Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως πιο πολύ και από το D9, που νόμιζα ότι δεν θα το έπιανε άλλη ταινία επιστημονικής φαντασίας σε βαρεμάρα.

Πες μου ότι είδες κι εσύ το μισό District 9 σε fast forward ^_^

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βλέπεται

Δεν διακρίνω αρκετό ενθουσιασμό. Είναι ταινία του 13 άρα θα έχει και λίγα εφέ και εικόνες οπότε μάλλον πρέπει να περιμένουμε...

Ξέρει κανείς πότε βγαίνει το μπλουρέι;

Δημοσ.

Τον Ματ Ντέιμον δεν τον συμπαθούσα απο εποχής Bourne και Oceans whatever. Έτσι συστηματικά απέφευγα όποια ταινία έπαιζε. Αυτή τη φορά είπα να του δώσω μια ευκαιρία...αλλά τελικά δεν έμαθε να παίζει εδώ και 10 χρόνια. Τελικά το μετάνιωσα... Χίλιες φορές ο ηθοποιός που έπαιζε τον πράκτορα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To ότι δεν είναι καλή το διάβασα. Το ότι θα ήταν τόσο ανούσια όμως δεν το περίμενα.

Δυστυχώς επαληθεύτηκε το σχόλιο που είχα κάνει στην 2η σελίδα αλλά αυτό ήταν το λιγότερο.

Το σενάριο ήταν πολύ φτωχό έως ανύπαρκτο, πάρα πολύ προβλέψιμο, ενώ υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με τον ρυθμό και τον τρόπο που εξελισσόταν η πλοκή. Τίγκα στ;α φθηνά και χιλιοπαιγμένα κλισέ, χαρακτήρες που δεν έχουν προσωπικότητα, το δράμα ήταν για κλάματα, η κάμερα με γάμησε στο ταρακούνημα στην περισσότερη διάρκεια και γενικά η σκηνοθεσία πολύ κακή.

Από το pacific rim τουλάχιστον μου έμειναν και 2 εικόνες με ρομπότ τέρατα κλπ αλλά από αυτήν προσπαθώ να βρω κάτι που θα θυμάμαι αλλά δεν βρίσκω. Επίσης δεν ούτε διαστημική.

Η ταινία είναι για 12χρονα. 5/10 και με επιείκεια.

Η καλύτερη sci-fi για φέτος(χωρίς να έχω δει το gravity ακόμα) είναι το Oblivion

Δημοσ.

Βλακεία είναι και αυτό(και μάλιστα για ακόμα μικρότερες ηλικίες) απλώς λέω ότι δεν μου έμεινε τίποτα απολύτως από το elysium. Ούτε καν μια σκηνή, ένας χαρακτήρας, μια ανατροπή. Τίποτα

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...