαξω δικη μου συνθεση οπως σε εναν σταθερο υπολογιστη η κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο?Η χρηση θα ειναι παιχνιδια,hd τανιες οποτε θα ηθελα να εχει τετραπυρηνο επεξεργαστη αρκετα καλη καρτα γραφικων και ssd 128.Δεν βρισκω πουθενα κατι τετοιο η και αν βρω ειναι πανακριβο αρκετα πανω απο 1000...

Καμια προταση?

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι πριν 4 χρονια ειχα αγορασει ενα το οποιο ειχε την geforce 9600gt η οποια ηταν κατι παραπανω απο ικανοποιητικη στο να παιζει παιχνιδια.Ισως και παλι καμια σχεση με εναν desktop αλλα την δουλεια της την εκανε πολυ καλα.

Κατι αναλογο ψαχνω και για τωρ αλλα οχι να δωσω και μια περιουσια...

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι πριν 4 χρονια ειχα αγορασει ενα το οποιο ειχε την geforce 9600gt η οποια ηταν κατι παραπανω απο ικανοποιητικη στο να παιζει παιχνιδια.Ισως και παλι καμια σχεση με εναν desktop αλλα την δουλεια της την εκανε πολυ καλα.

Κατι αναλογο ψαχνω και για τωρ αλλα οχι να δωσω και μια περιουσια...

κοίτα αν δεν είναι η φορητότητα η κύρια σου προτεραιώτητα ΜΗΝ πας σε λάπτοπ,φτιάχνεις πολύ καλύτερο σύστημα desktop με τα λευτά που θα επενδύσεις για λάπτοπ.

χαιρετώ την μορφή σουβλειμάν ;)

που χάθηκες ρε?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι κυριο μελημα μου η φορητοτητα αλλα επειδη ανα βδομαδα πηγαινοερχομαι μεταξυ 2 σπιτιων γιαυτο τον λογο το σκεφτομαι.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι εχω ψαξει και για σταθερο και εχω καταληξει σε αυτη την συνθεση 

Case AeroCool Strike-X One 37,99 PLAISIO

Psu XFX Power Supply 650W ATX 24 pin Core Edition    86,62

Motherboard      ASROCK 970 EXTREME3 RETAIL 69.49

EASYBUYWORLD Cpu AMD FX 6300 x6 Core 129,9

PLAISIO Ram  Crucial DDR3 8GB Dimm 1600MHz PC3-12800     59 

EASYBUYWORLD SSD        Samsung - 840 Series 120GB SSD          93,20   PLAISIO

Συν καρτα γραφικων σε επιπεδο 7850οποτε παει γυρω στα 650.Οποτε για λαπτοπ 700-800 €....

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι εχω ψαξει και για σταθερο και εχω καταληξει σε αυτη την συνθεση 

Case AeroCool Strike-X One 37,99 PLAISIO

Psu XFX Power Supply 650W ATX 24 pin Core Edition    86,62

Motherboard      ASROCK 970 EXTREME3 RETAIL 69.49

EASYBUYWORLD Cpu AMD FX 6300 x6 Core 129,9

PLAISIO Ram  Crucial DDR3 8GB Dimm 1600MHz PC3-12800     59 

EASYBUYWORLD SSD        Samsung - 840 Series 120GB SSD          93,20   PLAISIO

Συν καρτα γραφικων σε επιπεδο 7850οποτε παει γυρω στα 650.Οποτε για λαπτοπ 700-800 €....

Μακάρι να ήταν αυτή η αναλογία φίλε μου. Πέφτεις έξω οικτρά...

Όπως ήδη έγραψα προ ολίγου σε άλλο θέμα, ένα laptop ποτέ δε θα μπορέσει να γίνει desktop.

Δημοσ.

Καλα αυτο εννοειται,γενικοτερα ξερω τι παιζει ασχολουμαι.Οποτε γνωριζω πολυ καλα οτι ακομα και 1000 να δωσω για λαπτοπ παλι δεν θα εχει καμια σχεση με το παραπανω desktop.Το θεμα ειναι να βρω μια μεση λυση γιαυτο ειπα 700-800.

Δημοσ.

Τελικά όμως που καταλήγεις?

Desktop ή laptop?

Δεδομένων όλων όσων παρατέθηκαν κι απ' τους άλλους παραπάνω...

Δημοσ.

Δυστυχως συμφωνα με τα παραπανω η λυση ειναι desktop απλα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο καταστημα στο οποιο να μπορεις να κανεις την δικη σου συνθεση.Η λαπτοπ μπορεις να αγορασεις μονο καποιο ετοιμο?

Δημοσ.

Κάποιες εταιρίες όπως Dell, Toshiba, το κάνουν αυτό. Όμως και πάλι οι επιλογές θα είναι εξαιρετικά περιορισμένες σε σχέση με το να στήσεις desktop και λογικά θα σου πάει ο κούκος αηδόνι. Όπως και να 'χει, θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους, για να σε κατατοπίσουν.

Δημοσ.

Ωραιο το site που προτεινεις αλλα νομιζω ξεφευγω αρκετα στην τιμη.Εκανα βεβαια μια μικρη ερευνα αγορας σημερα και μου κινησε το ενδιαφερον ενα turbo-x στο πλαισιο το οποιο μπορω να κανω καποιες αλλαγες επανω του,το παρακατω

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-HC-II-i7363-850-2VRAM-Win8.htm

Στο συγκεκριμενο αφαιρεσα τον σκληρο του και τον αντικατεστησα με τον ssd samsung 840 120gb,ετσι η τιμη του λαπτοπ ανεβηκε στα 780 αλλα γινεται να τον αγορασω χωρις windows 8 οποτε η τιμη πεφτει στα 690.

(Κατι τραγικο που παρατηρησα στον υπολογιστη του πωλητη ειναι οτι η gt640 2gb κοστιζει 300+€ ενω η πολυ καλυτερη gtx660 2gb 510€,πως ειναι κατι τετοιο δυνατον?...)

Οποτε με κατι τετοιο νομιζω οτι και παιχνιδια θα μπορω να παιξω ικανοποιητικα???

Υπαρχει περιπτωση να το παρω χωρις καρτα γραφικων και να βρω μια απο τις 2 παραπανω η καποια καλυτερη αν εχετε να προτεινεται καποια αλλη σε πιο χαμηλη τιμη απο καπου?

Σε χρηματα δεν μπορω να ανεβω παραπανω απο 700 € οποτε ειναι ενα λαπτοπ οπως το παραπανω η μια συνθεση desktop οπως αυτη που ανεφερα σε προηγουμενο μηνυμα...

Οποιαδηποτε βοηθεια η προταση ευπροσδεκτη!!!!

Δημοσ.

Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ μακριά από turbo-x,αν σέβεσαι τα λεφτά που θα δώσεις!αν θες gaming laptop,σκας λεφτά στην μάρκα που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω(alienware),αλλιώς πας για desktop!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...