Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτανε να βγαλουν μια ταινια να πουλησει σε οσο περισσοτερο καταναλωτικο κοινο γινεται.

αν θελανε να βγαλουν μια καλη ταινια, δεν θα ειχαμε διαλογο επιπεδου power rangers: "Come on, lets do this, together"

Για το πρώτο που είπες, δεν είναι απίθανο να θέλουν να πουλήσουν και να θέλουν επίσης να προσφέρουν μια καλή ταινία.

Για το δεύτερο, δεν μου φαίνεται τόσο χάλια η φράση που έγραψες και δεν πιστεύω ότι μια φράση κακή κάνει μια ταινία κακή ή ολόκληροι οι διάλογοι της ταινίας. Μπορεί σε κάποιον να αρέσουν τόσο πολύ τα υπόλοιπα, που να συγχωρέσει τον διάλογο.

Δημοσ.

Ντάξει. Κάμποσα κλισεδάκια μαζεμένα σε μια ταινία και το τέλος ψιλομάπα. Τα πλάνα που έδειχναν το Elysium πανοραμικά ήταν πανέμορφα ωστόσο. Ο Sharlto Copley (Kruger) απολαυστικός, καλή και η Jodie Foster. Τον Damon τον βαρέθηκα, ίδια έκφραση στην φάτσα του σε όλη την διάρκεια της ταινίας.

6/10 χαριστικά.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α

Τ Η Ν

Ζ Ω Η

Μ Ο Υ

:lol:

Ίσως πιο πολύ και από το D9, που νόμιζα ότι δεν θα το έπιανε άλλη ταινία επιστημονικής φαντασίας σε βαρεμάρα.

Neill Blomkamp banned from ma net for eternity!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Απλά λολ ^. Κι εγώ δεν τη πάλεψα, το βρήκα πολύ κάτω του επιπέδου της Φόστερ (Contact ftw). Γενικά πολύ προβλέψιμο και με ανεπαρκείς διαλόγους. Καλό scifi μόνο από βιβλία και κανα παιχνίδι πλέον, το Hollywood δεν το 'χει πια το άθλημα φαίνεται :(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μεγάλη πατάτα! Και για τους λόγους που αναφέρθηκαν εδώ αλλά και για έναν άλλο πολύ πιο σημαντικό για εμένα: Απίστευτα σεναριακά κενά και πολλά πράγματα που δε στέκουν (με βάση πάντα την ιστορία που παρουσιάζεται και όχι με βάση τη λογική γιατί εαν το πάμε έτσι χάνεται το σύμπαν). Είναι τόσα πολλά που βαριέμαι να τα γράφω. 

Δημοσ.

Ρε παιδια, λυστε μου μια απορια:

Τα σκαφη προσγειωνονταν κατευθειαν μεσα στον elysium χωρις να υπαρχει καποιος προστατευτικος θολος. Πως τοτε διατηρουσε το οξυγονο και την ατμοσφαιρα γενικα;

Δημοσ.

Είναι καλή η ποιότητα που κυκλοφορεί; Βλέπω είναι web dl...  Να το δω ή είναι μούφα η εικόνα οπότε πρέπει να περιμένουμε το μπλουρέι;

βλέπεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...